NUSIVYLIMAI. ESSENCE French Manicure & Pedicure Pen. White tip painter

Šiandieną pasakoju apie nuostabią idėją iš ESSENCE - priemonę - pieštuką, sukurtą palengvinti prancūziško manikiūro ir pedikiūro atlikimą tiesiog namuose.

"Drąsa yra... dėvėti prancūzišką manikiūrą, net jei visi aplink mano, kad tai senai nebemadinga..."

Man patinka spalvoti nagai, man labai patinka raštai ir piešiniai, tačiau užvis labiausiai man patinka prancūziškas manikiūras, kuris man idealiai tinka darbe. Pernelyg neišsiskirdamas ir nerėždamas akių, jis idealiai tinka darbo pokalbyje ar susitikimams su verslo kolegomis bei klientais, taip pat ir darbdaviais ar aukštesnės pozicijos darbuotojais...

Prancūziškas manikiūras sukuria labai paprastą, tvarkingą rankų ir nagų išvaizdą, kartu sukuria mano nuomonę solidumą ir tinkriausiai yra tinkamas visiems. Jei nude spalva ant nagų gali sukelti skirtingas, skirtingų žmonių nuomones, tai aš neįsivaizduoju ir nežinau nė vieno, kuriam nepatiktų, ar kuris turėtų ką nors prieš būtent tokio tipo nagų lakavimą...




Produktas: ESSENCE prancūziško manikiūro ir pedikiūro pieštukas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nulakuoti nagų galiukus prancūziškam manikiūrui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: idėja, palengvinti prancūziško manikiūro atlikimą
Tūris: 3 ml
Kaina*:  2,23 Euro (7,69 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4 / 10


Ką žada gamintojas: Sukurk savo prancūziško manikiūro interpretaciją. ilgai išliekantis ir originalus prancūziškas manikiūras.

Prancūziškas manikiūras akimirksniu: gerai papurtyk pieštuką, nuimk kamštelį, spustelk pieštuko galiuką, su pieštuko galiuku paryškink baltas nago vietas ir nulakuok nagus skaidriu nagų laku.
Prieš naudodama pirmą kartą, pieštuko galiuką spustelk kelis kartus.


Pieštuko, nors gal labiau tušinuko formos produkto pakuotė balta su tamsiai rožinės (fuksijų) spalvos intarpais ir užrašais.

Manikiūro pieštuko galiukas nupjautas, tarsi sukurtas reikalui esant atstumti nagų odeles. Tačiau nė karto nenaudojau dangtelio šiam tikslui. Aš turiu patogesnius įrankius - apelsinmedžio lazdeles :)

Po dangteliu slepiasi nusmailinta plastiko plunksnelė, kuri man labai labai primena kanceliarinių prekių skyriuje parduodamus korektorius.


Manikiūro pieštukas turi vos jaučiamą silpną kvapą. Na neturi to stipraus nagų lakui būdingo kvapo.

Konsistencija. Priemonė tikrai skystoka, ją gana lengva paskirstyti ant nago.


Sudėtis: AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIISOBUTYL GLUTARATE, DIISOBUTYL SUCCINATE, LITHIUM MAGNESIUM SODIUM SILICATE, DIISOBUTYL ADIPATE, DISILOXANE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIMETHYL HYDROXYPENTYL ISOBUTYRATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, CI 7789 (TITANIUM DIOXIDE).



Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo naudojimo. Pieštukas ne tik išvaizda, tačiau ir savo naudojimu labai primena korektorių. Norint priemonę naudoti, ją reikia kažkur ant popieriaus lapo pastatyti vertikaliai plunksnele į apačią ir kelis kartus gerai paspausti, kad skystis patekėtų iš pakuotės. Tuomet išpumpuotą skystą priemonę galima tepti ant nago. Tada vėl reikia užpumpuoti ir vėl tepti ant nago, tada vėl pumpuoti... Tad naudoti pieštuką yra gana sudėtinga ir jis tikrai neveikia kaip žada gamintojas.



Be to, naudojant pieštuką jis nuolat nuteplioja visus pirštus aplinkui... Ir tepant ant nago galiuko, užtepama kažkiek ir ant odelių, nes išsipumpuoja vienam kartui dideliu riebiu lašu, priemonė iš pieštuko neteka gražiai ir tolygiai. Be to, skystis išsipumpuoja lauk su daugybe mažyčių burbuliukų, kurie gadina visą manikiūrą.

Pieštuko korpusą paspausti ir taip išgauti produkto praktiškai neįmanoma...Jis spaudžiasi, tačiau produkto praktiškai neišteka.


Galutinis rezultatas manau visai neblogas. Jį naudojau su visai neblogu viršutiniu nagų laku. Tačiau, aš nusivyliau, kai priemonė ant nago ėmė džiūti, baltas prancūziško manikiūro pieštukas ėmė skilinėti ir trūkinėti. Leidau priemonei išdžiūti ir išbandžiau vieną ranką tepiau antrą sluoksnį, o kitai palikau vieną. Ant viršaus užtepiau bespalvio viršutinio nagų lako, su kuriuo manikiūras įprastai laiko labai labai ilgai...

Tačiau rezultatu džiaugiausi neilgai: dar tą patį vakarą kai kur vietomis nuskilinėjo galiukai, nepriklausomai nuo to, kiek sluoksnių buvo užtepta. Galiausiai po 1,5 - 2 parų ant nagų praktiškai nieko neliko - visas baltas lakas nusilupo, palikdamas tik bespalvę priemonę ant nagų.


REZIUMĖ. Prancūziško manikiūro ir pedikiūro pieštukas tikrai palengvina šio stiliaus nagų lakavimą. Dėka nusmailintos plunksnelės - aplikatoriaus, priemonė lengvai tepama ant nagų. Tačiau norint ją iškrapštyti iš pakuotės, reikia ilgai pumpuoti ant atskiro popieriaus lapo (kurį paskui reikia mesti lauk). Pumpavimo metu susidaro burbuliukai, kurie gadina manikiūrą. Nepaisant to, kiek baltos priemonės sluoksnių tepsite ar kokį gerą viršutinį laką užtepsite, priemonė ant nago suskilinės ir per 2 paras paprasčiausiai nutrupės nuo nagų. Bent jau man taip nutiko




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Turejau si produkta. Tai buvo pirmas mano pranczisko manikiuro piestukas, del to priekaistu jam kaip ir neturejau. Bet po jo atradau daug geresniu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nusipirkau prieš dingstant iš lentynų, sausį. Man nepatiko... kažkodėl ilgai nelaiko...

      Panaikinti

Rašyti komentarą