FREEMAN veido kaukė "Clay. Chocolate & Strawberry" veido kaukė su šokoladu ir braškėmis

Vakar buvau pervargusi, taip pervargusi, kad padariau klaidą, kurios man visada pavykdavo išvengti: vakar užmigau nenusivaliusi makiažo.... Negerai, tad šiandien išpirkdama kaltę veido odai, lepinu ją veido kauke su šokoladu ir braškėmis.

"Gyvenimas yra tarsi amerikietiškieji kalneliai. 
Kartais užsimerki akis ir drebi nuo kiekvieno posūkio, o kartais tu turi pakelti rankas į viršų ir mėgaujiesi kelione"

Vakar atidaviau visas jėgas beprotišku tempu įsisukusiems darbams savo darbo vietoje: paskambinti, padaryti, susitarti, aplankyti, suorganizuoti... Nespėjau net pagalvoti apie pietų pertrauką, kaip darbo valandos baigėsi ir man reikėjo bėgti į kirpyklą... Kelios valandos kirpėjo kėdėje ir aš vėl buvau aš... Greitu tempu namo, vakarienė vyrui, ir jau vienuolikta... Dar valanda pamokoms ir... paprasčiausiai užmigau su knyga rankoje. O šiandien, šiandie laikas palepinti savo veidą, pasportuoti ir vėl mokytis...


Produktas: FREEMAN Feeling Beautiful "Clay. Choolate & Strawerry" drėkinamoji ir stangrinamoji veido kaukė su šokoladu ir braškėmis
Gamintojas: "ph Beauty Labs", Beverly Hills, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: valyti odą, maitinti, drėkinti
Tinkamas tipas: T-zonai, normaliai, sausai odai
Labiausiai patiko: odos drėkinimas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 15 ml
Kaina*: 1,16 EUR (3,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Molio kaukė papildyta braškių ekstraktu. Valo ir atgaivina odą. Giliai valo ir sutraukia poras. Taukmedžio ir kakavos sviestas maitina ir drėkina odą. Ypač tinka T-zonai, normaliai ir sausai odai prižiūrėti.
Naudojimas: Tepti veido ir kaklo odą. Palaukti, kol nudžius, nuplauti. Vengti patekimo į akis. Gaminiui pateku į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė raudonos spalvos, ties viduriu siaurėjanti ir užapvalintais kampais. Ties viduriu siaurėjanti forma turėtų pagelbėti patogiau laikyti kaukę rankoje, bet man atrodo, kad vienkartinių kaukių taip niekas nelaiko, tad gal čia labiau dekoratyviais tikslai susiaurinta pakuotė. Pakuotės apačia papuošta į vandenį krentančio šokolado plytelės gabaliukai ir braškės. Pakuotė graži ir patraukli - man patinka, užuomina apie šokolado ir braškių kvapą ryškiai raudoname fone.

Kvapas. Iš labai patrauklios pakuotės išvaizdos tikėjausi, kad veido kaukė kvepės šokoladu su braškių užuomina. Tik atidariusi pakuotę užuodžiau visiškai kitą kvapą. Iš pradžių man pasirodė, kad užuodžiu nepaprastai pigios, šlykščios karamelės kvapą. Nors ne, po kiek laiko suvokiau, kad ne. Bet kas tai? Padengus ant odos kvapas man tapo dar šlykštesnis... Galiausiai atsiminiau - tai taukmedžio kvapas, kurio negaliu pakęsti, ir nuo kurio man kyla šleikštulys, susimaišęs su kakavos sviestu, kuris irgi nėra mano mėgstamiausias. Kakavos sviesto kvapas man nelabai patinka, bet taukmedžio sviesto kvapo aš tiesiog nekenčiu. Tad kaukės kvapas, šiek tiek pašvelnintas kakavos svietu, man šlykštus, nemalonus... Fuu... Jei nemėgstate taukmedžio (sviestmedžio) kvapo arba kakavos sviesto kvapo tuomet kaukė jums tikrai nepatiks....

Dabar tikriausiai galvojate, kad tikrai esu naudojusi daug produktų su taukmedžio (sviestmedžio) sviestu ir tikrai nemažai apžvalgų yra tinklaraštyje su produktais, kurie savo sudėtyje turi šio sviesto. Bet aš neturiu nieko prieš patį sviestą, kol jo kvapas yra užmaskuotas kitomis kvapniosiomis medžiagomis. Atsimenu vieną produktą, kuris patiko visiems, o aš paprasčiausiai negalėjau naudoti - prieš 12 metų Avon turėjo kūno priežiūros liniją Avon Spa su Afrikos taukmedžio sviestu. Visiems patiko, kokie geri ir efektingi buvo linijos produktai, ypatingai jie turėjo tikti mano nuolat sausėjančiai ir pleiskanojančiai odai.  Aš turėjau šios linijos kūno losjoną, kurį panaudojus mane pykindavo ir turėdavau iš karto nuprausti kūną, kad nebejausčiau kvapo. Losjoną naudojau 2 ar 3 kartus, kol galiausiai atidaviau sesei - vien dėl saldžiai šleikštaus taukmedžio kvapo.

Ir po daugelio metų beveik tokį pat kvapą užuodžiau veido kaukėje... Fuuuu...


Konsistencija. Veido kaukės spalva švelniai ruda ir primena nublukusios karamelės spalvą. Konsistencija labai tiršta, bet kreminė, man primena karamelę. Tikriausiai dėl sudėtyje esančio molio, kaukė ant veido pasidengia daug lengviau ir tolygiau nei skystesnės veido kaukės, kurios nėra molinio pagrindo.


Sudėtis: Water/Aqua/EauBentonite, KaolinTitanium Dioxide, Propylene Glycol, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Disodium EDTA, Sodium PolyacrylateMethylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Red 33 (CI 17200)Blue 1 (CI 42090), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Kairėje - tik padengta veido kaukė.
Dešinėje - kaklo srityje sudžiūvusi molio kaukė prieš plovimą.

Poveikis. Man visad atrodė, kad vienkartinių veido kaukių pakuotėse supakuotas per didelis kaukės kiekis. Bet aš niekada kaukės nedengdavau ant kaklo odos, kol vieną dieną nesuvokiau, kad kaklo oda sensta taip pat greitai, kaip veido oda. Negražiai atrodanti, susiraukšlėjusi kaklo oda negražiai atrodo net šalia gražiausios ir labiausiai prižiūrėtos veido odos, tad jau kuris laikas rūpinuosi kaklo srities oda taip pat, kaip ir veido oda, ir savo skaitytojams noriu rekomenduoti pasirūpinti kaklo oda taip pat, kaip ir veidu.

Tad dengiant kaukę veido ir kaklo zonoje kaukės yra lygiai tiek, kiek reikia, žinoma, dengiant vidutinio storumo sluoksniu. Kaip ir visos molio kaukės, veido kaukė džiūva ilgokai, gal apie 15 minučių, ir džiūvant pradeda šiek tiek tempti odą. Tiesa, ankščiau bandyti Freeman Clay Acai veido kaukė dilgčiojo ir degino, o šitoje nieko panašaus nebuvo.

Tos, kurios naudoja molines veido kaukes žino, kad nuplauti tokią kaukę, kai ji nudžiūva ant veido odos yra ilgas procesas. Tiesa, po veido kaukės nuprausimo, veido odai produktas suteikė labai intensyvaus  maitinimo ir drėkinimo.

REZIUMĖ.
Man labai patiko kaukės teikiamas efektas: pamaitinta, drėgnesnė ir švelnesnė veido oda. Tačiau aš tiesiog negaliu pakęsti šlykštaus taukmedžio sviesto kvapo. Labai gaila, kad gamintojai nepanoro užmaskuoti to šleikščiai saldaus sviesto kvapo... nežinau, ar galėčiau kaukę kartoti, netgi po to, kai buvau labai maloniai nustebinta geru poveikiu mano veido odai.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man tai šita kaukė degino veidą. Bet trumpai ir nežymiai. Tik nesupratau wtf :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal būti kad dėl Methylisothiazolinone ingrediento? Žinoma visad sunku suprasti. mano atveju kaukė buvo labai švelni, tik tas kvapas...

      Panaikinti
  2. Tokio tipo ir panašias kaukes lengviau nuplauti naudojant veido prausimo kempinėles ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą