I LOVE... "Strawberries & Cream" vonios ir dušo kremas su braškių ekstraktu

Šios dienos įrašo norisi kiek lengvesnio ir... esu nemenkai laukiančių apžvalgos produktų kūno priežiūrai. Tad šiandien tebūnie įrašas apie kūno prausiklį, kurį pirkau norėdama vasaros ant savo kūno - gardžių kvepiančių braškių su grietinėle, vasaros prisiminimų. Šią dušo želė naudoju jau kuris laikas, pirkusi buvau dar kiek seniau, tad trumpai papasakoti norisi, jei kartais užmatysite ir susimąstysite - ar verta bandyti?


Produktas: I LOVE... "Strawberries & Cream" vonios ir dušo kremas su braškių ekstraktu
Gamintojas: "I love cosmetics". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švariai prausia
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 500 ml
Kaina: 5,95 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Visų dušo kremų sudėtyje yra unikalus odą minkštinančių ir drėkinančių vitaminų kompleksas. Šiuose produktuose nerasite muilo ar parabenų, pH subalansuota.
Naudojimas: maudantis vonioje arba duše naudoti 10-20 ml kremo, padengti juo drėgną odą, nuplauti šiltu vandeniu.


Pakuotė. Didelis skaidraus plastiko buteliukas su atsukamu dangteliu, kurio viršus atsikemša. Tiesiog standartinis dozavimo būdas, gal tik kiek per didelė pati pakuotė, nes senkant buteliukui darosi sunkiau dozuoti. Čia šiaip pastebėjimas, jokiu būdu nebambu - specialiai rinkausi didesnę pakuotę, kad pakaktų ilgesniam laikui. 
Pakuotės dizainas tikrai ne pats gražiausias, kokį yra tekę matyti - jis pernelyg mergaitiškas, sakyčiau net vaikiškas. Per naudojimo laiką pripratau ir didesnio dėmesio nebekreipiu - nebeerzina, kita vertus, šiuo atveju į dizainą reikėjo atkreipti daugiau dėmesio - jis buvo gera užuomina produktui, kuris slepiasi viduje.

Kvapas. Pirkdama galvojau, kad kaskart prausdamasi duše ragausiu vasaros skonį - užuosiu šviežias braškes su pienu ar kažką panašaus į braškinį kokteilį. Deja... mano didžiam nusivylimui kvapas labai sintetinis, kvepia saldžiai ir visgi  labiau primena nelabai kokybiškus guminukus nei braškes su pienu. Nusivyliau - iš kvapo tikėjausi daugiausiai.

Konsistencija želinė, tekanti per rankas, tačiau klampoka.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Glycol Distearate, Laureth-4, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Benzyl Benzoate, DMDM Hydantoin, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Benzophenone-4, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Polyquaternium-7, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16035, CI 17200, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, SLS, druska, putojimą sukelianti medžiaga, minkštiklis. Apskritai sudėtis nėra labai gera, daug žalingų, odą sausinančių ir potencialiai pavojingų ingredientų. Deja, tačiau tikėtis, kad priemonė bus švelni odai tikėtis nereikia. 

Dušo želė gerai putoja, švariai prausia odą ir stipriai kvepia kažkuo sintetiniu. Nepatinka man šitas aromatas ir kuo ilgiau naudoju, tuo labiau erzina, nes na pirmiausia visiškai ne to tikėjausi, man ne to norėjosi aš ne sintetinio vaikiško aromato norėjau... Jaučiu, kad dušo želė šiek tiek pasausina odą - taip, intensyviau drėkinantis balzamas sudrėkina pakankamai, neutralizuoja sausinantį efektą. Ir visgi, sausina!

Atvirai pasakius, nelabai ką turiu čia pagirti - gal didelę pakuotę ir nedidelę kainą? Na bet būna ir geriau, (pvz. Cottage). Nepasiteisino sudėtis, odą sausino, siaubingai erzino kvapas. Galiu tik pagirti, kad prausia švariai, putoja gerai. Tačiau tai ne komplimentas - mano nuomone ši dušo želė visiškai neverta dėmesio. Galima rasti krūvą priemonių saugesnėmis sudėtimis, galima rasti maloniai kvepiančių produktų ir mokėti tik vos vos daugiau nei mokėjau už šią želė. Apmaudu. Sunaudosiu ir pamiršiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ar bandėte Margaritos braškių kvapo? Man visai patiko, manau, kad ir kvapas, ir sudėtis tikrai daug geresni :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, nebandžiau ir nesenai žiūrėjau, nemačiau. Galbūt tik vasarai atsiranda?
      Tikiu, Margaritos sudėtys visai neblogos. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą