CAFE BEAUTE šnypščiantis vonios burbulas "Meduolis"

Kelias dienas poilsio ir aš grįžau rašyti. Šiandien man regis puiki diena tiesiog pabūti ramiau, tad šiandien tinginiaujame: kas filmukais užsiima, kas skaito, kas paveikslą baiginėja, na o vakarėjant, kiekvieną sekmadienį pasidarau krūvą grožio procedūrų: plaukams, veidui, pasilepinu ilga ilga vonia ir taip baigiu ilgą tinginystės dieną. Šį kart išbandžiau vonios burbulą su kalėdiška pakuote ir meduolių kvapą žadančiu aprašymu.

"Paprasčiau darbą atlikti gerai, nei aiškint, kodėl padarei klaidingai."
Wadsworth Longfellow


Produktas: CAFE BEAUTE/ KAFE KRASOTI šnypščiantis vonios burbulas "Meduolis"
Gamintojas: "DizainSoap" OOO. Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: vaikams nuo 3 metų
Labiausiai patiko: švelnina odą
Labiausiai nepatiko: sudėtis - tokios vaikui nenaudočiau
Tūris: 120 g
Kaina: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Vandenyje tirpstantis vonios burbulas - tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą, ypatingai paįvairinti maudynes vaikams. Skirtas vaikams nuo 3 metų. Sudėtyje esantis kakavos sviestas, cinamono ekstraktas ir vitaminas c, minkština, glotnina bei suteikia švelnią priežiūrą vaiko odai. Staigmena! Žaislas burbulo viduje.
Naudojimas: burbulą įdėkite į vonią pripiltą šilto (37–38ºC) vandens. Palaukite, kol burbulas ištirps. Mėgaukitės kvapnia vonia 10 minučių.


Pakuotė. Kaip ir dauguma vonios burbulų, kad išlaikytų kuo ilgiau kvapą, priemonė supakuota plastikiniame apvalkale. Burbulas įdėtas į kartono dėžutę ant kurios galima rasti visą reikiamą informaciją. Dėžutė rudos spalvos, puošta kalėdiniais meduoliais ir leidžia tikėtis to saldaus šventinio kepinių aromato.

Kvapas visgi ne visai toks, kokio tikėjausi, kepiniais kvepia tik vos vos, kiek stipresnis man pasirodė sunkiau pažįstamas gėlių ar tai augalų aromatas? O gal tai gvazdikėliai? Hmm, kvapas įdomus, bet sunkiai nusakomas. Ne to tikėjausi.

Konsistencija kieta, nuo vandens putoja.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Prunus Amygdalus Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Cinnamonum Verum Extract, Perfume, Sodium Ascorbic Phosphate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Eugenol, CI 75470, CI 75810.


Poveikis. Vonios burbulas itin greit suputoja garsiai šnypšdamas ir iš kart paskleidžia ryškiai rožines putas, kurios nudažo vandenį švelnia spalva. Iš burbulo kartu išputoja ir mažulytė oranžinė mašina. Pasirodo burbulas skirtas vaikams, jo viduje buvo žaislas, kuris aišku atiteks sūnui. Gal kiek nesuderinama man atrodė rožinis vandenukas ir mašinytė, bet nesivadovaukime stereotipais, - tebūnie. 

Nors burbulas skirtas vaikams, tačiau savo vaikui tokio nenaudočiau dėl sudėties. Priemonės pagrindą sudaro soda ir citrinos rūgštis. Burbulas turi saldžiųjų migdolų ir kokosų aliejų, vandens, cinamono ekstrakto ir vitamino C. Na ir tuomet puokštė kvepalų ingredientų, kurie galimai toksiški ir nesaugūs. Žinau, kad jų reikia, jei norime kvapnios priemonės. Tačiau kai ingredientai gali kelti dermatitą ar yra toksiški... vaikui renkuosi natūralesnius sprendimus nei toks vonios burbulas.


Kadangi burbulo sudėtyje yra aliejų, ant vandens paviršiaus aliejai pasidengia vos matomais, mažais burbuliukais. Aliejus vėstant vandeniui limpa prie odos, padengia ją nejaučiama plėvele, tačiau kartu atrodo, kad oda įgauna neįtikėtino švelnumo jausmo. Taip, galiausiai viską vistiek nuplaunu duše, bet tam kartui visai malonu. 

Koks tas burbulas? Hmm... burbulas kaip burbulas - sudėtis taip sau, kvapas galėtų būti kiek stipresnis ir aiškesnis, kad iš ties vonioje užuosčiau meduolius. Pavyzdžiui Dresdner Essenz kompanijos priemonės niekad nekelia abejonių dėl kvapų, visuomet kvepia itin maloniai, tad jau mieliau ne visai saugiems ingredientams renkuosi malonų kvapą, o ne šį burbulą. Visai nieko, tačiau kartoti neverta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų H&M nagų lakas "Bluebottle".

Komentarai