2019 pavasario - vasaros tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Nors kol kas orai visai nelepina, tačiau debesys netruks išsisklaidyti, atšils orai ir ims šviesti skaisti saulutė. Nors ir reiktų akinius nuo saulės naudoti beveik ištisus metus (nes ir žiemą saulė pavojinga, ypač atsispindinti nuo sniego), tačiau dauguma tokio tipo aksesuarą ištraukia tikriausiai tik pašvietus intensyvesnei pavasario saulei. Kuriai žmonių grupei priklausote jus?

Akinius nuo saulės rinktis yra palyginus sunku, jau vien dėl skirtingų veido formų. Ne viskas visuomet tinka kiekvienai ir dažnokai tenka daryti kompromisus. Tendencijos vienaip ar kitaip yra tik gairės, o ne taisyklės. Tačiau sekantį kartą renkantis naujus rėmelius ar naujus saulės akinius, galbūt verta pasimatuoti ir tuos ultra madingus ar tuos, apie kuriuos niekad negalvojote?

ČIA

1. Juodi akinių stiklai


2. Geltoni akinių stiklai


3. Dviejų spalvų stiklai


4. Veidrodiniai stiklai


5. Raudonos spalvos rėmeliai


6. Raštuoti rėmeliai


7. Rėmėliai su blizgučiais


8. Dideli, apsauginius akinius primenantys, saulės akiniai


9. Sportinio stiliaus akiniai


10. Tradiciniai arba futuristiniai aviatoriai


11. Trikampio formos stiklai


12. Kvadrato formos stiklai


13. Apvalios formos stiklai


14. Katės akių formos


15. Širdelės formos


16. Drugelio formos



17. Didžiuliai kvadratiniai akiniai



18. Akiniai tiesiu viršumi


19. Horizontaliai siauri akiniai


20. Mažučiai akiniai, vos dengiantys akis


21. Unikalių formų akiniai nuo saulės

Šaltiniai: Vogue, Marie Claire, ELLE 

Kas svarbiausia 2019 pavasario - vasaros saulės akinių tendencijose?

Pirmiausia norisi išskirti pačius populiariausius, kurie šį sezoną yra sportinio stiliaus ar apsauginius akinius primenantys saulės akiniai. Man asmeniškai tokie visiškai netinka ir nedera su mano veido forma, tačiau būtinai pasimatuosiu parduotuvėje. 2019 metais didžiausias dėmesys skiriamas futuristiniam stiliui ir kūrybingumui. Naujos ir neįprastos formos akiniai, spalvos, raštuoti rėmeliai savo įvairove leis išsiskirti iš minios ir pabrėžti unikalumą...

Deja, bet aviatoriaus formos akiniai praranda dominuojančias pozicijas tarp tendencijų, nors ir siūlomi, tačiau su šiokiomis tokiomis variacijomis. Praeitus sezonus populiarūs katės akių ir trikampio formos akiniai tendencijose nors ir laikosi pakankamai stipriai, tačiau regis pamažu slopsta ir užleidžia vietą kitoms formos.

Sportinio stiliaus saulės akiniai? Apsauginius akinius primenantys dideli akiniai? Kokios formos tinkamiausios jūsų veido formai? Kurias iš šių tendencijų norėtumėte išbandyti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Taip akinius issirinkti nelengva uzduotis. Aisku bet kokius akinius ne tik nuo saules. Gal gi kazkada ir saule ims ir pasirodys.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip :D
      Būtinai ta saulė pasirodys, būtinai :) Tik laukti vis ilgu :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą