EUROKOS advento grožio kalendorius "...nes visi buvome geri" (2020 m.)

Išsirinkau Clinique advento kalendorių ir pradėjau kantriai ir ramiai laukti prieššventinio laikotarpio, neketindama pirkti daugiau. Na nesu aš iš tų, kuriems reikalingi keli kalendoriai - man visiškai pakanka ir vieno, tačiau... akys pačios pagavo Eurokos kalendoriams skelbtą akciją ir aš susigundžiau. Šie metai yra tretieji, kai ši kompanija leidžia savo kalendorių. Puikiai pamenu, pirmą kart pasveikinau juos su šiuo sprendimu, bet buvau tvirtai nusprendusi pirkti Rituals..., kuris pasirodė brangokas, man pakako vieno ir daugiau pinigų leisti nesinorėjo, tad taip ir liko nepabandytas. Tas pats nutiko ir praėjusiais metais, kai išsirinkau svajotą Biotherm, o apie Eurokos galiausiai net nepagalvojau. Užtat šiemet susigundžiau nusipirkti, manau jau metas pasižiūrėti ką galima rasti viduje ir ko daugmaž tikėtis. Na ir tikriausiai kita svarbi man priežastis yra skirtingi gaminiai. Eurokos siūlo iš ties daug menkai žinomų prekinių ženklų, kuriuos įsigijus pasitaiko nusivilti - bus puiki proga patestuoti kiek daugiau ir įvairesnių prekinių ženklų.

"Tie, kas pasiekia didžių dalykų, nebijo leistis į nuotykius."
Charlie Montesquieu


Ką žada gamintojas. EUROKOS grožio kalendorius – tai 24 grožio ir staigmenų dienos šv. Kalėdų belaukiant, kad laukimo laikas taptų dar ypatingesnis. Padovanokite jį artimai draugei, bičiulei, mamai, sesei ir būtinai būtinai pasilepinkite šio kalendoriaus staigmenomis pačios.
Tikimės, kad kruopščiai atrinktos grožio staigmenos padovanos Jums ir Jūsų artimiesiems atradimo džiaugsmą bei sukurs stebuklingą šv. Kalėdų laukimo nuotaiką.
...NES VISI BUVOME GERI. Ir visi esame verti gauti ir dovanoti dovanas sau ir kitiems.
Pilna kaina: 34,90 Eur, mokėjau 29,67 Eur


Gruodžio 1-oji diena


Na ką, pradedame? Kalendoriaus langeliai čia atsidarinėja juos išspaudžiant ir kol kas (ei, neįsijausk Ingrida, dar tik pirma diena), bet atrodo, kad plyšinėti neturėtų, kartonas pakankamai stiprus ir iškirpta kokybiškai. Po pirmuoju langeliu šiandien slėpėsi DRESDNER ESSENZ Sweet Surprise vonios perlai, kurie mane labai nudžiugino. Iš ties labai mėgstu šios kompanijos vonios priemones: jos malonios naudoti ir kvepia visuomet tiesiog dieviškai.
Vertė: 40 g - 1,33 Eur (pilna pakuotė 60 g - 1,99 Eur)

Gruodžio 2-oji diena


Pirkdama Eurokos kalendorių dar permečiau akimis dovanų sąrašą ir nudžiugau - sąraše nėra nei vieno dekoratyvinės kosmetikos gaminio. Jau trečius metus sąmoningai vengiu dekoratyvinės kosmetikos kalendoriuose. Dažniausiai kalendoriuje randu tai, ko šiaip nenaudočiau ar naudočiau bet nebūtų mano akivaizdus pasirinkimas lyginant su kitomis spalvomis ar priemonėmis. Ir apskritai, kosmetikos turiu daugiau nei man reikia, tad nebesinori apsikrauti kažkuo, ko man visai nereikia. Tad tokius bešpaklius kalendorius vertinu kiek geriau, nei kitus. Šį kart atidariusi kalendoriaus langelį kiek sutrikau - į mane spoksojo dvi akys rožiniame fone - 2K BEAUTY Basics Lip Balm Raspberry aviečių skonio lūpų balzamas. Pirmas įspūdis tai nelabai, pirmiausia tai pakuotė labai jau vaikiška, man regis net nuotraukoje matosi, kad gerokai apsitrynusi, o ir toks jausmas, kad trūksta išorinės pakuotės. Nors... tūris tai kiek mažesnis nei pilno dydžio pakuotės. Kodėl? Ar tai mėginys? Išardytas rinkinys? Specialiai kalendoriui pagamintas produktas? 
Vertė: 3 g - 1,96 Eur (pilna pakuotė 5,2 g - 3,39 Eur)

Gruodžio 3-ioji diena


Jei Clinique kalendorius šiandien ne itin nudžiugino, tai Eurokos man pateikė malonią staigmeną. Po trečiuoju langeliu slėpėsi VANDINI Hydro rankų kremas su magnolijomis ir migdolų pienu. Rankų kremai visuomet yra gerai, ypač šiuo metu jie labai greit susinaudoja. Šios kompanijos produkcija man gerai pažįstama, džiugina maloniais kvapais ir gera kokybe, tad tikiuosi, kad ir šis kremas išpildys mano lūkesčius.
Vertė: 30 ml - 1,55 Eur

Gruodžio 4-oji diena


Kas čia šiandien per staigmena? KINSTYLE Potion cream texturizing treatment for styling and hair care "2 Medium" kremas laukų formavimui ir priežiūrai. Bandžiau ieškoti šios priemonės Eurokos parduotuvėje, tačiau tiksliai tokio pat rasti man nepavyko, nežinau ar šiuo metu išparduota ar jau nebegaminama? Kol kas priemonės nebandžiau, tačiau pastebėjau, kad visa pakuotė kvepia labai maloniu kremu, įdomiai čia, ar nebus kvapas pernelyg stiprus? Gal esate bandę?
Vertė: 30 ml - apie 2,18 Eur (tiksliai tokio paties kremo rasti nepavyko, bet turėtų būti maždaug 150 ml - 10,90 Eur)

Gruodžio 5-oji diena


Kol kas man visai patinka neįmantrus Eurokos kalendorius, viskas čia atrodo labai paprasta, viskas naudojama ir viskas tinkama visiems. Nežinau ir nesu tikra kas kalendoriuose buvo ankstesniais metais, bet man patinka kad kol kas nėra dekoratyvinės su keistomis spalvomis, ar veido priežiūros, kuri netinka mano odos tipui. Gal man atsibostų, jei vėl pirkčiau sekančiais metais ir viskas būtų panašiu principu? Nežinau, tačiau kol kas man labai smagu ir patinka ką randu. 
O šiandien kalendoriuje COTTAGE Delicious Vanilla drėkinanti dušo želė, vėlgi labai paprastas ir kasdienis dalykas. Matau, kad sudėtis kiek geresnė, man patinka malonus kvapas, tad tikiuosi ir gerų įspūdžių naudojant.
Vertė: 50 ml - 1,75 Eur

Gruodžio 6-oji diena


Aš nežinau ar šiandien jau spėsiu parašyti įprastą blogo įrašą, kol miegas neužspaus. Tad nusprendžiau pirmiausia supildyti advento kalendorius, o tada jau matysime. Sekmadienis šiaip ar taip yra ta diena, kai norisi kiek daugiau patinginiauti, skirti kiek daugiau laiko šeimai ar daugiau laiko knygai. Kaip tik pradėjau naują kalėdišką, tiksliau pavadinimas kalėdinis, o tekstas kol kas nelabai, bet bus matyti. Su vaiku skaitome dar kitą, kaip advento kalendorių ir po truputį bandome susikurti tą tikrą šventinę nuotaiką. Kalendorius šiandien visi atidarėme po pusryčių, apžiūrėjome vienas kito radinius ir pasidžiaugėme, kad šiais metais ne tik duonai, bet ir sviestui bei pramogoms pakako.
Tad kas tam kalendoriuje? IDC INSTITUTE Collagen lūpų kaukė, kurios kvapas tik atidarius kalendorių man nelabai patiko, padvelkė sintetika. Aišku, naudojant gal viskas atrodys visai kitaip? Nelabai man ir tos lūpų kaukės atrodo būtinos ar labai reikalingos, bet bus proga.
Vertė: 8 g - 1,29 Eur

Gruodžio 7-oji diena


Valio! Kvepalai! Tiksliau VINCE CAMUTO "Amore" kvapnusis vanduo su saldžiu gėlių aromatu. Ne toks jau saldus, kai skamba aprašyme - prieš maždaug metus žiūrinėjau šito gamintojo kvepalus ir pabijojau, kad gali būti saldu. Bus proga išbandyt ant savo odos!
Apskritai tai labai daug laimės man suteikia šitas advento kalendorius savo paprastumu, na ir tikriausiai tuo, jog žinau - aromatų čia bus dar ir daugiau. Mane vis dar traukia nauji kvapai, ir nors nenoriu pilnos pakuotės, man knieti pauostyti, išbandyti ir bent jau "pasimatuoti" kelioms dienoms. Toks parfumerinio pažinomo noras, nors lyg ir neturiu susidėliojusi ką privalu pažinti, neseku populiariausių aromatų, dauguma mano kvapai gana pigūs, tačiau smagu užuosti ir atrasti kitokias kompozicijas, o jei dar pasiseka pamilti - iš viso euforinė laimė. Tad puiki čia bus proga pasižiūrėti Vince Camuto aromatus: išlikimą, stiprumą, komoziciją ir reakciją su mano odai.
Vertė: 6 ml - 4,19 Eur (100 ml - 69,90 Eur)

Gruodžio 8-oji diena


Šiandien vaikas iš darželio parsinešė taip gražiai puoštą sausainį, supakuotą su cukrine lazdele. Labai gražų, tad buvo sunkoka patikėti, kad mano keturmetis berniukas pats išpaišė sausainį, ne tik užpildė spalvotu glajumi, tačiau ir dailiai išpaišė. Darželyje auklėtojos visomis išgalėmis, kiek leidžia karantininė situacija ir esu joms labai dėkinga. Vaikas aišku labiausiai laukia Kalėdų, senelio ir švenčių. Man ta šventinė nuotaika dar toli už kalnų, nors iki kalendorinės šventės liko vos 17 dienų. Hmm... kol kas namuose plačiai sklinda tik mandarinų kvapas ir traška atidaromi kalendoriai. Šį kart Eurokos buvo CAMELEO Anti Damage plaukų aliejukas. Apie šitą gamintoją nesu labai geros nuomonės, keli bandyti mėginiai man netiko, bet girdėjau merginos labai giria. Galbūt patiks aliejukas su argano aliejumi?
Vertė: 55 ml - 3,85 Eur

Gruodžio 9-oji diena


Šiandien susirgo mano vaikas, tiesiog pradėjo kosėti ir sloguoti, tad liko namuose ir labai tikiuosi, kad iki pirmadienio pasveiks Darželyje numatyta vaikučių šventė, tad būt gaila, jei praleistų. Šiais niūriais laikais visiems reikia bent spindulio džiaugsmo ir vities.
Kalbant apie džiaugsmus, kalendoriuose šiandien rožinė diena ir Eurokos kalendoriuje randu labai labai labai kvapnią dovaną. Bath Bomb Heart "Raspberry" vonios aromatinė priemonė. Smagus radinys pasimėgauti kažkurio sekmadienio vakaru. 
Vertė: 1,99 Eur

Gruodžio 10-oji diena


Kaip manote, ar advento kalendoriuose turėtų būti tik kalėdiniai, žiemiški produktai? Kiek pamenu kalendorių bene visuomet juose įsimaišydavo ir keli ne visai žiemiški produktai. Kita vertus juk kalendorius ir turėtų būti prieškalėdinis ar žiemiškas, padėti susikurti priešventinę nuotaiką ir kasdien pradžiuginti maža staigmena. Bent jau man norisi žiemiškų gaminių, tačiau tai nereiškia, kad kalendoriuje negali būti ir vienas ar kitas ne sezoninis produktas. Va pavyzdžiui šiandien akivaizdžiai vasariškas EVELINE Banana Care rankų balzamas kurio pakuotė tiesiog tikra vasara. Girdėjau, kad geras, bet pati dar nesu bandžiusi ir kol kas nebandysiu - turiu atidarytas 4 rankų kremo tūbeles ir kol kas noriu sunaudoti pilnai bent porą iš jų.
Vertė: 50 ml - 1,79 Eur

Gruodžio 11-oji diena


O Eurokos kalendoriuje šiandien CAFE MIMI Shine On veido dulksna su krūva smulkių blizgučių turėtų suteikti veido odai spindesio ir švytėjimo efekto. Su tokiomis priemonėmis mano patirtis nėra pati geriausia, buvo visko, dažniau nepatiko, man nebėra didelio poreikio turėti tokių priemonių. Keistoka, kad Eurokos savo tinklalapyje šio produkto neturi, tad sunku pasakyti kokia jų vertė ir suvokti ar produktas tiesiog išparduotas laikinai, ar jo prekyboje nebebus, o gal jo gamyba visai sustabdyta?
Vertė: 50 ml (nepavyko rasti kainos)

Gruodžio 12-oji diena


Ech, džiaugiuosi! Man iš ties labai patinka šitas paprastas kalendorius, kuriame kol kas visi rasti produktai lengvai panaudojami kasdien, nesimėtys bereikalingai namuose ir leis išbandyti ženklus ar produktus, kurių pati nebūčiau pirkusi. Va pavyzdžiui, nors man patinka EO veido priežiūros produktai, tačiau plaukų priežiūros produktai per daug negundė. Šį kart turėsiu progą išbandyti, mat po šios dienos durelėmis radau EO LABORATORIE UKREPLIAJUŠČIJ plaukų balzamas, įdomu ar bus ir šampūnas?
Vertė: 50 ml - 1,29 Eur (arba 200 ml - 4,99 Eur)

Gruodžio 13-oji diena


Na o Eurokos šį kart manęs nenudžiugino, mat radau NIVEA deo beauty elixir purškiamą dezodorantą. Tikiu, kad priemonė gali būti gera, tačiau mano plaučiams visai netinka purškiami dezodorantai, nuo jų dalelių mane dusina, erzina kvėpavimo takus. Tiesa, ne 100% visuomet, tikiuosi, jog šitas bus viena iš tų mielų išimčių. Labai patiko dezodoranto dydis, manau būtų labai smagus keliaujant, tik jūs, kaip ir aš tikriausiai puikiai suprantate, kad neaišku, kada ir vėl galėsime saugiai keliauti, tad tikriausiai bandysiu namų sąlygomis, nelaukdama tų geresnių laikų.
Vertė: 35 ml - 0,78 Eur (150 ml - 3,35 Eur)

Gruodžio 14-oji diena


Šiandien Eurokos advento kalendoriuje radau EVELINE Galaxity glitter mask - veido kaukė su blizgučiais. Bandžiau jos ieškoti internetinėje Eurokos parduotuvėje, tačiau tokios pačios neradau. Atidžiau apžiūrėjus priemonę jį atrodo visai smagi, tačiau tie blizgučiai... aš abejoju ar blizgučiai yra gera mintis? Realios naudos odai tikrai neduos (turiu galvoje blizgučius), blizgučius nuplausime į vandentiekį, tad teršime aplinką, nors galbūt tokia kaukė suteiks gerų emocijų šiais liūdnais laikais?
Vertė: 10 ml galbūt apie 0,99 Eur

Gruodžio 15-oji diena


Jau per pakuotę jaučiu, kaip maloniai kvepia šios dienos staigmena CAFE MIMI Coffee Lip Sugar latte lūpų švetiklis primena labai labai saldžią kavą gausiai balina pienu su puta. Visai smagus radinys, šiuo metu naudojamas lūpų šveitiklis man nepatinka, galbūt pamilsiu šį?
Vertė: 15 ml - 2,99 Eur

Gruodžio 16-oji diena


Šiandien tokia keista diena, kad vakare tiesiog pasitiesiau storą pledą prie eglutės ir surengėme pikniką - pasibuvimą ant grindų. Regis kraustausi iš proto, tačiau tas mažas poros valandėlių piknikas šiek tiek prablaškė mintis, praleidome vakarą šiek tiek kitaip. Na, o kalendoriai šiandien mane labai džiugina! Šiandien radau SOFIA VERGARA "Lost ir Paradise" parfumuoto vandens, Pauosčiusi jaučiu saldų vaisių, gėlių, tropinį aromatą ir šiam orui, šiai nuotaikai aromatas visiškai netinka. Tai kvapas šiltiems orams, tad tų šiltų orų tikriausiai ir palauks.
Vertė: 10 ml - 10,97 Eur (30 ml - 32,90 Eur)

Gruodžio 17-oji diena


Šiandien kalendoriuje radau LACTION Mud Mask Detoxifying valomoji veido kaukė vienam kartui. Anksčiau esu bandžiusi šios kompanijos kaukes ir man labai patiko, paliko iš ties gerą įspūdį, tad bus labai smagu išbandyti ir detoksikuojančią. Apskritai kaukės gerai odai, girdėjau, kad lyg ir visai odai nebūtina kaukė, svarbu geras kremas ir geras odos valymas. Tačiau aš po kaukių skirtumą matau, matau, kad reguliariai naudojant oda tikrai jaučiasi geriau. O ką jūs manote?
Vertė: 15 ml - 1,39 Eur

Gruodžio 18-oji diena


Man sako, kad aš jautriai reaguoju į dalykus. Tikriausiai tai yra tiesa, nes dažnai pagaunu save viduje analizuojant žmogaus pasakytus žodžius, toną, veiksmus, komentarus... žinau, kad į daugelį dalykų man reiktų išmokti nebekreipti dėmesio, tačiau... na esu aš biški jautruolė ir viskas. Nors pirmu įspūdžiu gali atrodyti, kad atvirkščiai, aš visiškai po***stė. Cha-ha! Tas pirmas įspūdis dažnai būna labai klaidingas apie žmonės, normalu, kad tu juos vertini ir pervertini arba atstumi; priskiri sau kažkokias magiškas galias ir įtiki, kad žinai koks tai žmogus... Ir tik atsiskleidus kitam tu realiai suvoki, kaip klydai, bet kuriuo atveju... Jums taip būna?
Na o šiandien toliau lukštename universalųjį kalendorių ir čia SCHWARZKOPF Gliss Kur Ultimate Repair Weekly Therapy plaukų kaukė. Lygiai tokios pat nerandu, tad tik preliminariai skaičiuoju kainą. 
Vertė: 50 ml - 1,07 Eur (300 ml - 6,39 Eur)

Gruodžio 19-oji diena


Šiandien kalendorius LACTION Vital Hydration Mud mask - drėkinamoji kaukė, kuri labai panaši į anksičau rastą valomąją, tiesą sakant serija ta pati, skiriasi tik kaukių funkcijos. Galbūt kažkas čia bambėtų, neva kam reikėjo dėti tokius panašius produktus; ar tai nuobodu gauti tiek kaukių. Bet... kaukės yra gerai, jos visuomet greit sunaudojamos ir tinka daugumai. Na taip, gal galėjo būti įvairesnių firmų, tačiau aš džiaugiuosi, šios kompanijos kaukės man labai patiko, tad bus smagu sunaudoti ir odai tikiu bus labai gerai.
Vertė: 15 g - 1,39 Eur

Gruodžio 20-oji diena


Sunku patikėti, tačiau kalendoriuose liko vos keli neatverti langeliai ir tik kelios dienos iki švenčių, kurios taip, bus kitokios, bet niekas jų neatšaukė, tad jos tikra bus. Iki šios aš buvau labai patenkinta Eurokos kalendoriumi, tačiau šiandien radau QVS Slant tip pincetą. Daiktas aišku, kad reikalingas ir visų naudojamas, tačiau kas namie neturi pinceto antakiams? Rimtai, neturi? Aš turiu ir ne vieną, tad dar vienas lyg ir nėra man reikalingas. Tiesą sakant net draugei pinceto nedovanočiau, nebent mergaitei, kuri pradeda pažindintis su kosmetikos pasauliu. Na nes visi turi, o tai nėra dalykas, kuris susidėvi greit. Apmaudukas toks truputį, bet ką jau čia.
Vertė: 2,29 Eur

Gruodžio 21-oji diena


Šiandien vėluoju su įrašais, labai, tačiau bloge pasidariau ilgai atidėliotą darbą. Pirmasis mano advento kalendorius, apie kurį pasakojau bloge buvo 2016 Douglas ir tuo metu aš kiekvienai dienai rašiau vis naują įrašą su gan ilgu dienos aprašu, savo nuotaikomis, kalėdine daina bei langelio atidarymu. Įsivaizduokite, vienam kalendoriui buvo skirti 24 įrašai. Tuo metu atrodė labai patogu ir lyg praėjo ir palikau, kaip buvo. Visgi, kiekvienais metais, artėjant Kalėdoms advento kalendoriaus įrašai susilaukia dėmesio, nesvarbu, kad jie buvo rašyti senai. Su kitais kalendoriais viskas aišku: vienas įrašas vienam kalendoriui, o su šiuo ieškotojams buvo sudėtinga, reikėjo peržiūrėti visus įrašus, norint sužinoti kas buvo tais metais. Šiandien prisiruošiau viską sukelti į vieną ir ištrinti senus, 23 kalendoriaus įrašus, tad ieškantiems informacijos bus lengviau ir paprasčiau. Darbas ilgokas, bet džiaugiuosi pagaliau jį padariusi.
Kadangi susivėlinau, nežinau ar rašysiu ilgąjį dienos įrašą, tad kalendorius šiandien pildau pirmiausia, o paskui bus matyti. Eurokos šiandien slėpė BISOU Ideal Nutrition rankų kremą. Pakuotė tokia labiau vasariška, galvoju, kad kremas turėtų būti lengvas. Smalsu, tai vienas naujesnių Eurokos prekinių ženklų, kurių dar nesu bandžiusi.
Vertė: 35 ml - 1,39 Eur 

Gruodžio 22-oji diena


Jau buvau suabejojusi, ar kalendoriuje sulauksiu porelės anksčiau rastam kondicionieriui? Paprastai kalendoriuose abu šie produktai randami arba kartu arba vienas po kito, praktiškai iš kart. Regis šį kart mane kiek paaerzino: 'bus' ar 'nebus'? Yra ir čia yra EO LABORATORIE UKREPLIAJUŠČIJ plaukų šampūnas, kuris turėtų stiprinti silpnus plaukus. Eurokos jos galima įsigyti tiek pilno dydžio, tiek va tokio, kelioninio, buteliukuose. Nesu bandžiusi šios kompanijos plaukų priemonių ir šiek tiek nerimauju. Būtinai bandysiu ir ga visai patiks, iš pirmo žvilgsnio ir sudėtis labai nebloga.
Vertė: 50 ml - 1,29 Eur

Gruodžio 23-oji diena


Lūpų diena šiandien abiejuose kalendoriuose, šiandien 2K Fruit Punch lūpų balzamas. Iš pirmo žvilgsnio tai nelabai ir supratau kas po tuo langeliu, atrodė lyg ir kalėdinis žaisliukas eglutei su virvele, bet vargu ar grožio kalendoriuje reiktų tikėtis eglutės dekoracijų? Kad čia lūpų balzamas suprantu tik paėmusi į rankas ir pamačiusi, kad atsidaro. Žaisminga pakuotė ir panašaus į jau rastą kalendoriuje tipo balzamas. Žinau, kad ryt kalendoriuje bus dvi staigmenos, tad nekantraudama lauksiu ryt, paskutiniam įrašui ir galutiniam apibendrinimui.
Vertė: 6 g, gal galėtų kainuoti 3,99 Eur

Gruodžio 24-oji diena


Kvepalų diena abiejuose advento kalendoriuose ir šiandien Eurokos padovanojo dvi dovanas, dvi nedideles kvapų miniatiūras, kurių viena PEPE JEANS "Celebrate" parfumuotas vanduo ir WOMEN SECRET "Rose Seduction" parfumuotas vanduo su blizgučiais. Nusimato daug kvepalų testavimo artimiausius mėnesius!
Vertė: PJ 10 ml - 6,58 Eur (50 ml - 32,90 Eur)
           WS 10 ml - 2,49   (100 ml - 24,90 Eur)

------------------------------


Tikriausiai su šiuo kalendoriumi viskas buvo labai paprasta ir tas paprastumas man labai patiko. Nors produktų paskirtis kartojosi ir radau 2 balzamus lūpoms, 3 rankų kremus ar 3 veido kaukes, galiausiai 4 kvepalus, tačiau nudžiugau bene visais radiniais, viskas čia pilnai naudojama ir sunaudojama, nėra jokios dekoratyvinės kosmetikos (ko šiuo metu vengiu), jokių įtartinų spalvų ar retai naudojamų produktų. Tai mano pirmas Eurokos advento kalendorius ir jis mane maloniai džiugino. Be abejonės didžioji dalis priemonių bus išbandyta ir papasakota bloge. Kol kas apie kitus metus kalbėti anksti, jei priemonės būtų dėliojamos tokiu pat principu ar kartotųsi, gal ir pabostų, bet kol kas mano nuomone labai šauniai ir viskas protingai apgalvota. Jei įdomu, suskaičiavau ir preliminarią priemonių suminę vertę. Viskas turėtų daugmaž 64,16 Eur, be vieno produkto, kurio kainos rasti man nepavyko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. niekada nesu turėjus jokio grožio advento kalendoriaus ir šiais metais susilaikiau - visko turiu daug, geriau pasidovanosiu kokią didesnę ir prasmingesnę dovanėlę sau :) bet už tai kaip smagu pas kitus pasmalsauti apie tuos kalendorius ir jų turinį! :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha-ha, niekad nebuvo noro išbandyti? Bent jau geros emocijos kitų stebint ;)

      Panaikinti
    2. buvo, bet vis pagailėdavau pinigo arba atsirasdavo tas noras vidury mėnesio tai jau sakydavau ai kitais metais 😂👏

      Panaikinti
    3. :) Būna, būna :) Tai gal kitais metais? :D :D

      Panaikinti
  2. Aš iki šiol buvau išbandžiusi tik 1 Advento kalendorių ir tai tik toki pusinį feelunique 12 dalių. Už tai šiais metais turiu visus 4. Arbatos, saldumynų, loccitane ir eurokos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. šį Eveline kremą bananinį kurį radai 10 d. tai aš turėjau ir sunaudojau labai smagiai - buvau darbe ofise pasidėjus į stalčių ir vis pasitepdavau rankoms išsausėjus arba tiesiog - nes baisiai jau skaniai kvepėjo ir tikrai laaabai minkštino rankas, jas drėkino)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žiūriu, kad Eurokos tas kalendorius tikrai paprastekas kaip sakei, bet sunaudojama viskas, manau, kitą met reikės griebt ir man jį, jei išleis! O Drogas neleidžia savo kalendorių tokių? Nežinai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Drogas kalendoriaus neturi, gal kada nors ir sugalvos.
      O Eurokos - tikrai neblogai, taip viskas paprasta, bet sunaudojama :) Tikriausiai perkant metai iš metų atsibostų, bet man kaip pirmą kart tai labai smagu ir malonu.

      Panaikinti
  5. Fainas tas lupų balzamas- žaisliukas. Pas mane nukeliavo prie ėglutės šakų puokštės.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jaukių Kūčių ir džiaugsmingo Kalėdų ryto! :) Lai ateinantys metai atneša viltį! :) Būkite sveiki!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą