TOP 5 skaitomiausi 2020 m. įrašai

Kiekvienų Senųjų metų pabaigoje ar/ ir Naujųjų pradžioje internetai prisipildo metų apžvalgų, įvairių tipų metų apžvalgų. Vieni kalba apie perskaitytas knygas, mylimus dalykus, iššūkius ar potyrius per prabėgusius metus. Aš pastaruoju metu bloge mažiau atvirauju, tiesiog jaučiu kad noriu pasilikti dauguma asmeniškumų sau, dažnai mąstau ir apie blogo perspektyvas išlikti tik kosmetinių potyrių (ir šiek tiek knygų) blogu. Kam įdomu skaityti be asmeniškumų? Dažniausiai tokie blogai natūraliai dingsta. Kol kas rašau, bet visko visuomet gali būti, dažnai apima jausmas, kad yra pakankamai nuomonių išsakytojų, kad gal mano apžvalga gal nėra pati įdomiausia pasaulyje? Jei jausiu, kad rašyme nebematau prasmės, visko gali būti, tačiau kol rašyti dar smagu, noriu papasakoti apie jūsų skaitomiausius įrašus.


2020 metais bloge pasirodė 278-i įrašai, lyginant su ankstesniais metais daugiau nei 100-tu mažiau. Jautėsi, kad šiais metais laiko buvo gerokai mažiau. Daugiausiai įrašų atsirado gegužę, besibaiginėjant karantinui tuo metu daug buvau su vaiku ir visą laiką nedirbau, tuo tarpu mažiausiai įrašų atsidaro rugpjūtį. Rūgpjūčio mėnesį apskritai labai jautėsi didelis skaitomumo sumažėjimas, kuris žymiau pakilo tik lapkritį. Iš visų parašytų įrašų surinkau tuos, kurių ieškojo labiausiai, kuriuos skaitėte dažniausiai ir tikriausiai domino labiausiai.

Nr. 5.

Neabai daug esu bandžiusi dažų ir nedaug dažiausi plaukus namie, turiu mylimas priemones plaukų dažymui (apie jas bus kitas jūsų mylimiausias įrašas). Visgi, šviesinti plaukus namuose nėra gera mintis, bent jau ne maniškius, tačiau puikiai suprantu, kodėl tiek daug šiais metais skaitote apie plaukų dažus. Karantininė situacija daugumą privertė su plaukais tvarkytis namuose, dažyti, kirptis. Ieškodami geriausių dažų, ieškote atsiliepimų, tai va, šitie dažai nėra geri, jie man nepatiko.


Nr. 4.


Jau tikrai ne pirmus metus tarp ieškomiausių ir skaitomiausių įrašų patenka ir rašinys apie nefrito veido masažuoklį. Įraše bandžiau atsakyti į klausimus, kai toks masažuoklis veikia, ar būtina pirkti brangius įrankius bei pasakojau savo potyrius po ilgesnio naudojimo. Aš iki šiol naudojuosi masažuokliu, tik tikrai ne taip dažnai kaip anksčiau, tačiau jie veikia, tikrai gerina kraujotaką, daugmaž kaip veido masažas. Jei įrašą rašyčiau šiandien, būtina dar pridėčiau ir informacijos apie masažines linijas, teisingą įrankio naudojimą ir griežtą išvadą - stebuklų tokie įrankiai nedaro, bet būklę pagerinti tikrai gali.


Nr. 3.


O va šitame įraše yra priemonės, kurios man tinka, produktai, kurie visiškai pasiteisino, kuriais mano plaukus dažo kirpėja. 2017 metais buvo labai sunku rasti laiko nuvažiuoti į kirpyklą ir ten praleisti 2-3 valandas, tad sugalvojau dažyti namuose. Pirmojo karto įspūdžius papasakojau šiame įraše, pasidalinau informacija apie dažus ir oksidacinius kremus, apie tonavimo kremą. 


Nr. 2. 


Tikriausiai nieko nestebina, kad populiariausi įrašai yra tendencijų įrašai. Antras pagal populiarumą tenka pavasario ir vasaros aprangai! Visuomet gerai žinoti kas madinga, populiaru ar tiesiog nauja, net jei nesiruoši iš pagrindų atnaujinti visos naujo sezono spintos.


Nr. 1.

Pats skaitomiausias 2020 metų įrašas? Tendencijos apie nagus, nagų spalvas, formas. Karantino metu nagus tikriausiai dauguma taip pat tvarkosi namuose, na ir žinoma, ieško įkvėpimų, naujų idėjų bei populiarių spalvų.


Tokius įrašus 2020 metais dažniausiai skaitėte ir rinkotės jūs. Tarp kitų, į penketuką nepatekusių populiarių įrašų pateko ir kitos tendencijos, dažnai skaitėte apie dezinfekcines rankų priemones (labai aktualu šiuo metu) ir dovanų idėjas. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. nu kaip.. visiškai karantininės temos... :D nenuostabu net, kad būtent tokios skaitomiausios. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taigi kad ne dekoratyvinė svarbiausia :) Kokie metai, tokios ir temos :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą