2015/ 05 LOOK FANTASTIC staigmenų - grožio dėžutė (May, 2015)

Labai daug kompanijų užsienyje siūlo įsigyti mėnesines grožio dėžutes, tačiau ne visos kompanijos pristatinėja produktus į Lietuvą. Kiek panaršiusi internete nusprendžiau įsigyti Look Fantastic grožio dėžutę. Kompanija, įsikūrusi Didžiojoje Britanijoje dėžutes pristatinėja į daugumą Europos šalių.

Tad kartu su savo skaitytojais noriu atidaryti dėžutę. Kviečiu pasmalsauti, kas slepiasi viduje. 

Pirmiausia turiu pastebėti, kad siuntinys mane pasiekė kiek pažeistas: kartoninės dėžutės šonas buvo praplėštas, o pati dėžutė gerokai aplamdyta, bet nė vienas viduje esantis produktas nenukentėjo.

Atidariusi baltą dėžutę juodu dangteliu, dangtelio viduje radau užrašą "Disover something beautiful..." [atraskite kažką gražaus - angl.], kuris privertė mane nusišypsoti ir nuteikė maloniai. kažin, ar įrašas keičiamas, ar jis visada tas pats?

Gaminių supakavimas man pasirodė kažkas tobulo: tarp suspausto armonikėle popieriaus spiralių dailiai suguldyti gaminiai, kurie papildomai uždengti plonu pilko popieriaus sluoksniu ant viršaus. Idealu! Gražu, kai gaminiai nėra tiesiog sumesti į maišelį ar dėžutę. 


Produktas: LOOK FANTASTIC beauty box
Kaina: £ 15,00 arba 20,60 EUR (71,13 Lt) (produktų vertė £ 45,00)
Kur įsigyti: Look Fantastic internetinėje svetainėje ČIA

Ką žada gamintojas: Mes jums siūlome speialiai atrinktus gaminius, kuriuos tiesiog privaloma turėti. Gaminiai supakuoti gražioje dovanų dėžutėje ir pristatomi tiesiai į jūsų namus. 

Grožio dėžutės turinys bus paslaptis iki tol, kol jos negausite. Visgi, jos sudėtyje visada rasite šešis gaminius. Sudėtyje raiste odos, plaukų, kosmetikos ir kūno produktų - kiekvieno tipo grožio mylėtojai.


Juodos spalvos balzamas valo odą, pašalina nešvarumus ir makiažą: tiek tirpų vandenyje, tiek vandeniui atsparų. Suteikia odai švelnumo ir drėkinimo.
Vertė: 50 ml produktas kainuoja £46,00 (63,17 EUR)

Daugiafunkcinis prabangus balzamas švelnina odą ir suteikia veidui, kūnui ir plaukams spindesio.
Vertė: 50 ml produktas kainuoja £21,00 (28,84 EUR)

Savaiminio įdegio losjonas drėkina odą ir suteikia jai natūralų, auksinį spindesį.
Vertė: 200 ml produkto kaina £10,00 (13,73 EUR)

Tinkama visiems plaukų tipams, ir stipriai pažeistiems. Atstato ir švelnina plaukus nuo šaknų iki galiukų.
Vertė: 120 ml produkto kaina £45,00 (61,80 EUR)

Naktinis serumas per naktį užpildo raukšleles. Oda tampa lygesnė, jaunesnė. Užkertamas kelias naujų raukšlių susidarymui.
Vertė: 12 ml produktas kainuoja £108,00 (148,31 EUR)

Blakstienos, kurioms nereikia nė lašelio klijų: tiesiog nuimkite ir klijuokite.
Vertė: £5,05 (6,87 EUR)


Susipažinusi su dėžutės turiniu turiu pasakyti, kad mane galbūt kiek nuvylė faktas, jog nė vienas gaminys (išskyrus blakstienas) nebuvo pilno dydžio produktas. Visi dėžutėje esantys produktai yra kosmetikos kompanijų gaminiai. Nors kiek didesni, nei mums įprasta matyti Lietuvoje, tačiau gyvenant Anglijoje, tokius pavyzdžius buvo galima gauti nemokamai apsiperkant už tam tikras sumas parduotuvėse. O aš iki tol, kol nepatikrinau kiekvieno gaminio ir nepastebėjau užrašų ant pakuotės, sakančių, kad produktas nėra skirtas pardavimui (not for sale), buvau įsitikinusi, kad dėžutėje pilno dydžio gaminiai.

Tačiau aš labai džiaugiuosi galimybe išbandyti produktus, kurie nematyti ir negirdėti Lietuvos rinkoje. Tame tarpe ir naktinį serumą, kuris kainuoja tikrai nemažus pinigėlius. Dar reikia nepamiršti, kaip gražiai ir kokybiškai supakuotos visos staigmenos. Taigi, dėžutė man patiko, man patiko gaminiai ir man patiko produktai.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Hmm... net nežinau, tikriausiai priklauso nuo to, ko nori :) Aš pirkau L'occitane, išbandžiau LookFantastic ir gundžiausi Wantable grožio dėžute. Labai patiko ir Birch Box, bet jų į Lietuvą nesiunčia. Dar yra Ipsy, Glossybox, Curlbox, Beauty Bar...
    Dėžutes turi ir Feel Unique, tačiau man pasirodė mažoka gaminių, tiesa, kainą renkiesi, kai renkiesi dėžutę, kurios nori: plaukams, kūnui, veidui ir pan. Nors ten jau ne staigmenų dėžutė, nes gaminiai nurodyti iš anksto.
    Staigmenų ir nevisai dėžučių labai labai daug...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Numeris 2 atrodo kaip nagų lakas:) Įsivaizduoju kaip smagu būna išpakuoti kai dar nežinai kas viduje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš iš pradžių irgi pagalvojau, kad aukso spalvos lakas, bet pasirodė kiek per skystas :)
      Atidaryti staigmenų dėžutes yra kažkas tooookio... tarsi gimtadienis ar Kalėdos kas mėnesį :)

      Panaikinti
  3. Merginos, jau ir Lietuvoje galite įsigyti grožio dėžutę, kuri tikrai nenusileidžia nei parinktais prekių ženklais ir produktais.

    Mielai prašom užsukti į Miss Lily GROŽIO DĖŽUTĖ moterims - www.misslily.lt!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą