#9/15 Balandžio mėnesio baigti produktai - Empties

Pristatau balandžio mėnesio baigtus produktus ir tai, ką metu lauk.

"Kiekviena problema, buvusi jūsų praeityje, formavo ir gludino dabartinę jūsų asmenybę. Būkite dėkingi už sunkius laikus, būtent jie padarė jus stipresniais..."

Balandis man buvo neįprastai trumpas mėnuo, gal vos pora normalių savaičių. Tačiau sunaudotų, tuščių produktų pakuočių šį mėnesį neįtikėtinai daug - ir bene visos jos didelio dydžio. Kviečiu pasižvalgyti.



Plaukų priežiūra
Visiškai nepatiko, glotninimo per mažai, pučia plaukus. Plaukai po naudojimo veliasi. Nesunaudotas likutis metamas lauk.
VERDIKTAS: nekartotinas

Kaip ir tos pačios linijos šampūnas, produktas visiškai netiko mano plaukams: plaukai po plovimo atrodė nekaip, nors šampūnas išplauna plaukus, bet juos sausina. Išmetu nebaigto produkto likučius lauk.
VERDIKTAS: nekartotinas

Aliejus puikiai glotnina. tiesina, drėkina ir lygina plaukus. O jau švelnučiai.... idealiai tinka besipučiantiems plaukams. Gaila, tačiau gaminio pakuotė yra viekartinė dozė, tad ir produktas tampa gana brangus.
Vietoj jo - natūralūs aliejai
VERDIKTAS: galbūt

Vidutinis produktas. Mano nuomonė nuo įrašo iki pakuotės baigimo nė kiek nepasikeitė. Balzamas - kaukė švelnina ir nežymiai glotnina plaukus, tačiau mano sausiems ir dažytiems plaukams reikia gerokai stipresnio glotninimo, švelninimo, stiprinimo ir atstatomojo poveikio.
VERDIKTAS: nekartotina

Kūno priežiūra
Tai puikus kūno šveitiklis, kuris ne tik pašalina negyvas odos ląsteles, bet ir švelnina, minkština ir dėka sudėtyje esančių aliejų, drėkina odą. Šio Geomar šveitiklio kūno kvapas man patiko, galbūt labiau nei Geomar Emollient: toks gaivesnis ir lengvesnis.
VERDIKTAS: kartotina

Tai tikriausiai pirmoji Avon senses dušo želė, kuri mane nuvylė. Nors iš šios linijos ir nesitikiu stebuklų, tačiau produktas sausino mano odą, ir visiškai nuvylė savo kvapu.
VERDIKTAS: nekartotina

ekstraktu, 400 ml
Visai geras kūno kremas, kuriam jokių priekaištų neturiu: drėkina, švelnina odą. Tai universalus kremas, tinkamas visai šeimai ir visam kūnui, įskaitant rankas ir veidą. Tačiau dėl nelabai saugios sudėties, nerekomenduočiau naudoti veido odai ir mažiems vaikams. O dėl viso kito - vieni pliusai. Tiesa, naudojimo pabaigoje kvapas man jau buvo kiek pabodęs, sunaudoti 400 ml iš karto daugoka, tad natūralu, kad įsikyri. Bet mažesnę pakuotę mielai įsigyčiau.
Vietoj to AVON "Luck" kūno losjono likučiai
VERDIKTAS: kartotinas

Nuostabus vonios aliejus, kuris ne tik dieviškai skaniai kvepia, bet ir padaro odą nepaprastai švelnią, drėkina, glotnina ir gražina odą. Nepaprastai geras produktas. Galbūt vasaros sezoną gali erzinti produkto aliejinė konsistencija, tačiau kitiems sezonams, tai puikus produktas.
Vietoj to vonios ir dušo kremas su rožėmis, pavadinimo nepamenu, nes taip... esu nuplėšusi etiketę.
VERDIKTAS: kartotinas

sėklomis, 600 g
Kaip ir Geomar Thalasso, taip ir Geomar Emollient kūno šveitiklis švelnina, minkština, drėkina odą ir pakankamai švelniai šalina negyvas odos ląteles. Tiesa, kai kam gali nepatikti saldus braškių, grietinėlės ir vanilės kvapas. Bet man jis taip primena vasarą. Mmmm...
VERDIKTAS: kartotinas

Malonaus kvapo dušo želė nuprausia kūną. Daugiau tikėtis ir nereikia, svarbiausia odos nesausino. Tiesa, nieko labai labai įsimenančio.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotina

Veido priežiūra
Tiko mano veido odai, ir drėkino veido odą taip, kaip jokia kita kaukė nedrėkino. Man tai puikus drėkinamasis produktas. Rekomenduočiau sausai veido odai, bet jautrios odos savininkėms nepatarčiau, nes užtepus kaukę produktas šiek tiek dilgčioja ant veido odos.
Vietoj jos, viena iš mano kaukių: natūralūs jūros dumbliai arba agurkų veido kaukė arba Himalaya vaisių kaukė
VERDIKTAS: kartotina

Sunaudojau, kad sunaudoti. Didelio drėkinimo nepajutau, man pasirodė įprastas kremas, perdėtai išreklamuotas. Galbūt odą drėkino, tačiau ne tiek, kiek reikėjo ir kiek tikėjausi. Be to, man labai nepatiko, kad kremas labai ilgai gėrėsi į veido odą, vietoj žadėto greito susigėrimo.
VERDIKTAS: abejoju, tikriausiai ne

Hialurono želė yra vienas geriausių mano kosmetikos atradimų. Priemonė nepaprastai gerai drėkina odą, po truputį mažina ir užpildo smulkias raukšleles. Tiesa, poveikiui pastebėti reikalingas ilgalaikis, bent 30-60 dienų naudojimo laikotarpis.
VERDIKTAS: kartotina

Tai vienas įsimintiniausių veido kremo, kuriuos naudojau pastaruoju metu. Kremas skaistina, švelnina odą, suvienodina jos toną, drėkina ir per kelis kartus pajaunino veido odą. O jau kvapas... Jei negalvočiau, kad kremą, kovojantį prieš senėjimą nebūtų naudoti per anksti, tikrai įsigyčiau.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Dekoratyvinė kosmetika ir kvepalai

Nuostabus jazamino kvapas, seksualus paslapties, besiskleidžiančios trapaus, naktinio žiedo pavidalu. Man labai gaila, kad tualetinio vandens gamyba sustabdyta.
VERDIKTAS: mielai kartočiau, deja...

Kartais norėjosi tik šio kvapo, kartais net negalėjau apie jį pagalvoti. Keistas kvapas ir dar keistesnis jausmas pabaigus tualetinio vandens buteliuką...
Vietoj jo, nepaprastai malonus pavasario aromatas ORIFLAME tualetinis vanduo "Ice" (EDT)
VERDIKTAS: tikriausiai nekartočiau, net jei produktas nebūtų išimtas iš prekybos

Puikus melioninis kvapas, kuris man nėra pernelyg saldus, kaip kiti Eos balzamai. Ką žada, tą ir daro: švelnina, drėkina, glotnina. Deja, panaudojus iki grotelių, labai daug produkto lieka dugne nepanaudoto. Tikriausiai bandysiu kirpti groteles ir baigti naudoti balzamą.
O galbūt pavyks jas kaip nors nuimti ir sunaudoti produkto likučius.
VERDIKTAS: kartotinas

Nepatiko. Sunaudojau, kad sunaudočiau: drėkinimo nepakanka, produktas greičiau sausina lūpas nei jas drėkina. Kvapas ir skonis gana intensyvus, tačiau sintetinis. Nepatiko.
VERDIKTAS: nekartotina

19. RASKILA lūpų balzamas, 4,5 g
Naftos produktų pilnas balzamas, neteikiantis drėkinančio poveikio lūpoms. Sintetinis parafino skonis ant lūpų nieko gero nedaro.
VERDIKTAS: nekartotinas

Paslepia, šviesina veido odą, puikiai maskuoja trūkumus ir svarbiausia, išlieka nepakitusi visą dieną: nenuslysta nuo veido odos, nesukrenta į raukšleles. Man patinka.
Vietoj jo lygiai toks pat maskuoklis.
VERDIKTAS: kartotina

Kiti. Įvairūs.

Kremas tikrai neblogai balina dantis, šalina nuo kavos, arbatos ir vyno ant dantų likusias dėmes. Išplovus dantys jaučiasi gaivūs ir nepaprastai švarūs.
VERDIKTAS: kartotinas

Kaip ir kiti Essence riboto leidimo kremai, šis man labai patiko. Puikiai atlieka savo darbą ir kaina visiškai nedidelė.
VERDIKTAS: mielai kartočiau, bet šio leidimo kremų nebenusipirksiu, tad lieka sekantis, ateinančio rudens leidimas

23. Maža rožinė nagų dildė.
Vidutinio grubumo dildė iš didelio rinkinio.
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

24. Maža violetinė nagų dildė.
Stambaus grubumo dildė iš didelio rinkinio.
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

Šepetėlis pernelyg nusidėvėjo, tapo labai šiukštus - braukiant per odą liečiasi labai šiurkščiai. Be to, man nepatinka, kad šepetėlis labai dažo ir ėmė mesti plaukelius.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotina
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šį mėnesį visai nemažai baigtų - sunaudotų produktų. Tai viskas, ką naudojau, užbaigiau balandį, nors mėnesis atrodė toks trumpas...




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai