FREEMAN facial peel - off mask "Cucumber"

Jau senai norėjau parašyti apie Freeman nulupamą veido kaukę su agurkais, bet tvirtai nuomonei vis kažko trūko... Galiausiai pasiruošiau, ir pasakoju, kaip tokio tipo kaukė paveikė mano odą. Kaip visada detali apžvalga naujame įraše.

Penktadienis, 13 diena...
Pamirškite nesėkmes ir bloga lemiančius ženklus.
Aš renkuosi turėti nuostabią dieną!

Penktadienis - 13 diena! Pasak Vakarų pasaulio prietarų šiandieną patik nelaimingiausia diena metuose, kuomet: negalima pradėti nieko naujo, nekirpti nagų, netrumpinti plaukų, nieko nepirkti, neinvestuoti, penkis kartus pagalvoti prieš ką nors darant, o geriausia iš viso nekelti kojos iš namų.
Tuo tarpu Rytų pasaulio tautos giliai įsitikinusios: tai pati geriausia diena mėnesyje, kai viskas, absoliučiai viskas, ko imiesi sekasi... Kuo vadovaujuosi aš? Visad tikiu, geriausiu variantu :) Man 13 visad buvo labai laimingas skaičius :) O šiandieną, visi su manimi buvo labai malonūs, labai mandagiai bendravo, visų problemų sprendimai rūko kaip iš pypkės... Galiausiai prieš akis ilgas, ilgas ir labai prasmingas savaitgalis, kupinas meilės ir žinoma pagarbos ir rimties tėvynei.

Ar jums ši diena buvo kuo nors ypatinga? Ką negero patyrėte, sekdami Vakarų pasaulio tradicija? O gal priešingai, tai uvo puiki diena?


Produktas: FREEMAN Feeling Beautiful nulupama veido kaukė "Cucumber" su agurkais
Gamintojas: "ph Beauty Labs", Beverly Hills, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, valyti, atgaivinti odą
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai veido odai
Labiausiai patiko: neblogai išvalo veido poras
Labiausiai nepatiko: netolygiai nusilupa
Tūris: 150 ml
Kaina*: 3,45 EUR (11,89 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 7 / 10

Ką žada gamintojas: Papildyta natūraliomis augalinės kilmės medžiagomis. Veido kaukė pašalina nešvarumus, valo, atgaivina ir atkuria odą. Sudėtyje yra agurkų ekstrakto, kuris suteikia odai glotnumo ir šilko švelnumo. Tinka normaliai ir mišriai veido odai prižiūrėti.
Naudojimas: Tepti veidą, sagoti akių sritį. Kaukę laikyti 5-10 min. Kai ji nudžius, švelniai nulupti. Veidą nuplauti šiltu vandeniu. Naudoti 2 kartus per savaitę arba ir dažniau, pagal poreikį.
Vengti patekimo į akis. Gaminiui patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu. saugoti nuo vaikų. laikyti kambario temperatūroje.


Kaukės pakuotė labai paprasta, gana pigiai pagaminta. Didžiulė, žalio plastiko pakuotė akį kiek labiau traukia galbūt tik agurko griežinėlių, krentančių į vandenį, paveikslėliu

Kvapas. Veido kaukės kvapas sintetinis: labai aiškiai jaučiamas alkoholio kvapas ir sintetinis, kažkiek lyg ir panašus (tačiau nelabai) į natūralų, agurkų kvapas.


Konsistencija. Nulupamoji veido kaukė yra skaidrios, permatomos spalvos. Produktas turi vidutinį tirštumą ir tąsią, lipnią konsistenciją. Kadangi tai nulupamas produktas, ant veido kaukę reikia tepti gana storu sluoksniu. Visgi, padauginus produkto, jis labai greitai, dar kaukei nespėjus išdžiūti sutekės į lašelius ir pradės lašėti nuo veido.



Sudėtis: Water/Aqua/EauPolyvinyl Alcohol, SD Alcohol 40-B, Peg-8, Glycerin, Propylene Glycol, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Maranta Arundinacea Root Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Nasturtium Officinale Extract, Aleurites Moluccana Extract, Propylene Glycol, Panthenol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium PCA, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Blue 1 (CI 42090).



Poveikis. Iš karto nuo padengimo, tam kad pajustumėte geriausią rezultatą, reikia palaukti 10 minučių, kol kaukė ant odos išsausės ir ją bus galima nulupti tarsi plėvelę. Tačiau kaukė man niekada gražiai nenusilupa: ant odos lieka smulkios kaukės likučių dalelės.

Pirmus kartus, bandant produktą, nulupimo procedūra man buvo labai, labai skausminga. Aš suprantu, kad kaukės neturėčiau naudoti ant sausos odos tipo, tad ir jos nuėmimo procedūra man nemaloni. Tad aš asmeniškai niekada neleidžiu kaukei pilnai nudžiūti ant mano veido odos: ją palieku 5-8 minutės ir tada nuplaunu šiltu vandeniu. Vėlgi, tai nėra išeitis, nes nuplauti tokio tąsumo kaukę sudėtinga, tačiau lupimo proceso nenoriu...

Po naudojimo, mano nosies poros tapo švarios. Tikrai negaliu sakyti, kad produktas suteikė giluminį valymą, nes taip paprasčiausiai nėra: greičiau kaukė išvalė paviršinius odos sluoksnius. Apskritai, visa veido oda, po kaukės panaudojimo buvo šviesesnė, skaistesnė, tad tikrai išvalė visur :)

Pradžioje kiek pergyvenau, kad produktas neišsausintų mano odos. Kaukę naudoju kartą į 2-3 savaites ir iš karto po produkto pašalinimo nuo veido jaučiu, kad oda šiek tiek sausesnė ir skruostus šiek tiek, labai nedaug tempia. Tačiau per naudojimo laikotarpį ant odos neatsirado sausos odos plotų ar kitų problemų.



REZIUMĖ.
Nepaisant teigiamo valomojo kaukės poveikio, tikrai nepatariu kaukės sausos, jautrios odos savininkėms ir nerekomenduoju normaliai veido odai. Tačiau mišriai ir riebiai odai produktas turėtų patikti dėl šiokio tokio odos sausinimo bei lengvo valomojo efekto.








Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kažkada turėjau šitą kaukę, bet taip ir nepabaigiau jos, kažkokia netokia ji man buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, suteikiamas efektas - valymas mano nuomone labai paviršinis. Nors man išvalė nosies galiuką geriau nei Essence nosies porų valymo juostelės. Mano oda sausa ir giluminio valymo nesiprašo, tad praduktas toks +/- tačiau antros pakuotės tikriausiai nepirksiu.

      O tau Egle, ji nesuteikė reikiamo efekto?

      Panaikinti

Rašyti komentarą