DRIU BEAUTY "Wise Unisex" lengvos konsistencijos drėkinamasis veido kremas "Light" su prebiotikais, vitaminu B3 ir hialurono rūgštimi

Praeitą kartą jus supažindinau su Driu Beauty kompanija ir vienu iš gautų testuoti produktų - Unisex Mild veido prausikliu. To įrašu metu šiek tiek papasakojau apie prebiotikų naudą veido odai, o šį kart įžangoje noriu šiek tiek supažindinti su "Wise Unisex" linijos idėja ir vizija įžangoje ir veido kremu apžvalgoje.

Kompanija turi dvi linijas: moterims skirta linija sukurta kompanijos įsikūrimo metu ir "Wise Unisex", kuri rinkoje pasirodė prieš gerą mėnesį. Wise Unisex linija sukurta taip, kad tiktų ir vyrams, ir moterims, ir paaugliams. Driu Beauty Wise Unisex - kosmetikos linija, skirta šiuolaikiškam, jaunatviškam, charizmatiškam ir aktyviam žmogui. Driu Beauty Wise Unisex linija padeda palaikyti gerą ne tik suaugusiųjų, bet ir paauglių odos būklę. Linijos akcentai – optimali odos būklė, subalansuota odos mikroflora, apsauga nuo aplinkos poveikio ir taršos, aprūpinimas antioksidantais. Linija Wise Unisex sukurta galvojant apie jautrią šiuolaikinio žmogaus odą – produktų sudėtyje ne vienas komponenetas, turintis raminančių ir uždegimą mažinančių savybių, visiškai nenaudojamos medžiagos, turinčios alergenų ar galinčios suerzinti odą. Viena pakuotė - bene visiems šeimos nariams, aktyviam ir miestietiškam gyvenimo būdui. Žinoma, jei tik tinka. Šiame įraše noriu jums papasakoti savo įspūdžius, naudojant universalų, lengvos konsistencijos veido kremą.

"Trys pagyrimo žodžiai suminkština kiekvieno žmogaus širdį."
T.S.Lai



Produktas: DRIU BEAUTY "Wise Unisex" lengvos konsistencijos drėkinamasis veido kremas "Light" su prebiotikais, vitaminu B3 ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: MB "Driu Beauty". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinti odą, saugoti nuo aplinkos poveikio ir taršos
Tinkamas tipas: moterims, vyrams, paaugliams (12-25 m. amžiaus)
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: pritrūko drėkinamojo efekto
Tūris: 50 ml (mano turima mini pakuotė 15 ml)
Kaina*: 28,00 EUR
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Veido kreme pagrindinį vaidmenį atlieka kosmetinis prebiotikas. Moksliniai tyrimai rodo, kad ši medžiaga maitina gerąsias odos bakterijas ir padeda atstatyti odos mikrobiotą, taip pat saugo nuo aplinkos poveikio ir taršos. Sudėtyje esantys tripeptidai skatina kolageno gamybą ir odos atsinaujinimą. Vitaminas B3, dar kitaip vadinamas niacinamidas padeda atstatyti odos apsauginį barjerą ir drėgmės balansą, ramina, mažina uždegimines reakcijas ir veikia kaip antioksidantas, padeda odai kovoti su žalingu aplinkos poveikiu. Hialurono rūgštis (natrio hialuronatas) drėkina, gerina odos būklę ir padeda atstatyti odos apsauginį barjerą. Vitaminas E saugo nuo aplinkos poveikio ir veikia kaip antioksidantas, jo poveikį papildo alyvuogių skvalanas, turintis ne tik drėkinantį, bet ir antioksiduojantį poveikį. Alijošiaus ir granatų ekstraktai ramina ir saugo odą, veikia kaip antioksidantai.
Naudojimas: Švelniai paskirstyti kremą ant švariai nuvalytos bei tonizuotos veido ir kaklo odos. Naudoti ryte / vakare. 


Žinote, kas kartą naudojant Driu Beauty kompanijos produktus pasidžiaugiu, kad juos pasirinkta gaminti su pompa. Tai pats higieniškiausias būdas - į kremą patenka gerokai mažiau oro, mažesnė tikimybė nuo pirštų į visą indelį perkelti nešvarumų ar bakterijų. Siekdami sukurti produktą, patinkantį tiek moterims, tiek vyrams, gamintojai priėmė juodai sidabrinio dizaino sprendimą, kuris visiškai skiriasi nuo to, ką moterys esame pratusios matyti. Tačiau tokią pakuotę vyrui (net ir vyriškiausiam ar išrankiausiam) bus visai negėda ir "nebobiška" paimti į rankas ir iš tiesų naudoti produktą, tiesa? Man asmeniškai atrodo įdomiai, bet nepasakyčiau, kad tai gražiausias dizainas, kokį esu mačiusi. Tačiau kaip jau minėjau, pilnai suprantu ir pateisinu tokį sprendimą iš gana sudėtingos padėties.

Kvapas yra dar vienas sudėtingas aspektas, kuriant universalias priemones. Unisex produktui pasirinktas kosmetinis kvapas, kuriame dominuoja vanilė - truputį saldus, kiek sunkus, tačiau turėtų patikti ir vyrams ir moterims.

Konsistencija itin lengva. Ir tuo šis kremas žavi tikriausiai labiausiai. Tik paėmusi į rankas pasidžiaugiau, kad neapsunkins veido odos ir tikriausiai patiks tiek tiems, kurie turi riebesnę, tiek sausesnę odą.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Squalane, Inulin, Caprylic/Capric Triglyceride, C14-22 Alcohols, Lecithin, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Propylene Glycol, Oryza Sativa Starch, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5, Punica Granatum Fruit Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Carbomer, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Parfum, Sodium Hydroxide.


Poveikis. Nepaprastai džiaugiuosi, kad lengva konsistencija itin greitai susigeria į veido odą, jo neapsunkina, nepalieka riebumo ar plėvelės pojūčio. Regis iš tiesų tinkamas ir malonus kiekvieno odai? Deja, tačiau man šis kremas netiko. Jau po poros dienų ėmiau pastebėti, kad pavakare, apie 16-17 val. ima niežėti ir tempti veido odą, apima nemalonus sausumo pojūtis ir norisi pakartotinai užsitepti kremo. Galbūt taip ir galima daryti, tačiau nelabai smagu prausti, tonizuoti ir drėkinti odą tris kartus dienoje ir vėl iš naujo dažytis, tiesa? 

Visgi, dėl mano potyrių, kremas tikrai netampa prastas - man patinka jo saugios sudėtinės dalys, kuriose gausu ir odai naudingų medžiagų; mažai vidutinio saugumo ingredientų ir vos vienas pavojingas (konservantas, saugantis kremą nuo greito sugedimo). Myliu greitą susigėrimą ir odos lengvumo jausmą juo pasitepus. Bėda ta, kad šis kremas teikia per mažai drėkinimo sausam odos tipui - jei oda išsausėjusi arba nuolat reikalauja intensyvesnio drėkinimo, tikriausiai šis kremas paprasčiausiai bus per lengvas. Tačiau drąsiai galėčiau pasiūlyti normalios, riebios ir tikriausiai mišrios odos savininkėms, kurioms reikia lengvos tekstūros ir lengvo drėkinamojo efekto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsiprašau Salomėja, kartais mano pirštai neklauso ir paspaudžia ne tą mygtuką :(
      Smagu girdėti, kad riebiaodėms šis kremas puikiai tinka :)

      Panaikinti
  2. Ir man šis kremas labai patiko! Pasilikau šiltoms dienoms, nes žiemai nelabai jis, per liesas 😁 tačiau šiltoms dienoms nepakeičiamas

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą