#59/2019 Grožio šiukšlynėlis. Birželio mėnesį baigiau...

Standartiškai, iš kart po to, kai jums parodau visas mėnesio naujienas, tuštinu ir pabaigtų produktų krepšelį ir noriu atsikratyti krūva ištuštėjusių pakuočių, tačiau prieš tai, parodyti jums, kas baigėsi šį mėnesį. Tuštučių šį kart nemenkas kiekis, apie kuriuos daugiausia kalbėjome mėnesio pradžioje. Šį kart įžangą rašau jau baigusi pasakoti apie visus pabaigtus produktus, tad nesinori daugžodžiauti. Pasižiūrim.

"Jeigu stengsiesi patikti visiems, tai baigsis tuo, kad nebepatiksi niekam."
A. Grafas



Kūnui

Koks  nerealus Karma aromatas... ir labai fainos putos prausimuisi. Labai gaila, kad tai jau paskutinės prausimosi putos (kurias radau kalendoriuje) iš šios kompanijos, tad reikės pagalvoti apie pilnos pakuotės įsigijimą. Visais kvapais esu labai patenkinta ir kiekvienas jų savotiškai labiau tinka skirtingais sezonais. Karma - jokių abejonių, yra visiškas vasaros kvapas.
Kartočiau.

Gaila, bet man regis Biocura produktai man netinka ir netenkina mano poreikių. Dažniausiai priemonės veikia nepakankamai gerai. Kalbant konkrečiai apie dekoltė kremą - jo efektas buvo labai trumpalaikis, nusiplaudavo vandeniu, o kvapas tiesiog nepadoriai stiprus, permušantis viską. Likučius subaigiau pėdoms, tačiau ir mano pėdos nebuvo patenkintos šia priemone.
Nekartočiau

Visai neblogi Dove dezodorantai - mane pakankamai apsaugo nuo nemalonių kvapų, nors itin aktyvią dieną norisi rimtesnės apsaugos. Reikia nepamiršti, kad tai antipersirantas, kuris neleidžia odai prakaituoti ir suteikia sausumo jausmą. Iš vienos pusės atrodo gerai, tačiau tokios priemonės kemša prakaito liaukas ir odos poras, tad ilgalaikėje perspektyvoje šis sprendimas tikriausiai nėra pats geriausias.
Vistiek kartočiau.

O šitas kvapas man nelabai patiko, regis vienintelis iš Rituals, kuris nesvaigino ir neužbūrė. Jis keistokas, sunkus, paslaptingas, bet gal tiesiog ne man? Įdomiausias šios priemonės aspektas tikriausiai yra putų spragsėjimas ir burbuliavimas tiek užpurškus ant odos, tiek masažuojant į odą. Drėkinimo man pasirodė irgi mažokai... daugiau įdomus žaidimas, nei reali nauda odai.
Manau, kad nekartočiau.

Keistokas šveitiklis, kuris lyg ir švelnus, tačiau šveičia pakankamai. Suputoja ir ant odos nepalieka visiškai nieko - nei riebaliuko, nei jokio pojūčio; tiesiog švari ir švelni kūno oda. Patiko, nors tai nėra geriausias kada naudotas šveitiklis kūnui.
Manau pakartočiau.

Plaukams

Mano vaikui šis šampūnas nepatiko, putos griaužė, jei netyčia patekdavo arčiau akyčių, o tas kad ir natūralus kvapas buvo gerokai per stiprus. Na ir plaukučiai vėlėsi intensyviau ir stipriau nei paprastai.
Nekartotume.

Vidutinis šampūnas - mano plaukai nepajuto jokio išskirtinio poveikio, apart tikrai švelnaus ir efektyvaus išplovimo. Galbūt mano nuomonė apie šios linijos plaukų priežiūrą būtų kitokia, jei kartu būčiau naudojusi ir kondicionierių? Bet šiam kartui - tiesiog nieko ypatingo. Išplauna ir tiek.
Nemanau, kad kartočiau.

MĖGINYS.
Pirmas įspūdis man pasirodė neblogas. Paprastai tie Cameleo produktai mano plaukams netinka, bet šiuo atveju suteikė ir purumo, ir švelnumo; jų nesuvėlė. Galbūt tai būtų vienas iš Cameleo produktų, kurį ryžčiausi išbandyti pilno dydžio pakuotėse? Galbūt.

Veidui I

9. AVÈNE Eau Thermale purškiamas terminio šaltinio vanduo jautriai odai, 50 ml
Pats mylimiausias ir pats geriausias purškiamas vandenukas odai gaivinti! Jau nebesuskaičiuoju, kelintas šio vandenuko flakonėlis subaigtas mano namuose ir tikrai ne šiaip sau. Perku visuomet mažesnę pakuotę - patogiau įsimesti į rankinę ir visad turėti šalia.
Būtinai ir vėl kartosiu.

10. BELKOSMEX "Hialurons" veido tonikas, 150 ml
Visiškai nesukėlė žavesio ir pasirodė taip sau. Apie tai parašiau apžvalgą ir papasakojau - iš esmės vienas aspektas atrodo gerai, bet kitas nuvilia ir galiausiai rezultatas netenkina. Mažai drėkina, saugumo pojūčio nekelia. Nei geras, nei labai prastas.
Nekartočiau, turime daug geresnių priemonių.

11. HOLIKA HOLIKA "Wine Therapy" Sleeping Mask - naktinis veido kremas-kaukė nuo raukšlių su raudonuoju vynu "Red Wine", 120 ml
O šitas reikalas buvo toks geras, kad gaila buvo matyti senkant ir tuštėjant... Didelio kiekio pakako iš ties ilgam, poveikis mane džiugino kas rytą, o lengva konsistencija tiko ištisus metus.
Mielai pakartočiau.

12. CLINIANS Attiva Antistress refreshing - raminamasis tonikas su miškinių dedešvų ekstraktu, 150 ml
O čia tragedija parduotuvių lentynose, dėl kurios norisi ašaroti tiesiogine to žodžio prasme. Dvifazis valiklis gal ir neblogai valo visą makiažą, tačiau bėda ta, kad žiauriai alergizuoja: man tinksta vokai, rausta oda ir nemaloniai niežti. Jau senai planavau mesti lauk, bet nesu linkusi lengva ranka pilstyti produktų lauk, tad sunaudojau valyti priemonių pabandymams ant rankų odos. Tam suėjo, bet veidui nenaudočiau nei už ką.
Tikrai ne, nekartočiau. Niekad.

Veidui II

13. CASMARA "Hydra" original algae peel-off mask - nulupama jūros dumblių drėkinamoji ir stangrinamoji veido kaukė, skirta visiems odos tipams, 4 ml kremo + 32 g miltelių + 82 ml skysčio
Pagaliau išbandžiau ir tiesą sakant turiu labai dviprasmišką nuomonę. Kaukė tikrai teigiamai veikia odą, efektas tikrai geras. Tačiau visa kita, pradedant griozdiška pakuote, kaina, baigiant faktu, kad tokį pat efektą teiktų su vandeniu sumaišyti (ir gerokai pigesni) spirulinos milteliai - na, tai verčia abejoti faktu, ar tikrai verta pirkti šias kaukes? Dar vieną esu nusipirkusi, išbandysiu, bet jei ir po jos nuomonė bus tokia pati - nemanau, kad verta pirkti.

14. CASMARA "Hydra lifting" stangrinamasis - drėkinamasis kremas, 4 ml
Nufotografavau atskirai kremuką buvusį su Casmara kauke. Šiaip jau man jo pakako ilgesniam laikui nei kaukės, tad galima keliais sakiniais pakalbėti ir apie jį (o ir įraše apie kremą mažai pasakojau). Kremas atrodo labai lengvos tekstūros, tačiau jis nėra labai drėkinantis, greičiau maitinantis, o va stangrinamojo efekto nelabai turi. Toks neblogas, tačiau iš esmės tiesiog lengvas kasdienis kremas ir tiek.

15. MITOMO "Q10 + Lithospermum Essence" lakštinė veido kaukė su Q10 ir kietagrūdžiu
Puiki kaukė su tikrai geru kainos ir kokybės santykiu. Ir neišpūstas reikalas - daro tiek, kiek žada, oda po jos jaučiasi fantastiškai atgaivinta, sudrėkina, švelni, drėgnesnė... Puikios tos Mitomo kaukės su geišų atvaizdais.
Kartosiu.

16. ZEAL So Fresh, So Young! Anti Age Nourish - jauninamoji lakštinė veido kaukė su ženšeniu ir ginkmedžiu nuo raukšlių "Ginseng & Ginkgo"
Man iš karto nepatiko tįstantis, nekokybiškas medvilnės lakštas, tačiau efektas neblogas - gaivina, drėkina, skaistina ir švelnina odą. Visai nebloga, sakyčiau stiprus viduriukas.
Nežinau ar kartočiau, gal.

Rankoms ir nagams

Nerealiai smagus, kreminis, tikromis vyšniomis kvepiantis muilas, kurį kartoju dar kartą ir tikriausiai pakartosiu ir vėl. Sunaudojom su džiaugsmu.

18. DR. ORGANIC Snail Gel Hand & Nail Elixir H2Oil - 24 val. drėkinantis rankų ir nagų eliksyras su sraigių sekretu, 50 ml
Labai įdomus rankų kremas, kuris tiesą pasakius nėra pats universaliausias pasaulyje. Esant šaltam orui šis kremas per lengvas; tuo tarpu kai karšta - riebumas, jaučiamas kremo konsistencijoje gali būti kiek per riebus. Užtat vasaros vakarais ir žiemos dienomis pavyko neblogai susidraugauti, odai iš karto suteikdavo lygumo ir švelnumo, lengvai padrėkindavo. Duobėta ir vingiuota ta mūsų draugystė, bet galutiniame etape produktas buvo iš ties įdomus naudoti ir bandyti.

19. INGRID COSMETICS Ideal+ Nail Care Definition nagų odelių šalinimo gelis, 7 ml
Jei rašydama apžvalgą buvau visai neprastos nuomonės apie priemonę, tai baigdama esu linkusi galvoti kiek kitaip - gelis per greitai sutirštėjo, odelių minkštinimas nebuvo labai geras ir kas kart naudoti šį gelį buvo sunkiau, erzino vis labiau.
Manau ne, yra geresnių, nekartosiu.

Burnos higienai

20. ECODENTA Kakės Makės aviečių kvapo dantų pasta vaikams nuo 3 metų, 75 ml
Ir visgi aš buvau neteisi kritiškai vertindama tik pažvelgusi į poveikį ir herojų ant pastos. Tačiau jau apžvalgoje rašiau, kad valo dantukus gerai, sudėtis labai nebloga, ir dantukus valytis vaikučiui šia pasta buvo labai smagu.
Pakartosime.

21. LACALUT dantų šepetėlis vaikams 0-4 metų
Patogus ir mano vaikui labai patiko, tiek nedidelė galvutė, tiek žaismingas kotelis. Tačiau kaip visuomet, vaiko šepetėlių šereliai labai greit nusidėvi ir tenka keisti dažniau. Šį kart bandome pamiršti plastiko šepetėlius ir neriame į bambukinių, gamtoje suįrančių šepetėlių pasaulį.

22. - 23. JORDAN Advanced White dantų šepetėlis Soft
Labai smagūs, labai patogūs dantims valyti, tačiau... nerūšiuojami ir neperdirbami, tad visi kartu bamdom bambukinius. Pirštai sukryžiuoti, kad visiems patiks ir pavyks prisijaukinti.

Maisto papildai ir vitaminai

24. VALENTIS folio rūgštis, 60 tabl.
Kartas nuo karto naudoju geresniam geležies pasisavinimui. Vienoje tabletėje yra 800 ug (400% RMV) folio rūgšties.

25. ORIVAS Tardyferon geležis, 30 tabl.
Nuolatinis draugas ir palydovas, kadangi turiu nuolatinę mažakraujystę. Tiesa, vasaros metu nusprendžiau pailsėti, nebevartosiu jokių papildų. Aplink ir taip daug natūralių vitamino šaltinių.
Vienoje tabletėje yra 247,25 mg geležies sulfato, kuris atitinka 80 mg geležies.

26. TAKEDA Calcigran kramtomos kalcio tabletės, 100 tabl.
Nekenčiu šių tablečių - jų skonis primena kreidą (kad ir ale paskaninta apelsinais), labai greit apvelia dantis neaiškiais milteliais, po kurių tik pakartotinai dantis reikia valyti. Ir šiaip, sakyčiau šlykštokos gerti, bet reikia dėl kaulų tankio. Šiems irgi leisiu per vasarą pailsėti be manęs. :)
Kalcis + Cholekalciferolis; 500mg + 200TV

Dekoratyvinė kosmetika

Tragiškas tušas, pats prasčiausias, kokį tik pamenu, na vienas tų prasčiausių, kokius esu naudojusi... Iš pradžių per skystas, paskui per kelias dienas per tirštas; lipino blakstienas, sudarė gumulėlius ir vandeniui tikrai nebuvo atsparus, o dar ir byrėti pradėjo rekordiškai greit.
Tragedija, kartoti net nekiltų minties.

Neprastas, tačiau nepatiko sunkoka tekstūra - per karčius buvo sudėtingiau ir karščiau, nei pageidaučiau. O dar ir spalva buvo aiškiai matoma. Nežinau, šiemetinis apsauginis kremas nuo saulės man patinka daug labiau, tik naudojasi sparčiau.
Galbūt, nors jau turiu šį tą geresnio.

29. CATRICE Nude Illusion Make Up - makiažo pagrindas "020 Rose Vanilla", 30 ml
Na va, sakiau, kad greit baigsis ir baigėsi. Net teptuku iškrapščiau kiek pajėgiau. Kartais susimąstau ar reikia apžvalgos apie vieną ar kitą produktą, tačiau palieku. Makiažo pagrindas neapsunkindavo odos, ji jautėsi lengva, atrodė labai natūraliai, nors ir turėjo matinį užbaigimą, tačiau vasarai tobulai tiko, ypatingai mylėjau ją praeitais metais.
Man gaila, kad jos nebėra prekyboje ir apskritai gaila, kad šiuo metu Catrice ir Essence makiažo pagrindų pasirinkimas labai menkas.

30.  MAYBELLINE Instant Anti Age Eraser maskuojamoji priemonė su goji uogomis ir haloksiliu "00 Ivory", 6,8 ml
Labai džiugu, kad šių maskuoklių turime ir šviesiausių atspalvių. Ne, tai tikrai ne tobuliausia mano kada bandyta maskavimo priemonė, tačiau efektas geras, pamaskuoja neblogai, bet man sunku nutaikyti tinkamą  kiekį, kad nesukristų į raukšleles. O ir baigiasi labai greitai. Turiu dar vieną, kito atspalvio maskuoklį, tai ten nuplyšus kempinėliai džiaugiuosi, kad priemonė nesenka akyse ir naudojasi ženkliai taupiau, nors ir ne taip smagiai, kaip su kempinėle.
Pakartočiau.
-------------------------------------------------
Štai toks buvo šis mano mėnuo ir tokie pabaigti produktai. Džiaugiuosi, kai pavyksta ištuštinti pakuotes ir net nepatikusiems gaminiams atrasti kitokį panaudojimo būdą. Man smalsu, ar jūs pabaigiate ne itin patikusius produktus? Ar metate likučius lauk? O gal perdovanojate draugėms? Papliurpkim komentaruose. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Sveiki. Aš stengiuosi sunaudoti visus produktus, bet ne visada pavyksta. Esu turėjusi tokių, kad po kelių bandymų norisi į šiukšlyną išmesti. Bet kartais ir išmetu ypač veido produktus, nes nesinori veido nukankinti :).

    P.s apskritai esate šaunuolė, nekreipkite dėmesio į kažkokias piktas pastabas ar postringavimus.
    Man patinka Jūsų tinklaraštis ir tikiuosi rašysite dar ilgai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :) Dėkoju, kad skaitote, labai džiaugiuosi, kad jums patinka. :) Ačiū <3

      Taip, būna priemonių, kurių niekur nepritaikysi absoliučiai. Nors va, jei nepatinka prausikliai veidui, aš juos sunaudoju kūnui arba rankoms prausti, visai sueina :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą