2021 pavasario - vasaros tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Tęsiu tendencijas ir prieš kiekvieną įrašą kryžiuoju pirštus, kad nebūtų tos tendencijos nuobodžios. Aš aklai tendencijomis neseku, netikiu, kad galima būti įdomiai pačiai sau ar jaustis stilinga. Nereikia nuo galvos iki kojų būti madinga, tačiau tendencijos gali būti puikiu įkvėpimu kelioms detalės naujam sezonui ar daliai spintos atšviežinimo, naujų vėjų spintoje, gal naujų spalvų ar naujų raštų? Šių metų tendencijos buvo labai paveiktos karantino, tad to įkvėpimo mažoka. Ką gi, kokias plaukų spalvas siūlo tendencijos? Kokiais aksesuarais galima pasipuošti ateinantį sezoną plaukus?

ČIA

PLAUKŲ SPALVOS:

1. Balinta blondinė


2. Rožinė blondinė


3. Raudonplaukės


4. Šokolado ruda


5. Juoda


6. Ryškios, neįprastos spalvos



AKSESUARAI:

1. Gėlės


2. Perlai


3. Plaukų segtukai


4. Tinklelis - šydas


5. Juodi kaspinai


6. Lankeliai


7. Skarelės


Kas svarbiausia 2021 pavasario - vasaros plaukų spalvose ir aksesuaruose plaukams?

Tikriausiai jau savaime aišku, kad šiais metais visos tendencijos bus pakankamai paprastos, pasaulinė pandemija palietė kiekvieną. Ir jei kalbame apie plaukų spalvas, nenuostabu, kad vyrauja natūralios šokoladinė ruda, juoda ar ryški raudona. O visiems, kurie eksperimentavo su plaukais namuose per karantinus, tendencijos džiugina ir sako: namuose sukurtos neįprastos spalvos gali būti madingos, net jei norima spalva nesigauna.

Aksesuaruose viskas atrodo daug smagiau ir ryškiau. Nors dauguma meistrų rinkosi nenaudoti jokių plaukų aksesuarų, tačiau tarp kelių buvo itin ryškių. Vienos populiariausių - gėlės plaukuose, juodi kaspinai bei balti lankeliai. Neįprastai, tačiau žavingai atrodo šydas; romantiškai - perlai plaukuose. Na ir žinoma, jau matyti plaukų segtukai, lankeliai ir amžinoji klasika - skarelės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai