2020/2021 žiemos mėgstamiausi

Jau kuris laikas galvoje mezgasi mintis, kad gal jau nebereikia tų senovinių įrašų, tokių kaip mėgstamiausi? Tiesą sakant tai mažiausiai mane dominantis įrašas - išrinkti pačius geriausius produktus nėra labai sudėtinga, bet nei vienas jų nėra be priekaištų, tai ten tai šen vis kažko pritrūksta ir tiesą sakant tų be priekaištų yra vos keli, ne per sezoną, bet per kelis metus. Tad kokie tie keli mėgstamiausi, kurie paliko geriausią įspūdį?

"Nesmerk tų, kurie nesėkmingai stengiasi. Smerk tuos, kuriems neužtenka drąsos bandyti."
H. Jackson Brown




Patinka man šios kompanijos produkcija, nors sudėtys ne pačios saugiausios, tačiau visuomet labai maloniai kvepia, atpalaiduoja ir suteikia gerų emocijų. Tiesą sakant šios kompanijos vonios priemonės kvepia man skaniausiai, kvapai maloniausi, tad drąsiai galima priskirti prie geriausių.



Maloni staigmena, bet šitą kompleksą man norisi įrašyti tarp mėgstamų, vėlgi dėl kvapo. Jis toks raminantis, malonus ir atpalaiduojantis, kad drąsiai tiktų ne tik mažiausiems, bet ir suaugusiems, kurie nori atsipalaiduoti ar patiria sunkumų užmiegant.



Labai švelnus, nesausinantis ir nedirginantis net suirzusios odos intymios higienos prausiklis. Vienas geriausių, švelniausių, kokius esu naudojusi ir mielai pakartočiau dar kart.



Nors nebuvau patenkinta priemonės sudėtimi, tačiau jau įžangoje minėjau, kad nei vienas iš čia esančių produktų nėra nepriekaištingas. Pigutis tonikas akivaizdžiai skaistino odą, o po kiek laiko pasimatė ir tolygesnis tonas, dingo dauguma papilkėjimų, veido oda tolygiai skaistėjo. Efektas laba geras.



Apie blogus dalykus reikia? Labai vargau su šio serumo pakuote, tiesiog siaubingai vargau, tačiau efektas man patiko. Serumas gerai drėkino odą, ilgesnio naudojimo eigoje ir skaistumas atsirado ir šiek tiek pašviesino. Maloniai džiugino ir sudėtis, tad vertinu labai palankiai.



Labai lengvas kremas, visiškai lengvutis, tad netinka šalčiams, bet labai tinka visoms kitoms aplinkybėms. Sudėtis labai gera, o ir efektas maloniai džiugino: ramina, gaivina ir gerai sudrėkina net ir sausą odą.



Nepriekaištingas makiažo valiklis, kuriuo be jokio trynimo, be vargo, su minimaliomis pastangomis nusivalau net ir atsparų makiažą. Visiškai nedirgina odos aplink akis, tik baigiasi labai greit.



Patinka man šitie mažytės rankų dezinfekcinės želė - nesausina odos, nepriekaištingai veikia, nepalieka lipnumo. Bandydama vis kitokio aromato atrandu, kad vieni man patinka labiau nei kiti - šio aromatas turėjo rūgštelės, pakankamai gaivus ir ne per saldus. Tikriausiai maloniausias aromatas iš visų bandytų.



Makiažo žiemą naudojau labai mažai, vos porą kartų normaliai pasidažiau, užtat puikiai žinau, kad raudonas lūpdažis gali sukurti didžiulį stebuklą, įkvėpti pasitikėjimo ar tiesiog pasijausti gražia. Labiausiai šią žiemą džiugino raudoni dažai iš Revolution.



Kuo dažniausiai kvėpinausi šią žiemą? Kvepėjau saldžiai, nekomplikuotai, vos trijų akordų aromatu iš Jean Paul Gaultier. Moteriškas, saldus, šiltas aromatas labai gražiai suskambėjo krentančių lapų fone, tiko žiemai, tačiau su didesniu minusu buteliuką tiesiog padėjau kitų metų lapų kritimo laikotarpiui.

MĖGSTAMIAUSI KNYGA:


Mano knyginis pasirinkimas nėra labai didelis, neskaitau nei greit, nei labai daug, tačiau išskirčiau HERBJØRG WASSMO "Stiklinė pieno" Aš ją skaičiau pirmą kart ir tikriausiai ne pačiu tinkamiausiu laiku. Manau paauglystėje ji man būtų palikusi neišdildomą įspūdį, tačiau ir šiai dienai įspūdžiai buvo stiprūs. Skaitydama vis nusikėliau į paauglystę ir pasakojimus, kai merginos išvažiuodavo į užsienį tikėdamosi lengvo uždarbio, tačiau pakliūdavo į prostitucijos tinklo verpetus. Skaitant romaną vis turėjau sau priminti, kad tai išgalvota istorija. Ir visgi greičiausiai tokių ar panašių istorijų buvo ne viena ir ne dešimtys.

UŽSIĖMIMAS:


Spalvinimas pagal skaičius? Tapyba pagal skaičius? Kaip pavadinsi, tikriausiai taip nepagadinsi? Vasario mėnesį spalvinau paveikslą į sūnaus kambarį. Šiai dienai jis baigtas, tik dar noriu nudažyti porėmio kraštus ir nulakuoti. Visai geras užsiėmimas ir būdas atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos. Laikas prie paveikslo lekia akimirksniu, tačiau rezultatu esu labai patenkinta ir vaikui paveikslas patinka. Jau turiu kitą, tik gerokai lengvesnį. O jūs bandėte spalvinimą pagal skaičiukus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai