BOTAVIKOS Baby "Sweet dreams" 5 ekstraktų koncentratas maudynėms

Nors mano vaikas jau senai nebe kūdikis, tačiau aš vis dar labai saugau jo odą. Apmaudu, tačiau jo kūno ir veido oda kaip mano - dažniausiai sausa, tad norisi kuo mažiau ją dirginti agresyviais ingredientais. Ir visgi mano sūnus nori vonios priemonių, jam patinka burbuliukai, spalvotos putos. Šį kart jam išrinkau koncentratą, kuris skirtas kūdikiams prieš miegą, lengviau nurimti ir atsiplaiduoti. Tiesą sakant jau po pirmo naudojimo paliko labai gerą įspūdį, tačiau apie viską iš eilės.

"Sunkumai gali būti ir priemonė tikslui pasiekti, ir kliūtis. Žiūrint, kaip juos vertini."
H. Jackson Brown


Produktas: BOTAVIKOS Baby "Sweet dreams" 5 ekstraktų koncentratas maudynėms
Gamintojas: OOO "Botavikos" Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: voniai: drėkinti ir minkštinti odą; nuraminti ir padėti lengviau užmigti
Tinkamas tipas: kūdikiams nuo 0+ m.
Labiausiai patiko: raminantis, labai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: keli nelabai saugūs ingredientai
Tūris: 200 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Priemonė pagaminta hamamelio vandens pagrindu, praturtinta ramunėlių, saldymedžio, dedešvos, sukatžolės ir melisos ekstraktais bei levandų eteriniu aliejumi. Natūrali priemonė, kurios dėka vonios procedūros apsaugo vaikišką odą, minkština ir drėkina. O aromatas nuramina ir padeda po maudynių lengviau užmigti.
Naudojimas: nedidelį kiekį priemonės įpilti į vandenį paruoštą maudynėms, gerai išmaišyti. Po maudynių nuplauti odą švariu vandeniu.


Pakuotė. Rudo plastiko buteliukas su atsikemšančiu dangteliu. Pakuotės etiketė labai paprasta, vaikiška, sakyčiau tipinė kūdikiams. Mano sūnui patiko nupaišyta lapė, apskritai dabar toks lapių ir miško žvėrelių mėgimo etapas, tad į temą. Bet svarbiausia ne etiketė.

Kvapas stiprus, intensyvus uostant iš pakuotės. Aiškiai užuodžiu levandas ir ramunėles, galbūt šiek tiek arbatos. Tiesą sakant uostant iš pakuotės atrodo kad aromatas bus pernelyg intensyvus, per stiprus ir erzins uoslę.

Konsistencija skysta, beveik vandens skystumo.


Sudėtis:  Aqua, Hamamelis Virginiana Flower Water, Caprylyl / Capryl Glucoside, Glycerin, Matricaria chamomilla Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra Rhizome/Root Extract, Malva Sylvestris Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Leonurus Cardiaca Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenylethyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Lavandula Angustifolia Oil, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tiesą pasakius labai džiaugiuosi priemonės sudėtimi: po vandens, ingredientų sąraše iš kart augaliniai ekstraktai, odą drėkinančios ir raminančios medžiagos. Žinoma, neapsieita ir be žalingo konservanto ir kelių kvepalų ingredientų, tačiau jie priemonės gale, tad didesnės įtakos neturėtų turėti, ypač jei nenaudojama labai ilgą laiką.

Įpylus į vandenį jis truputį suputoja ir iš kart paskleidžia aromatą. Tiesa, nelabai aišku kiek tos priemonės reiktų naudoti, tad pilu iš akies. Greičiausiai ir padauginu, nes senka greičiau nei tikėjausi.


Tik įpylus visa vonia prisipildo malonaus, raminančio aromato. Buteliuke buvęs intensyvumas šiek tiek prislopsta, tačiau kvapas vis tiek lieka labai stiprus. Dar aiškiau atsiskleidžia ramunėlės, o levandos kiek prislopsta, šalia jaučiasi ir kitos žolelės, tačiau paskirai jų kvapų uoslė nesuvokia.

Tas aromatas yra geriausias aspektas - būtent dėl aromato man labai patiko ši priemonė. Jaučiu, kad ir vaikas, tais vakarais, kai naudojame vonios koncentratą, užmiega lengviau ir miega daug ramiau. Geras dalykas - sudėtis saugi, aromatas labai malonus ir jaučiamas efektas. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai