PIRMAS ĮSPŪDIS. PS by Kiseliova "Goddess" drėkinamasis kūno sviestas

Tebūnie šiandien trumpai apie mėginius? Šį mėnesį gavau naują ir nekantravau išbandyti, nes ši priemonė lietuviška, ją gamina sporto kursus siūlanti Ana Kiseliova. Tad kokia ta kosmetika? Ar kūnui skirta kosmetika tik papildomas būdas užsidirbti? Ar ji verta dėmesio ar gaminama, kad gaminti? Labai smalsu, tad bandau ir pasakoju.


Ką žada gamintojas: Drėkinantis, minkštinantis bei suteikiantis odai aksominio švelnumo, šilkinės tekstūros kūno sviestas, praturtintas prabangiuoju "Monoi de Tahiti" gardenijų aliejumi, vitaminais bei hialurono rūgštimi. Kūno sviestas greitai įsigeria, nepalieka aliejinio pojūčio, drėkina, maitina, tonizuoja, gerina odos būklę bei padeda išvengti strijų atsiradimo. Oda tampa glotni, ypatingai švelni ir pakvepinta Prancūzijos parfumerių kurtu kokoso ir vanilės natų derinio aromatu. Visiems odos tipams.
Naudojimas: kūno sviestą rekomenduojame naudoti ant drėgnos odos, iškart po vonios ar dušo. Venkite kontakto su veidu, akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti veido odos priežiūrai. Tik išoriniam naudojimui. Prieš naudojimą pasitikrinkite, ar toleruojate produkto ingredientus. Dėl itin natūralios sudėties ir ypatingų kvapo sudėtinių dalių, gaminio kvapo intensyvumas laikui bėgant silpsta ir gaminys gali nežymiai keisti spalvą - tai neturi įtakos gaminio kokybei.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: AQUA, COCOS NUCIFERA OIL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, UREA, GLYCERIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ALLANTOIN, CORYLUS AVELLANA SEED OIL, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE AND HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, TOCOPHEROL, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, PHENOXYETHANOL, PARFUM, PANTHENOL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, NIACINAMIDE, LACTIC ACID, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL.


Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 250 ml
Kaina: 30,00 Eur
Kur galima įsigyti: internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano nuomonė. Pradėkime nuo akivaizdžiausių dalykų - nors mėginio tūris nenurodytas, tačiau spėju, kad čia maksimaliai 3 ml produkto! Kūnui! 3 ml! Rimtai? Mieli gamintojai, ypač lietuviškos produkcijos - atkreipkite dėmesį, kad tokio kiekio nepakanka net pažinčiai su produktu. Po 3 ml aš tikrai nesugalvosiu, kad noriu priemonės, nes paprasčiausiai jos per mažai! Jei jau siūlote mėginius, nepagailėkite kūno priemonėms bent 10 ml - nuo tokio kiekio nenuskursite, o ir gavėjas bus geriau susipažinęs su jūsų gaminiu ir galės nuspręsti ar nori pilno dydžio produkto ar jūsų pasiūlytas mėginys jam visgi netinka. Netinkamoje vietoje čia gamintojų taupumas. 

Kūno kremo sudėtis iš pirmo žvilgsnio visai gera, pagrindą sudaro odą drėkinantys ir minkštinantys ingredientai. Iš nesaugesnių tik lašelis konservanto ir ribojami kvapų ingredientai. Nedidelio kremo/ balzamo kiekio man vos vos pakako tik blauzdoms ištepti plonytėlaičiu sluoksneliu. Iš karto turiu pastebėti, kad priemonė lengvos, greit susigeriančios konsistencijos, tad man kyla klausimas, kodėl priemonė užvadinta balzamu? Balzamas paprastai tirštesnės ir riebesnės konsistencijos, o šiuo atveju atrodo, kad tiesiog balzamas skambėjo prabangiau? Gal, spėlioju, bet jei reiktų apibūdinti konsistenciją, geriausiai tiktų kūno losjonas ar kūno kremas.

Priemonė turi malonų, jaukų lyg ir riešutinį aromatą, kuris nėra nei pernelyg stiprus, nei pernelyg lengvas - jaučiamas, tačiau neerzina uoslės. Balzamas greit susigeria į odą ir iš kart jaučiu, kad priemonė suteikia švelnumo ir drėkina paviršinius odos sluoksnius. Deja, mano blauzdos šiuo metu rimtai pasausėjusios, tad pašerpetėjusiai odai intensyvesnio drėkinimo pritrūko. 

Mano nuomonė priemonės sudėtis atsakingai parinkta, tačiau kaina, kuria siūloma įsigyti produktą yra tiesiog per aukšta. Gal ir tiktų, jei nereiktų intensyvios priežiūros šerpetojančiai odai. Man reikia - drėkinimo nepakanka. Esu radusi ir intensyviau drėkinančių ir pigesnių kūno priemonių. Gal tik ne tokių prabangių, kaip ši. 
Ar jūs bandėte kažką iš PS by Kiseliova? Gal atradote kokį perliuką? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kokosų aliejus drėkinimui? Ne, ačiū - man jis atvirkščiai sausina odą ir plaukus :)
    Dėl mėginuko kiekio pritariu, būna ir dar mažesnių mėginukų, kur vos lašelis kremo - tikrai juokinga :D
    GreenFeels kažkaip stebina savo facebook paskyroje - skelbia konkursus, laimėtojų nėra - nesuprantu tokio elgesio...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm, o man kokosų aliejus visai nieko, nedrėkina, bet uždeda apsauginę plėvelę, dėl kurios drėgmė iš odos ne taip greit išgaruoja. :)
      Su mėginių kiekiais iš ties kai kurie gamintojai regis nesupranta, kam mėginiai skirti ir kad reikalingas normalus kiekis, kuris iš ties sudomintų įsigyti produktą. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą