Lengvas žaliai - juodas padūmavusių akių makiažas - Easy green - black smokey eyes makeup

Šį saulėtą savaitgalį nusprendžiau pasidalinti mėginimu pasidaryti gana švelnų ir kiek galima lengvesnį padūmavusių akių makiažą, kurio pagrindinės spalvos būtų žalia ir juoda. Akių makiažui reikia visiškai nedaug priemonių, o dauguma mano naudotų galima laisvai eliminuoti iš šio makiažo...


Kadangi pavasaris ir saulėtas oras, nenorėjau ryškaus tradicinio dūminio makiažo akims, nusprendžiau akių papildomai neryškinti akių pieštuku bei lūpoms naudoti neutralias spalvas. Tačiau akims palikau visą pagrindinį akcentą.

Nusprendžiau, kad apie priemones nieko daug nepasakosiu, bet aprašysiu, ką naudojau makiažui atlikti ir eiliškumo tvarką. Bei ant pavadinimų paliksiu nuorodas į produktų apžvalgas:

Naudotos priemonės

1. Prieš atliekant makiažą visada paruošiu odą: nuvalau, pamaitinu veido kremu ir paakių kremu. Šiuo metu naudoju Lirene veido kremą sausai ir labai sausai odai bei AA paakių kremą su rugiagėlėmis. Jau greitai apie juos bus apžvalga. Lūpas nušveičiu pačios pasigamintu lūpų šveitikliu iš kokosų aliejaus ir cukraus.

2. Beauty Blender kempinėlės analogu ant veido padengiau ir paskirsčiau Avon "Extra lasting" makiažo pagrindą. Mano turimo pagrindo atspalvis Nude, žiemai man buvo kiek per tamsus. Tačiau matyt jau spėjau šiek tiek įdegti ir dabar jis man tinka geriau.

3. Problemines veido vietas: smulkius randelius, tamsius paakius ir vieną ant skruosto esantį spuogelį slepiu maskavimo priemone 'Allround Coverstic" iš Catrice. Maskavimo pieštuką bandžiau pirmą kartą ir kažkodėl man jis sunkokai slepia tamsius paakius. Prireikė net keleto sluoksnių, kad paakiai atrodytų padoriai.

4. Kadangi makiažo pagrindo atspalvis dar nėra idealaus atspalvio mano odai, jį maskuoju ir fiksuoju Catrice Colour Correcting matinį efektą suteikiančia pudra, kuri šiek tiek pašviesina per tamsų priemonės atspalvį. Idealu! Pudros passkirstymui naudoju Catrice pudros šepetėlį.

5. Mano veidui, išlyginus visus netobulumus ir suvienodinus spalvą, trūksta 3D erdvinio vaizdo, jis atrodo kiek plokščias, tad švelniai, paryškinu smilkinius, skruostikaulį ir žandikaulio liniją su bronzine pudra iš riboto leidimo kolekcijos "Beach Cruisers" Essence. Bronzinę pudrą paskirstau brėždama "3" nuo smilkinio - skruostikaulio - žadikaulio linijomis, naudodama skaistalų šepetėlį iš 15 vnt. rinkinio.

6. Tuomet noriu šiek tiek gaivos ir rausvumo skruostams. Naudodama skaistalų šepetėlį šalia bronzato linijos ties skruostais paskirstau Essence Silky touch skaitalų 20 - babydoll. Stengiusi nepadauginti, nes noriu labai lengvo veido makiažo.

7. Lūpas sudrėkinu FLOS LEK žemuoginiu lūpų balzamu, kuriam jau ruošiu apžvalgą artimiausiu metu.

8. Ant akių vokų pirštu paskirstau po mažytį lašelį akių makiažo pagrindo iš Essence. "I love stage" priemonė akių makiažą išlaiko ant akių visą dieną ir tai pastaruoje metu pati mylimiausia bei nė kiek nenuvylusi dekoratyvinės kosmetikos priemonė.

9. Ant viso akies voko padengiu Essence "Soft Matt" akių šešėlius "04-Soft Cashmere", naudodama Catrice šepetėlį padūmavusiam akių makiažui. Akių šešėliai turi labai neutralią, švelniai rudą spalvą, kuria norėjau sukurti akių makiažo bazę.

10. Tuomet ant vokų brėžiu liniją Catrice Velvet Matt Smokey Eyes "020-Avokhaki" ir jį paskirstau šepetėliu padūmavusioms akims. Ant žaliai juodo akių pieštuko yra speclialus aplikatorius išsklaidymui, bet man jis visiškai nepatinka ir yra nepatogus naudoti.

11. Tarpelius tarp antakių paslepiu Essence antakių pudra ir užfiksuoju Essence blakstienų ir antakių formavimo želė.


13. Galiausiai blakstienas gausiai dažau L'oreal volume million lashes blakstienų tušu, jam naudoju keletą sluoksnių. Tai mano mėgstamiausias tušas.

14. Makiažą užbaigiu nude atspalvio lūpų dažais.


Šiuo makiažu norėjau sukurti kiek galima lengvesnį akių makiažą naudojant tik akių pieštuką, tačiau paskirstant priemonę pamačiau, kad bet kokiu atveju man reikalinga švelni akių makiažo bazė - švelnaus rudo atspalvio šešėliai.


Visgi, galutinis variantas mane tenkinta: švelnus, tikriausiai tinkamas dienai makiažas. Tačiau reikalinga dar padirbėti su šešėlių išsklaidymu ir įgusti dirti su Catrice velvet matt akių pieštuku. O ką manote jūs?


Ačiū, kad skaitote,
Gražaus likusio savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pirmą kart matau, kad tokia žalia spalva iš tiesų gali gražiai atrodyt net ir dienos metu. Užsinorėjau ir aš tokį makiažą pasidaryti kai tik bus proga:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, iš ties, tai nuostabios spalvos iš Catrice pieštuko dėka: http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2015/05/catrice-velvet-matt-smokey-eyes-akiu.html

      Panaikinti

Rašyti komentarą