DOUGLAS Winter City Trips kūno šveitiklis su pušų ir granatų aromatu

Po truputį testuoju visą krūvą naujų priemonių, kurios mano namuose atsirado per gruodį ir sausį. Tiesą pasakius šiek tiek griaužiuosi, kam prisipirkau visko tiek daug - nereikėjo tiek, protingiau būtų buvę įsigyti po truputį, per kelis kartus, bet šiais mėnesiais išklydau iš kelio pirkti tik tai, ko man iš tiesų reikia. Keli pirkiniai internetu suteikė man daug džiaugsmo, gaila, kad tik trumpalaikio. 
Douglas rinkinį iš kelių priemonių gavau dovanų ir gerai, nes kol kas nei viena iš bandomų priemonių kol kas nedžiugina. Atrodo Douglas tokia rimtesnė parduotuvė, kuri niekais neužsiima, bet štai, vardas užklijuotas ant tokių, mano galva nelabai tikusių priemonių. Nors, gal dar reiktų tikėtis kokio stebuklo? 

"Daryk ką mėgsti, pinigai ateis patys."
H. Jackson Brown


Produktas: DOUGLAS Winter City Trips kūno šveitiklis su pušų ir granatų aromatu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: pašalinti negyvą odą, nušveisti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: nėra šveičiamojo efekto
Tūris: 75 ml
Kaina: 250 ml apie 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Granatų ir pušų aromato kūno šveitiklis. Naudojimas: masažuokite kūno odą, nuskalaukite.


Pakuotė. Labai minkšto plastiko pakuotė su atveriamu kamšteliu apačioje. Tūbelė puošta keliais šventiniais akcentais - praėjusių Kalėdų priminimas. Iš ties tai pakuotė man pasirodė pigoka, per minkštas plastikas, formos neišlaikanti tūbelė, o ir su dizainu regis nelabai stengtasi.

Kvapas iš ties labai malonus, primena vos vos jaučiamus granatus ir gėles. Pagal aprašymą turėjo kvepėti pušimis ir gaiviais granatais, tačiau deja, pušų čia neužuodžiu.

Konsistencija kreminė su šiek tiek smulkių dalelių.


Sudėtis: Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Stearic Acid, Ceteareth-25, Sorbitol, Phenoxyethanol, Caraya Illinoinensis Shell Powder, Triethanolamine, Parfum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Limonene, Linalool.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, tirpikliai, stabilizatoriai, minkštikliai ir drėkiklis. Labai aukštai sudėtyje konservantas Phenoxyetahanol, žymintis 1% ribą, tad žemiau esantys ingredientai daro labai mažai įtakos priemonei. 

Iš šveitiklio aš pirmiausia tikiuosi itin gero, intensyvaus šveitimo odai. Grubesnis šveitiklis pašalina negyvas odos ląsteles, gerina cirkuliaciją. Deja, tačiau čia ne šveitiklis, o šveitiklio parodija, kremas odai. Kad ir kiek masažuoju į odą, kad ir kaip stipriai spaudžiu, jokio šveitimo čia nėra, absoliučiai jokio. Masažuoji ir atrodo visiškai neveikia! Gerai, veikia truputį, mat nuskalavus vandeniu oda atrodo švelnesnė, minkštesnė. Bet ne to man reikia iš šveitiklio, tikrai ne to. Gaila, tačiau šis šveitiklis visiškai nevertas dėmesio, nei dėl sudėties, nei dėl kainos, nei dėl jokio kito aspekto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai