2021 pavasario - vasaros tendencijos: raštai

Raštuoti drabužiai anksčiau man buvo labai svarbu, tačiau pastaruoju metu vis dažniau renkuosi tiesiog vienspalvius. Normalu, kad skonis keičiasi, keičiasi su amžiumi, naujomis patirtimis ir kiekvienu gyvenimo vingiu. Tačiau tai nereiškia, kad raštai man nepatinka - patinka pažiūrėti, patinka raštuose pasisemti idėjų ir galbūt išsirinkti raštuotą aksesuarą ateinančiam sezonui. Pasižiūrim kartu?

ČIA

1. Gėlių raštai


2. Itin didelių gėlių raštas


3. Itin smulkus gėlių raštas


4. Vandenyno tematikos raštai


5. Kačiukų raštai


6. Hipiški batikos raštai


7. Abstraktūs tapybos raštai


8. Langeliai (plaid)


9. Šachmatų lentos raštas


10. Horizontalios juostelės


11. Vertikalios juostelės


12. Įvairių krypčių juostelės


13. Šalikėlių raštai


Kas svarbiausia 2021 pavasario - vasaros populiariausių raštų tendencijose?

Tikriausiai visos šio sezono tendencijos bus aiškiai įtakotos covid pandemijos. Kalbant apie tendencijas apskritai, tikriausiai reikia suprasti, kad daug fabrikų ir gamyklų pandemijos metu buvo tiesiog uždarytos, trūko ne idėjų, o regis pritrūko galimybių jas įgyvendinti. Tad greičiausiai nenuostabu, kad raštuose šiltąjam sezonui nematome itin daug naujovių. Dauguma dizainerių sėmėsi įkvėpimo iš jau praėjusių sezonų, naudojo labai panašius raštus. Tiesa, kas pakito? Šiek tiek pakito spalvinė paletė - bene visi raštai šį sezoną labai ryškūs, naudojama intensyvi spalvinė gama.
Iš naujų raštų galėčiau išskirti tik vandenyno tematiką, kurios jau kuris laikas nemačiau. Kriauklytės, jūros arkliukai, bangos ar žuvytės - fantazijos reikalas. Kačiukų rašto tematika man pasirodė tokia namams skirta - kai namuose šiuo metu praleidžiame tiek daug laiko, tai kodėl nepasirinkus linksmo rašto? Namuose patys galime pasidaryti ir batikos raštus. Na o juostelių įvairovė ir gėlių raštai tiesiog džiugina plačiu pasirinkimu. 
Na, tai dažysime namuose ar rinksitės kažką iš ryškiaspalvių?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. kaip tik irgi paskelbiau įrašą pas save apie pavasario tendencijas tai irgi pastebėjau, kad kažko naujo kaip ir nėra - kai kurios tendencijos iš prėjusių metų persikelia, kai kurios šiek tiek naujosm bet įtaką covidas turi ir nemažą :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Kokie laikai, tokios ir galimybės :)
      Šiaip dažnai dalis tendencijų yra prieš tai buvusių tąsa, tačiau šiais metais tų pasikartojimų dažniau nei įprastai :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą