SENSODYNE Whitening Repair & Protect apsauginė balinamoji dantų pasta

Dantų priežiūra man yra labai ir net labai aktuali tema, turiu radusi puikius šepetėlius, žinau kaip teisingai valyti dantis, tačiau nemenka rezultato dalis priklauso ir nuo dantų pastos. Rinkdamasi ją visuomet atsižvelgiu į mūsų poreikius bei žadamą efektą ir visgi, ne visuomet poveikis iš ties nudžiugina. Turiu porą labai mylimų pastų, tačiau mėgstu pakaitalioti, tad šiam kartui buvome išsirinkę Sensodyne dantų pastą, kuri skirta jautiems dantims ir jų balinimui.


Produktas: SENSODYNE Whitening Repair & Protect apsauginė balinamoji dantų pasta
Gamintojas: "Glaxo Smith Kline". Pagaminta Airijoje
Paskirtis: valyti burnos ertmę, sumažinti dantų jautrumą, atstatyti pažeistas vietas
Tinkamas tipas: visiems suaugusiems
Labiausiai patiko: švelnus valomasis efektas jautriems dantims ir dantenoms
Labiausiai nepatiko: trūksta gaivos ir švaros pojūčio
Kiekis: 75 ml
Kaina: 5,49 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, maniškė iš Eurovaistinės

Ką žada gamintojas: Klinikiniais bandymais įrodytas jautrumą mažinantis poveikis, kasdienė apsauga jautriems dantims, balinamoji. Naujos technologijos kasdienė dantų pasta. Unikalioje pastos sudėtyje yra koncentruoto kalcio, padedančio padengti jautrias dantų sritis ir numalšinti skausmingą jų jautrumą. „NovaMin®“ formulė atpalaiduoja natūralias dantį formuojančias medžiagas – kalcį ir fosfatą. Šie mineralai ant jautrių vietų sudaro apsauginį sluoksnį, dėl kurio išnyksta skausmingas jautrumas. Sudėtyje yra fluorido (1450 ppm), reikalingo įprastai kasdienei dantų priežiūrai.
Naudojimas: Valyti dantis du kartus per dieną.

Sudėtis: Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (Novamin), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Sodium Saccharin, Limonene.
Sudėtyje yra fluorido 1450 ppm


Poveikis. Dantų pastos tūbelė labai minkšto, patogaus naudoti plastiko su atsukamu dangteliu. Tubelė dar būna įdėta kartoninėje dėžutėje, kurios dizainas visiškai toks pat, kaip tūbelės: baltame fone keli mėlynos ir pilkos spalvos užrašai bei akcentai. Pakuotė atrodo tvarkinga, daili, paprasta ir kartu labai kokybiška.

Baltos spalvos pasta kiek skystesnė nei kitos, rinkoje esančios pastos, konsistencija kiek vandeningesnė - ilgiau pabuvusi ant šepetėlio tiesiog praranda formą. Nors priemonės kvapas iš pakuotės mėtinis, tačiau gaivos čia labai trūksta. Nėra blogai, tačiau po kitų pastų gaiva stipresnė ir išlieka gerokai ilgiau. Kartais po poros valandų, dėl gaivos trūkumo, susimąstau - ar valiausi dantis?

Pasta labai labai stipriai suputoja. Taip stipriai, jog visa burna prisipildo putų ir jaučiuosi, lyg plaučiausi ne dantų pasta, o skystu muilu. Kol įpranti naudoti mažesniais kiekiais, bet ir tai nelabai gelbėja - putojimas tiesiog neprotingai per didelis... Erzina labiau nei padeda. Dantų pasta nėra pati efektyviausia apnašų šalinime - reikia ilgiau padirbėti šepetėliu, kol apnašos pašalinamos. Tačiau pastebėjau, kad pasta tarsi apvelka kiekvieną dantį slidžia apsaugine plėvele, kuri padeda joms lėčiau kauptis ant dantų. Ne kosminis skirtumas nuo kitų apsaugančių dantų pastų, bet jis yra. Pasta iš ties švelni kraujuojančioms dantenoms ir jautriems dantims plauti ir visgi, man vis pritrūkdavo ilgesnio gaivos pojūčio ir lengvesnio apnašų šalinimo. O apie balinimą net nekalbu - atrodo gamintojas tiesiog uždėjo 'balinanti' pavadinimą dėl geresnio pirkimo. Jokio balinimo, net ir beveik pabaigus pakuotę, aš taip ir nesulaukiau. Man regis yra ženkliai geresnių dantų pastų... jaučiuosi nusivylusi šia, greičiausiai tikėjausi per daug.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Senokai bebuvo naujų įrašų... Turbūt remontas užima didžiąją dalį laiko? Linkėjimai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Senokai. Atleiskite - buvau įsisirgusi, visiškai nebuvo jėgų net kompiuteriui įsijungti.

      Panaikinti
  2. Aš irgi pasiilgau naujų įrašų... Tikiuosi, viskas gerai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu girdėti, kad pasiilgote.
      Dabar jau ženkliai geriau.
      Netrukus bandysiu grįžti į įprastą blogo ritmą ;)

      Panaikinti
  3. Prisidedu ir aš prie ankstesnių komentarų :) Ypač laukiu naujų pirkinių ir per mėnesį pasibaigusių kosmetikos produktų įrašų! Nors galiu suprasti dėl remonto darbų - pati šiuo metu esu tame pačiame procese, ir tikrai žinau, kiek laiko ir jėgų tai atima.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sėkmės išgyvenant remonto etapą - daug kantrybės linkiu, jokio broko ir greitų pabaigtuvių ;)
      Jau bandau grįžti su įrašais, tiesa, ko gero kurį laiką tokio pačio tempo palaikyti nepavyks, reikia laiko pilnai atsigauti, bet po truputį vis pildysiu blogą.

      Panaikinti

Rašyti komentarą