NUSIVYLIMAI: Margarita rankų kremas su raudonųjų dobilų ekstraktu

Šiandieną noriu jums papasakoti apie gerai subrendusią, tarsi duonos raugas iki galo išlauktą ir visomis aplinkybėmis išbandytą Margarita rankų kremą su dobilais.

"Vis svarstau, kas nutiktų, jei užtepčiau rankų kremo ant pėdų? Ar pėdos susipainiotų ir pradėtų ploti katučio?"
Ellen Degeneres

Prieš kurį laiką diskutavau su skaitytoja Monika apie lietuvišką kosmetiką Margarita. Kažkaip tuo metu abi priėjome bendros nuomonės: pradėjus naudoti bet kurį Margarita produktą, atrodo, kad jis super geras: suteikia tai, ką žada, puikiai veikia ir t.t. Tačiau naudojimo eigoje, senkant gaminio kiekiui tūbelėje, kvapas kaskart tampa vis nuobodesnis, efektas ir pradžioje buvusi reakcija "wow" vis blėsta ir blėsta. Galiausiai gaminys tampa tik vidutiniu produktu, ir pabaigus gaminio pakuotę, - iš karto pirkti antrą pakuotę nebesinori.




Produktas: MARGARITA atkuriamasis rankų kremas su raudonųjų dobilų ekstraktu
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: atkurti, puoselėti rankų odą
Tinkamas tipas: išsausėjusiai, sudirgusiai ar senstančiai odai
Labiausiai patiko: pakuotė gal?
Tūris: 75 ml
Kaina*: 1,71 Euro (5,89 Lt)
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse, prekybos centruose
Įvertinimas: 1 / 10


Ką žada gamintojas: Atkuriamasis rankų kremas su raudonųjų dobilų ekstraktu puoselėja odą bei saugo odos švelnumą ir elastingumą. Kremo sudėtyje esantis raudonųjų dobilų ekstraktas yra natūralus antioksidantas, užtikrinantis apsaugą nuo neigiamo aplinkos poveikio. Vitaminas E išsaugo odos drėgmę ir stabdo senėjimo procesus.

Tinka išsausėjusiai, sudirgusiai ar senstančiai odai.


Rankų kremo pakuotė - žalsvos spalvos tūbelė su pagrindine, raktine sudedamąja dalimi - raudonuoju dobilu. Dangtelis yra pakuotės apačioje, jis sandariai ir lengvai užsidaro ir atsidaro.


Kvapas. Kremas turėtų kvepėti raudonais dobilais, bet kvapas man labai aiškiai primena tik ką nupjautos ryto žolės kvapą, ir, kad ir praleidusi daug vasaros laiko kaime, tačiau tai vienintelis kvapas, kurio nemėgstu. Galbūt šiame kvape kažkur galima užuosti ir raudoną dobilą, tačiau iš esmės tai nupjautos, šlapios žolės kvapas.

Konsistencija. Kremo konsistencija labai primena kitų Margarita kremų konsisteniją - ji tikrai nebloga: nei per tiršta, nei per skysta. Tad pakankamai gerai pasiskirsto ant odos ir gan greitai įsigeria į rankų odą.


Sudėtis: Aqua, Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Stearic Acid, Dimethicone, Trifolium Pratense (Clover) Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Parfum (Hexyl Cinnamal), Potassium Carbonate.


Poveikis. Iš pradžių naudojant dar šviežią kremą, pasirodė, kad kremas tikrai geras, suteikia glotnumo, švelnumo odai, tačiau naudojant ilgesnį laiką kremo poveikis kasdien buvo vis prastesnis ir prastesnis...

Šiuo metu sunaudota beveik visa pakuotė, ir noriu pasakyti, jog jau 3-ią savaitę aš vaikštau su žiauriai išsausėjusia, atsišerpetojusia, nupleiskanojusia rankų oda. Rankas skausminga liesti... Galiausiai praeitos savaitės pabaigoje ant krumplių atsirado žaizdos - oda sutrūko, ilgo trūkio vietose atverdama žaizdas.



 Va taip, kaip paveiksliuke atrodo mano kiek apgydytos rankos.... Žiauru, kaip kremas gali paveikti odą...

Tad rankų kremas tikrai neatkuria odos, produkto drėkinimas nėra pakankamas, o glotnumas, ir švelnumas kremo naudojimo pradžioje - labai apgaulingas.


Šiuo metu mano rankų odą reikia labai labai gydyti. Iš karto atsiprašau, jeigu kuriose įrašuose mano rankos atrodys nekaip. Geriausias produktas gydymui: homeopatinis tepalas "Aloe".Stebuklingas preparatas nuo smulkių žaizdelių bei odos įtrūkimų. Tikras rankų, alkūnių ir kelių odos gelbėtojas šaltuoju metų laiku.
Pagamintas iš alavijo ir kiaulės taukų tepalas nėra paties maloniausio kvapo. Aš jį naudoju kartą per dieną, vakare prieš miegą, sudirgusiai odai rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per dieną, tačiau neįsivaizduoju, kaip dienos metu reiktų pasitepti šiuo tepalu?

REZIUMĖ. Atkuriamasis kremas neatkūrė odos, priešingai, sugadino rankų odą ją išsausindamas ir atverdamas žaizdas ant rankų... Baisu...




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Turėjau ir aš nemalonią patirtį su Margaritos gaminiais. Tik man tokią reakciją sukėlė makiažo valiklis. Oda aplink akis atrodė taip, kaip Jūsų rankos. Oj, kaip sunku buvo išgydyti! Nuo to laiko vengiu Margaritos kaip velnias kryžiaus :) Linkiu, kad rankos greit vėl taptų, kokios buvo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Eimante. Teks gydyti rankytes po atkūrimo, kurį davė Margarita...
      Bet man kaip supratau dar pasisekė, ant veido tokios problemos baisu... Man tokia oda buvo paakiuose nuo Garnier Skin Naturals Light Anti Dark Circle Eye Roll-on. Atsivėrė žaizdos, gydymas ilgas ir procesas skausmingas. Tad užjaučiu ir suprantu, kaip jauteisi...
      Tikiuosi, jog dabar viskas gerai?

      Panaikinti
    2. Taip, dabar jau viskas gerai :) Maždaug po triju savaičių viskas atsistatė. Bet niekam to nelinkėčiau. Man labai padėjo Emolium kremas, rekomenduoju pabandyti rankoms :)

      Panaikinti
    3. Smagu girdėti ir labai ačiū už rekomendaciją :) Jei mano homeopatinis nepadės, būtinai išbandysiu.

      Panaikinti
  2. Man tik labai keista, kad Margarita linija akcentuoja super natūralumą, gamtą ir t.t. savo reklamose, bet būtent šios linijos gaminiai savo sudėtimis tikrai "neblizga"...

    PS: Nuoširdžiai linkiu, kad rankų oda kuo greičiau vėl būtų graži!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Monika, tikiuosi greitai bus viskas gerai :)
      Gaila dėl Margaritos, šito tikrai nesitikėjau

      Panaikinti
  3. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, nemaloni patirtis, visgi, tikrai ne visi Margaritos produktai yra blogi - dalis jų tikrai neblogi. Galbūt tai mano rankų reakcija, o kitoms pasiteisina?

      P.S. kodėl užslepiate reklamą po žodžiu tepalas?

      Panaikinti

Rašyti komentarą