CATRICE "12h Matt Mousse Make Up" kreminė pudra "025 - Light Beige"

Makiažo pagrindas yra svarbiausias veido makiažo akcentas ir pati svarbiausia priemonė. Šiandien noriu papasakoti apie Catrice kreminę pudrą, suteikiančia matinį efektą.

"Vien tik vasaros kvapas gali priversti mane įsimylėti"

Ilgą laiką maniau, kad kreminės pudros skirtos mišriai arba riebiai veido odai. O po nelabai smagaus Bourjois BB kremo 8in1 - kompaktinio makiažo pagrindo naudojimo, buvau bene nusprendusi, kad kreminės, puraus margarino konsistenciją primenančios priemonės skirtos ne man. Bet va, šiandien bandau panašią priemonę ir džiaugiuosi teikiamu efektu.


Produktas: CATRICE 12h Matt Mousse Make Up kreminė pudra. Atspalvis "025 - Light Beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: užmaskuoti odos netobulumus, suvienodinti odos spalvą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: tobulas padengimas
Labiausiai nepatiko: reikia dengti pirštais
Tūris: 16 g
Kaina*: 5,19 EUR (17,92 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Kreminės pudros tekstūra lengvai pasidengia ir jaučiasi maloniai ant odos, netgi sausos odos tipo. Poros ir raukšlės užmaskuojamos - rezultatas švelni, pudruota ir visiškai natūrali oda. Suteikia nepriekaištingą padengimą.
Galimi atspalviai:
  • 010 - Soft Ivory;
  • 020 - Nude Rose;
  • 025 - Light Beige;
  • 030 - Natural Beige.

Nedidelė, kvadratinės formos, užapvalintais galais kreminės pudros pakuotė pagaminta iš skaidraus ir gana storo stiklo. Pro pakuotės sieneles matomas gaminys ir gaminio kiekis. Tiesa, indelio forma tikriausiai sukuria iliuziją, kad gaminio yra daugiau, nei atrodo.

Stiklinis indelis užsuktas švelniai rudos - beveik kūno spalvos plastiko dangteliu su daline gaminio informacija. Likusi informacija pateikta ant indelio dugno priklijuotoje pakuotėje. Tiesa, sudėties teks ieškoti internete, nes gamintojas jos ant gaminio nepateikia. Aš jums kaip visad pateiksiu sudėtį ir ingredientų saugumą žemiau. 😊


Kvapas. Kreminės pudros kvapas keistas, primena talko kvapą, kuris padengus produktą greitai dingsta. Man jis labai panašus į mano mėgstamą CATRICE Colour Correcting Mattifying Powder - matinį efektą suteikiančios pudros kvapą, ir kiek primena pasenusios, sovietinių laikų kosmetikos priemonių kvapą.

Konsistencija. Priemonės konsistencija primena minkštą sviestą ar margariną. Apskritai, konsistenija visa tokia puri, kreminė. Patrynus tarp pirštų, atrodo, kad produktas tirpsta tarp pirštų. Jaučiasi vidutinis drėgnumas ir slidumas.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, SILICA, TRIBEHENIN, TALC, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, METHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia buvau nustebinta labai malonia gaminio tekstūra, labai švelniai tepasi ir tolygiai skirstosi ant veido odos. Pirmą kartą bandžiau pudrą tepti Beauty Blender analogo kempinėle, tačiau kreminė pudra dengėsi labai plonu sluoksniu ir silpnai maskavo veido netolygumus. Iš senesnės patirties, puikiai žinau, kad kreminės pudros netinkamos skirstyti su makiažo pagrindo šepetėliu, todėl sekančią dieną priemonę dengiau su pirštais.



Žinoma, dengimas pirštais nėra labai higieniškas būdas, tačiau tai tinkamiausias variantas šiai priemonei tolygiai ir dailiai padengti. Uždengus ant veido priemonę užfiksavau kompaktine pudra, kad kreminis makiažo pagrindas neišsivaikščiotų nuo veido.


Kreminė pudra ant odos užmaskuoja visus netolygumus, netgi mano tamsūs paakiai buvo gana gerai užmaskuoti ir paslėpti. Sausesnės odos vietos labai gražiai užmaskuojamos, priemonė į jas nesukrinta ir neišryškina sausesnių odos plotelių, didesnės poros paslepiamos. Nors blizgios odos problemų neturiu, tačiau su kremine pudra veidas tampa tobulai matinis. Apskritai, visas veidas atrodo nepaprastai lygus, tolygios spalvos ir be jokių trūkumų. Tiesa, iš pradžių indelyje priemonė man pasirodė per tamsi, tačiau mano veido odai tiko tiesiog idealiai.

Makiažas su kremine pudra.
Rezultatas po 8 valandų
Atsiprašau už nekaip atrodančius plaukučius
Kreminė pudra ant mano veido išlieka 12 valandų, be jokių priekaištų, tiesa, tik tuo atveju, jei kreminę pudrą užfiksuoju kompaktine pudra. Jei priemonę dengiu vieną, ji išlieka apie 6 valandas. Tiesa, pastebėti, kada makiažui skirta pudra dingsta nuo veido, sunku tiksliai pasakyti, nes jos teikiamas efektas labai natūralus ir atrodo beveik kaip mano oda.


REZIUMĖ.
Ideali kreminė pudra, su kuria mano veidas atrodo tiesiog puikiai: sausesnės odos plotai tampa nematomi, poros nepastebimos, beveik idealiai užmaskuojami tamsūs paakiai. Man patiko ir priemonės pakuotė, bei gera sudėtis. O šauniausia, kad ant veido priemonė nepakitusi išlieka visą dieną.


Makiažui naudota:




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR - sample

Komentarai

  1. Man irgi labai patiko šis makiažo pagrindas. Labai fainas jausmas, kai priemonė taip tolygiai prisitaiko prie veido. Viena geresnių priemonių, bet kažkaip jinai gali būti per sunki vasarai. Na, bent jau aš taip manau. Visgi poras paslepia taip, kad po to jos negali kvėpuoti....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai gera priemonė. O dėl vasaros, kai karšta aš išviso kosmetikos praktiškai nenaudoju: tušas ir atspalvį suteikiantis veido kremas. Žiūrėsiu, kaip bus šią vasarą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą