NUSIVYLIMAI. AVON dušo želė "Moroccan Delights"

Rašant apie kosmetikos priemones tenka patirti ne tik atradimo džiaugsmų, tačiau ir nusivylimo kartėlių. Sunkiausia būna, kai produktas, sukelia lūkesčius, tačiau galiausiai tenka rašyti va tokį įrašą.

"Linkiu visada turėti šilumos savo iglu, aliejaus lempoje ir taikos širdyje"
Eskimų patarlė - priežodis

Šį kartą noriu papasakoti apie kūno priežiūros produktą iš Avon kompanijos - gruodžio mėnesį įsigytą dušo želė "Morocccan Delights" is Avon sences gaminių serijos...


Produktas: AVON senses "Spicy. Morocccan Delights" dušo želė
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: nuprausti kūną, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: prieskonių aromatas 
Labiausiai nepatiko: sausina odą
Tūris: 250 ml
Kaina*: pilna kaina 3,48 EUR (12,00 Lt), akcijos metu mokėjau 1,45 EUR (4,99 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 5,5 / 10

Ką žada gamintojas: Dušo želė "Moroccan Delights": arabiški prieskoniai su bergamote ir jazminu. Drėkinamoji dušo želė.
Naudoti: įtrinkite, kol su suputos ir nuplaukite.



Avon kompanijoje gaminamos kelios skirtingos dušo želė ir kūno priežiūros produktų linijos. "Avon senses" liniją sudaro išskirtinai kūno priežiūros produktai su skirtingais, įsimintinais kvapais ir aromatais. Kiekvienas aromatas dar gali turėti kelis tokio paties kvapo produktus, pavyzdžiui, dušo želė, skystas muilas, kūno šveitiklis, kūno purškiklis.

Visos "Senses" linijos dušo želė yra supilstytos į visiškai identiškas 250ml arba 500 ml pakuotės, kurios viena nuo kitos skiriasi tik dangtelio spalva ir etikete. Šios dušo želė buteliukas patogus tvirtai sugriebti rankoje, užkimštas oranžinės spalvos dangteliu. Ankščiau man labai nepatiko šios serijos dangteliai, paprasčiausiai nagus buvo galima nusilaužyti, bandant atkimšti dangtelį. Tačiau atrodo, jog gamintojai, nors ir paliko tokį pat dangtelį, tačiau patobulino jo formą ir paplatino griovelį, kad buteliuką būtų galima atidaryti be jokio nagų laužymo ir tiesiog viena ranka.

Konsistencija. Produkto konsistencija želinio pagrindo, tačiau skystesnė, nutekanti. Prausiklis nudažytas ryškiai oranžine spalva.



Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium ChlorideCocamide MEA, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Disodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Phosphoric Acid, Benzophenone-3Alcohol Denat., MethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinone, CI 15510, CI 14700, CI 61570, Coumarin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Kvapas. Pirmoji priežastis, kodėl nusprendžiau pirkti šią dušo želė buvo ta, jog pauosčiusi kvapnų puslapį kataloge užsimaniau žiemiško, šildančio dušo želė kvapo. Jau įsivaizdavau rytietiškų prieskonių aromatą, užkaitinantį kraują, galvą apsukančios bergamotės kvapą ir tolumoje po truputį ateinantį, tarp prieskonių įsimaišantį mano taip mėgstamų, paslaptingųjų jazminų aromatą... Mmmm, tokia dušo procedūra atrodė tiesiog dieviškos kvapų terapijos malonumo akimirkos prausiantis.

Tačiau čia manęs laukė pirmas nusivylimas: iš buteliuko pauostytas aromatas ženkliai skyrėsi nuo kvapniojo žurnalo puslapio. Jo kvapas labiau priminė pigaus skysto muilo kvapą. O dar didesnis nusivylimas manęs tykojo dušo kabinoje: prausiantis dušo želė kvapas, susimaišęs su vandeniu dar labiau pakinta ir iš šildančio rytietiško aromato svajonės nelieka visiškai nieko... O gaila... Tad manau nereikia, net minėti, jog nusiprausus putas vandeniu, kvapo ant kūno iš viso nelieka.


Poveikis. Dėl sudėtyje esančių putojimą sukeliančių medžiagų, dušo želė tikrai gerai ir lengvai suputoja, švariai nuprausia kūno odą. Bet ir čia, už dušinės durų, manęs laukė dar vienas nusivylimas: produktas sausina mano kūno odą!


REZIUMĖ.
Šią dušo želė tikrai galiu pavadinti produktu - nevykėliu. Pagaminti dušo želė lengva, o pagaminti vidutinės kokybės dušo želė nesunku, tačiau gamintojai ties šiuo produktu suklupo: gaminio sudėtis labai prasta, joje daug sausinančių, toksiškų ir žalingų produktų. Mano odą apžvelgiamas produktas sausina, tad po prausimosi reikalinga stipriai drėkinančio arba maitinančio kūno kremo pagalba. Produktą pirkau dėl kompanijos pažado "Prieskoniais kvepiantis dušas sušildys žiemą", tačiau tai buvo mano didžiausias nusivylimas, nes kvapas kvapniame puslapyje nesutapo su realiu produkto kvapu, o maudantis duše buvo dar kitoks. Be viso to, jis laikėsi per trumpai, net dušo kabinoje nesugebėjau pajausti "prieskoniais kvepiančio dušo"...







Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai