NIVEA Deo Beauty Elixir Deomilk purškiamas dezodorantas - antiperspirantas "Mild" be alkoholio

Aš niekada pati neperku purškiamų dezodorantų dėl daugybės įvairių priežasčių, kurių pagrindinė yra purškiklio milteliai pasklindantys po visą vonios kambarį. Nežinau, kodėl ir manau tik kai kuriems žmonėms taip yra, tačiau purškiklių milteliai dažnai apsunkina mano kvėpavimą ir mane dusina. Jau senai supratau, kad mano plaučiai laimingesni, kai naudoju pieštukinius arba rutulinius dezodorantus. Purškiamą Nivea dezodorantą radau praeitų metų Eurokos advento kalendoriuje, tik dabar radau progą išbandyti ir jums papasakoti savo nuomonę apie nedidelę pakuotę.


Produktas: NIVEA Deo Beauty Elixir Deomilk purškiamas dezodorantas - antiperspirantas "Mild" be alkoholio
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suteikti sausumo pojūtį, apsaugoti nuo nemalonaus prakaito kvapo
Tinkamas tipas: moterims
Labiausiai patiko: efektyvi apsauga nuo kvapų
Labiausiai nepatiko: purškiklio milteliai dusina
Tūris: 35 ml (pilno dydžio pakuotė 150 ml)
Kaina: 150 ml - 3,35 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Unikali formulė su pieno ekstraktu, kuriame gausu vitaminų ir kalcio, rūpinasi oda. Veikia tarsi priežiūros eliksyras: gražina, apsaugo ir atkuria odą po skutimosi. Suteikia 48 val. išliekančią efektyvią apsaugą nuo prakaitavimo.
Odai draugiška formulė su 0% alkoholio nedirgina odos.
Parfumerijos įkvėptas kvapas.
Sudėtyje nėra etilo alkoholio.


Pakuotė. Metalinis slėginis flakonėlis su purkštuku ir plastiko dangteliu. Dizainas šviesus, baltas, vos keli ryškesni akcentai, todėl pakuotei suteikia iš ties patrauklią išvaizdą. Labai patogus priemonės purškiklis dozuoja produktą smulkia dulksna, minkštai ir lengvai pasispaudžia vos spustelėjus purkštuko viršų.

Kvapas labai malonus, gaivus, moteriškas aromatas. Nekelia jokių gėlinių ar vaisinių asociacijų, kvepia moteriškumu ir gaiva.

Konsistencija smulki miltelių dulksna.

Sudėtis: Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Dimethicone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Parfum, Sodium Lactate, Lactose, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Histidine HCL, Threonine, Lysine HCL, Arginine, Serine, Glycogen, Alanine, Glutamic Acid, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Aqua, Mannitol, Sucrose, PCA, Citrulline, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Linalool.


Poveikis. Kaip ir paprastai, purškiamų dezodorantų pagrindą sudaro propelentas, šiuo atveju trys, tuomet seka aliuminio druska, silikonas, minkštiklis. Sudėties viduryje rikiuojasi nemažai odą drėkinančių, šviesinančių, kondicionuojančių, švelnumą suteikiančių ingredientų. O gale, deja, visi vidutinio saugumo ingredientai ir konservantai. 

Iš ties, tik pasipurškus priemone jaučiu, kad pažastų oda itin švelni, o naudojimo eigoje ir atrodo kiek šviesesnės spalvos. Ingredientai švelnina pažastų odą, suteikia jai lygumo, kad ir tam kartui, tačiau toks efektas visuomet labai malonus. Deja, tačiau pasipurškusi priemone, aš kas kartą turiu bėgti iš vonios kambario - smulkių milteliai pasklinda visur aplink, veržiasi pro nosį, griaužia gerklę ir dusina plaučius. Greičiausiai dėl itin smulkių dalelių ir jų gausos šis dezodorantas labiausiai dusinantis, kokį tik galiu prisiminti... Apmaudu.... 

Ir visgi apsaugo jis gerai. Kelis kartus, stresinėse situacijose jis sugebėjo mane visiškai apsaugoti ir nuo kvapų ir nuo prakaitavimo. Visgi, buvo ir keli kartai, kai stipriai suprakaitavau, bet stipresnio prakaito kvapo visiškai nejutau. tad sakyčiau nuo kvapų apsaugo net labai gerai, bet nuo šlapumo jausmo - ne visuomet.... Jei ne tie nelemti milteliai, gal būtų visai nebloga alternatyva mano įprastiems dezodorantams. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš taip pat dėl šios priežasties nemėgstu purškiamų deo :) Dėl to perku tik rutulinius. Beje, nežinau, ar tiesa, bet man atrodo, kad purškiami susinaudoja žymiai greičiau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, taip ir galvojau, kad negali būti, jog man vienai taip yra :)
      Purškiami ir greičiau susinaudoja ir aplinką teršia labiau.

      Panaikinti

Rašyti komentarą