AR PASITEISINO? Dantų balinimo rinkinys su 44% peroksido, pirktas ebay.com

Prieš kelis mėnesius apturėjau juodų, tarsi išpuvusių ar prarūkytų dantų vaizdelį savo burnoje... Košmaras, kai baltą arba beveik baltą šypseną nudažo maistas ar gėrimai, mano atveju tai buvo skysti maisto papildai. Nori nenori, kartais reikia stipriau balinančių priemonių, o kadangi šiuo metu negaliu sau leisti profesionalios burnos higienos procedūros, tai renkuosi juos balinti intensyvesnėmis priemonėmis.

Šį kartą bandžiau dar vieną ebay.com populiarų dantų balinimo rinkinį, skirtą paprastai ir patogiai, kapų pagalba išbalinti dantis namuose.


Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Tikriausiai visos ir visi kartas nuo karto nori pasirūpinti baltesniu dantų emaliu, tad tokie rinkinukai, balinančios juostelės ar namų sąlygomis skirtos naudoti priemonės padeda tarp įprastų pastų intensyviau pabalinti emalį. Pirkau šį rinkinį ebay.com (tokio pat nebėra) ir mokėjau vos $2,87 US 


Apie dantų balinimo sistemos rinkinuką.
Dantų rinkinį sudaro du švirkštai balinamojo gelio, kurio sudėties nei informaciniame lapelyje, nei pardavėjo puslapyje rasti nepavyko. Apskritai apie sudėtį žinau tik tiek, kad ją sudaro 44% peroksido, tad balinimo principas vyksta paprastu viršutinio sluoksnio nugriaužimu. Toliau seka dantų baltumo kortelė, kuri man pasirodė kažkokia ne itin tiksli ir nelabai naudinga bei instrukcija, kurioje labai smulkiai aprašytas naudojimo būdas.


Balinimo principas yra balinimas violetiniu apšvietimu ir kapomis. Šiek tiek juokinga, tačiau visi kiniški rinkinukai turi lygiai tokias pat balinimo lempas, tik ant kai kurių uždedamas kompanijos pavadinimas. Šiuo atveju jo nėra, tad bevardis rinkinys ir šiame įraše lieka bevardis. Šio rinkinio unikalumas yra jo kapos, kurias reikia susiformuoti pačiam. Kapos metamos į verdantį vandenį, kur suminkštėja, tuomet dedamos ant dantų. Burna išsiurbiamas oras karštas kapas suformuoja pagal dantų nelygumus, tad balinimo procesas tampa tikslesnis.


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
- Pirmiausia man visiškai nepatiko kapų formavimas. Ištraukti burna orą, kol kapos ant viršutinių ar apatinių dantų buvo sudėtingas ir skausmingas - apatinių dantų linijai formuojant kapą dantenos tapo skausmingos ir jautrios. Viršutiniams dantims pavyko pasidaryti kapą gana neblogai, o va su apatiniais privargau ir rezultatu nebuvau patenkinta.
- Balinamasis gelis švirkšto pavidalo pakuotėje nėra pats geriausias pasirinkimas. Regis tai labiau estetinis, negu funkcionalus sprendimas. Iš švirkšto paskirstyti gelį man pasirodė sunkiau, nei toks gelis būtų siauroje tūbelėje.
- Gelį reikia naudoti itin mažais kiekiais, kitaip jo perteklius griaužia dantenas ir liežuvį. Tačiau skirstant jį švirkštu sunku patogiai ir tolygiai dozuoti. Itin atsargiai spaudžiant niekaip nepavyksta uždėti pakankamo kiekio, o vos stipriau spustelėjus - išteka didelis produkto kiekis.
- Džiaugiuosi šio balinamojo gelio poveikiu - jis geriau, nei iki šiol bandyti balinamieji geliai iš Kinijos balino dantis ir nesukėlė jokio dantų jautrumo. Apskritai dantis balina gerai, pakankamai intensyviai po vieno naudojimo ir veikia tikrai stipriau nei tiesiog balinamoji dantų pasta.


Galutinis vertinimas.
Ir galutiniame rezultate man šitas rinkinys patiko. Nors ir susidūriau su šiokiais tokiais sunkumais, nors buvo sunku suformuoti kapas, nors dozuoti nebuvo labai patogu, o su lempa tarp lūpų sėdėti kurį laiką ne itin malonu. Tačiau balinamasis efektas labai geras, regis geriausias, kokį gavau pirkdama pigų balinimo rinkinuką iš Kinijos. Balinimo rinkinys pilnai pasiteisino, rezultatai tokių, kokių tikėjausi - mielai pakartočiau dar kartą kassavaitiniam dantų balinimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Tai tikiuosi su tuo peroksidu dantis balinote. O ne plaukus😊, nes parasete , kad plaukus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D Radau klaidą, skubu taisyti. Ačiū :) Balinau tikrai dantis :D

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Tada matyt nebuvo gaila, o dabar pagalvočiau.
      O šiaip jei jau norite reklamuotis ar reklamuoti - yra galimybių ir komentarą parašyti ne puolantį ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą