JESUS DEL POZO "Halloween Halloween" tualetinis vanduo moterims

Aš labai džiaugiuosi, kad jau kuris laikas beveik sąžiningai pildau įrašus apie aromatus. Kažkada esu jums rodžiusi tuometinę kvepalų "kolekciją" ir vis pagalvoju, kad šiandieninė yra dar šiek tiek didesnė, tad galbūt būtų metas atnaujinti ir pasirodyti kaip atrodo šiandieninė? Jei toks įrašas ir bus, jis pasirodys tikriausiai tik vasaros metu (juk reikia palaikyti kažkokius standartus? Praeitą kartą dariau liepą). Grįžtant prie kvepalų, apie juos mano bloge kalbame sezoniškai - jei už lango šviečia saulė, niekuomet nesirenku rašyti apie žiemos sezono aromatus ir atvirkščiai.

Už lango oras darosi vis gaivesnis, vis dažniau išlenda saulutė ir pamažu, lėtai, lėtai sprogsta pavasaris. Pavasario pradžia vasaris - kovas visuomet toks labai jau pereinamas laikas, kai žiemiški kvapai labai vargina, o tiems tikriems pavasariškiems gėlių aromatams dar gerokai per anksti. Tad į rankas ir ant odos purškiu J. Del Pozo Halloween aromatą ir skubu pasakoti savo įspūdžius.

"Dideli žmonės anksčiau už kitus pamato tekančią saulę."
Indėnų patarlė


Produktas: JESUS DEL POZO "Halloween Halloween" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Perfumes Y Diseno". Pagaminta Ispanijoje
Tūris: mano pakuotė 100 ml (įsigyti galima 30 ml; 50 ml ir 100 ml pakuotėse)
Kaina: 30 ml - 29,00 EUR; 50 ml - 39,00 EUR; 100 ml - 49,00 EUR
Kur galima įsigyti: Parfum Express, pigu.lt ir kt.
Leidimo metai: 1997 m.
Aromato kūrėjas: Max Gavarry
Kvapo kategorija: rytietiški - gėlių

Gamintojo aprašymas: Tai paslaptinga, vilioklė, romantiška moteris... Pasikvėpinusi šiuo J. Del Pozo Halloween privers atsisukti ne vieną... Aromatas dvelkia nuostabių gėlių akordais. Gaivu, energinga ir taip žaisminga. Tai vasariška kelionė po gaivos ir paplūdimio sukuriamą gaivą bei romantiką. Jaunystės, subtilumo ir neregėto moteriškumo derinys. Paslaptinga, mistiška ir dar ne iki galo atsiskleidusi moteris. Neįtikėtinai jaudinanti gėlių, jūrinių ir pudrinių natų kompozicija. Max Gavarry kurta neeilinė ir labai populiari ingredientų sąjunga, kuriai sunku atsispirti. Žibuoklės, bananų lapai ir jūrinės aromato natos suteikia gyvybingumo. Antroje eilutėje esantys tuberozos, pipirų, magnolijos ir pakalnutės akordai atskleidžia moteriškąjį subtilumą ir dvasingumą. Pabaigoje, užgroja klasikiniai sandalmedžio, smilkalų, vanilės ir miro atodūsiai, kurie nepalieka abejingų.



Viršutinė nata: apelsinmedžio lapai, žibuoklės, bananų lapai, jūros natos
Širdies nata: kvapioji tuberoza, žibuoklės, pipirai, magnolija, pakalnutė
Apatinė nata: sandalmedis, smilkalai, vanilė, mira


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Limonene, Linalool, CI 60725 (Violet 2).


Pakuotė. Aromatas buvo sukurtas 1997 metais, tad tikriausiai tuo metu stiklinis, skaidrus buteliukas su plastikiniu pilkos spalvos įdėklu bei tokios pat spalvos apvaliu kamšteliu, galėjo atrodyti itin moderniai ir unikaliai. Šiai dienai buteliukas didelio modernumo įspūdžio nekelia, tačiau atrodo itin gaiviai, švariai, minimaliai ir visai patraukliai, nemėgstančioms visokių įmantrių pakuočių. Kartoninė aromato dėžutė tokios pat pilkos ar tai purvinai sidabrinės spalvos iki pusės ir violetinio viršaus, kuris lyg ir atspindi tą pagrindinę spalvinę gamą ir žibuoklės augalą. tačiau mano nuostabai, ant pakuotes matome visai ne žibuokles. Ant keturių skirtingų sienelių pavaizduotos keturios skirtingos gėlės, kurių viena tikrai lelija, dvi tikrai skirtingų orchidėjos rūšių, o ketvirtoji - lyg ir našlaitė. Žibuoklių niekur nesimato...

Spalviniu atžvilgiu dizainas vieningas, vyrauja panašūs spalviniai violetiniai ir pilki intarpai, dizainas suteikia priemonei gaivaus, gėlinio aromato iliuziją ir neleidžia tikėtis jokio pudriško saldumo.


Kvapas. Tikriausiai kvapas yra visiškai toks, kokio nesitikėtum iš žibuoklių kvepalų. Jis mažų mažiausiai keistas, kaip beje ir pavadinimas Halloween - niekaip nesuprantu, kodėl jis būtent toks, kai šis kvapas iš esmės neša stiprų žibuoklių kvapą su vandens natomis ir šiek tiek prislopintu pudrišku poskoniu... Gaivus vandens kvapas kelia iliuziją, tarsi šaltas lietus kristų žemyn ant gėlių lysvių ir sukurtų tą gaivų, gėlinį aromatą... Šiame aromate jaučiasi ir pipirai, ir sunkesni smilkalai, kai kvapas ant odos pabūna ilgesnį laiką, tačiau galiausiai čia iš tiesų dominuoja žibuoklės... Šaltas, unikalus, keistas, tačiau iš tiesų labai moteriškas ir labai paslaptingas kvapas... Kvapas moteriai su unikaliu paslaptingumu; kvapas kuris tiesiog idealiai tinka pereinamiesiems laikotarpiams, kai lauki toks pavasarinės gaivos, pirmojo lietaus ant žalių, tik išsprogusių medžių lapelių ir šviežios žolės, pirmųjų svaiginančio kvapo žiedų aromato....

Iš ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui (ypač ankstyvam);
     ☄ dienos metui.

Kvapas nėra labai įspūdingai stiprus, jis jaučiasi daugmaž 20 cm nuo odos ir tikrai neužgožia visko aplink save, nenuvargina itin jautrių kolegų uoslių, tad tinkamas ir biure. Deja, jo išlikimas man nepasirodė stulbinantis... sakyčiau aiškiai jaučiais 3 valandas, o po to jau norisi atnaujinti kvapą dar vienu papurškimu. Standartinis tualetinio vandens išlikimas ir jokių stebuklų čia tikrai nėra.


Iš tiesų keistas, tačiau man labai patinkantis aromatas, skleidžiantis žibuoklių, vandens ir pudriško poskonio natas. Tiesiog idealus kovui, kai dar nesinori kvepėti gėlių puokštėmis ir jautiesi išsiilgęs gaivos ir kad ir šalto, tačiau tikro pavasario lietaus, krentančio ant pirmų žalių lapelių. Kvapas, kuris sukuria paslaptingumo šydą, tarsi nuo pašalinių akių paslėptas fėjų sodas, kur galioja savos taisyklės ir ant žibuoklių lapų šoka mažos violetinės fėjos... Man tai toli gražu ne gundančios moters aromatas, tai išskirtinis aromatas, kuris patiks toli gražu ne visoms.

Aromatas panašus į:
- HALLOWEEN "Halloween Fever"
- HALLOWEEN "Halloween Freesia"
- DZINTARS "АRТ Ekspresija"




Ačiū, kad skaitėte,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Vau niekada neskaiciau siu kvepalu aprasymo. Bet kvepalai man jau senai patinka. Ir nezinau kodel, bet jie man ne su pavasariu, o rudeniu asocijuojasi. Vat parduotuveje kada pasikvepinau. Reikes prie progos isigyti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Įdomus kvapas. :) Išbandykite pavasarį pasipurškus pavaikščioti, ypatingai tokiu metu. Man gražiau atsiskleidžia šiuo metų laiku, neblogai kvepia ir vasaros metu :)

      Panaikinti
  2. keliolika metų nuo pat jų atsiradimo svajojau turėti šiuos kvepalus. Praėjus Laisvės alėją , galima buvo skaičiuoti moteris kvepiančias šiais kvepalais, tiesiog gerdavau tą kvapą. Laikas ėjo, ėjo ir ėjo ir jau visai suaugus apie 2010 metus, nusipirkau.... Na ką, kvėpinuosi, dar kvėpinuosi.... bandžiau įveikti šitus kvepalus jau vien todėl, kad laukiau jų taip ilgai :) nepavyko :) Ir pirkau didžiąją pakuotę :) Gerai, kad aš tokia atsargi ir niekad nedraskau dėžučių - viską gražiai sudėjau ir aišku su nuostoliais pardaviau viename portale :) tai va, kaip skiriasi jaučiamas kvapas nuo savęs ir nuo kitų žmonių :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą