GIRLZ ONLY sausas plaukų šampūnas "XXL Volume - Plus" suteikiantis apimties

Šiandien noriu papasakoti apie antrą sausą plaukų produktą iš Girlz Only Haircare.

"Matuokite du kartus ir kirpkite tik kartą"
Citata

Niekada nesprendžiu apie gerus ar blogus kompanijos gaminius pagal vieną gerą ar vieną netikusį produktą. Vienas produktas atsitiktinumas, tačiau antras toks pats produktas dažniausiai jau rodo kompanijos produktų kokybės tendenciją ir ko galima tikėtis ateityje.

Prieš galutinai apsispręsdama dėl Girlz Only kompanijos produktų, būtinai norėjau išbandyti dar vieną sausą šampūną. O visi potyriai, kaip visada žemiau, jūsų dėmesiui.


Produktas: GIRLZ ONLY haircare sausas šampūnas "XXL Volume - Plus" suteikiantis apimties
Gamintojas: "Girlz Only". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, kai šalia nėra vandens
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai šalina riebalus iš plaukų
Labiausiai nepatiko: trūksta apimties efekto
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,58 EUR  (8,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 5,5 / 10

Ką žada gamintojas: Sausas šampūnas atgaivina plaukus tarp trinkimų šampūnu. Sausas šampūnas yra skirtas išlaikyti jūsų plaukus švarius nenaudojant vandens. Šis šampūnas suteikia netrinktiems plaukams apimties ir gaivumo, švarumo ir šviežumo jausmą. Gali padėti sukurti efektingą atgal sušukuotų plaukų šukuoseną.
Naudojimas: Prieš naudojimą buteliuką gerai supurtyti. Laikyti buteliuką  vertikaliai 20 cm atstumu nuo plaukų. Plonu sluoksniu purkšti šampūnu plaukus. Palikti kelioms minutėms, pirštų galiukais arba šukomis pamasažuoti galvos odą, plaukus. Šampūno likučius iššukuokite šukomis. Jeigu šampūnas nepurškia, purkštuką nuplaukite šiltu vandeniu.


Mergaitiška, rožinės spalvos sauso šampūno pakuotė su rausvais ir juodais intarpais, man pasirodė gerokai patrauklesnė nei kitos Girlz Only sauso šampūno pakuotės. Bent jau spalvinė gama dera tarpusavyje, žinoma, man vis dar atrodo, kad pakuotės dizaineriai galėjo geriau padirbėti su pakuotės dizainu.

Gaminys supakuotas tradiciniame areozoliniame purškiklyje, Po dangteliu slepiasi tradicinis juodos spalvos purškiklis, kuris man labiau priminė seniau gaminamų aerozolių purškiklius: storesnis, žemesnis ir didesnis nei dauguma dabartinių purškiklių.

Sauso plaukų šampūno kvapas labai malonus uoslei; gėlių ir vaisių aromatas, kaip ir pakuotė, - labai mergaitiškas ar moteriškas ir tikrai labai malonus. Viskas būtų puiku, jei kvapas po produkto panaudojimo dingtų, tačiau po valandos, jis toks pat intensyvus, taip pat ir po 3 valandų ir po 5 valandų.... kol galiausiai nuo intensyvaus aromato man įsiskauda galva. Būtent tai atbaido nuo dažnesnio šampūno naudojimo.

Konsistencija. kaip ir tikriausiai visų sausų plaukų šampūnų, šio sudėtyje yra krakmolo, kuris sugeria riebalų perteklių nuo galvos odos ir plaukų. Dėl krakmolo, produktas purškiasi kaip vientisas gaminys, tačiau ant paviršiaus nusėda beveik kaip milteliai, ir pasidengia baltais milteliais, o jei purškiama daugiau - ir baltu sluoksniu.


Sudėtis: Butane, Isobutane, Propane, Oryza sativa starch, Alcohol denat., Parfum, Butylene glycol, AMP-Isostearoyl hydrolyzed corn protein, AMP-Isostearoyl hydrolyzed soy protein, AMP-Isostearoyl hydrolyzed wheat proteinLinaloolButylphenyl methylpropionalLimonene, Citronellol, Hexyl cinnamal, Alpha - isomethyl ionone, Coumarin, Eugenol.


Poveikis. Šampūną, kaip ir visas kitas tokio tipo priemones, labai paprasta naudoti: užpurkšti, paskirstyti pirštais ar šukomis ir iššukuoti plaukus. Jokių problemų dėl naudojimo patogumo nepastebėjau.

Prieš kurį laiką pasakojau apie sausą šampūną iš tos pačios kompanijos šviesiaplaukėms, kuris man visiškai nepatiko. Deja, bet apie apimties suteikiantį šampūną, negaliu nieko gero pasakyti.

Gamintojas žada, kad sausas plaukų šampūnas suteiks plaukams apimties, bet man pasirodė, kad šampūnas apskritai mažai ką daro: plaukai atrodo švaresni, mažiau riebaluoti, tačiau apskritai jokios papildomos apimties nėra ir produktas iš viso papildomos apimties nesuteikia. Et, nuviliantis efektas, kuris verčia mane gailėtis, kad įsigijau šį produktą.


REZIUMĖ.
Sausas plaukų šampūnas pašalina riebalus iš plaukų ir yra patogus naudoti. Tačiau niekur nedingstantis, pradžioje labai malonus kvapas, priveda iki galvos skausmo. Sausą šampūną įsigijau dėl pažado suteikti plaukams didelės apimties, tačiau deja, jokios papildomos apimties produktas nesuteikia ir tai labiausiai nuviliantis faktas.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai