2015/06 L'OCCITANE en PROVENCE siurprizų dėžutė "Vasara"

Birželis - kalendorinė vasaros pradžia ir šį kartą L'occitane siuprizų dėžutėje dovanoja vasarą: liekninantys migdolai, sultingi persikai, gaivinanti citrina, truputis bijūno, kvapniosios rožės ir kukliosios našlaitės, visas šis kokteilis dar atgaivintas verbenos aromatu ir patiektas vasariškame, spalviname šių metų kolekcijos krepšelyje - kosmetinėje.
Kaip visuomet, noriu su jumis pasidalinti siurprizų dėžutės turiniu. Galbūt susigundysite ir jūs?

P.S. jei perkant norite staigmenos - toliau neskaitykite 😊

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE siurprizų dėžutė "Vasara"
Kaina: 19,00 EUR (65,60 Lt) (produktų vertė 31,28 EUR (108,00 Lt))
Kur įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje svetainėje www.loccitane.lt

Ką žada gamintojas: Naujoji siurprizų dėžutė jau laukia Jūsų! Naujos sudėties, pasipildžiusi jausmingais Arlesienne aromatais ir naujienomis.
Skubėkite užsisakyti, nes prekių kiekis ribotas!

Staigmena Jums - siurprizų dėžutė, kurioje rasite 3-4 produktus iš L‘Occitane populiariausių kolekcijų. Taip pat pridėsime keletą įvairių mėginėlių, tad šis rinkinys – ypatinga galimybė išbandyti daugybę L‘Occitane produktų už ypač mažą kainą (rinkinio vertė yra maždaug dvigubai didesnė, nei rinkinio kaina!).


1. "Bonne Mere" kosmetinė - kosmetinis krepšelis 2015 
Vertė: 4,00 EUR (13,81 Lt)



Šis dušo kremas susiliejęs su vandeniu, virsta lengvomis putomis, kurios švelniai prausia odą, pakvėpina ją kibirkščiuojančiu ir paslaptingu aromatu, atskleidžia subtilią Arlésienne gėlių puokštę: rožę, kvapniąją našlaitę ir šafraną. Papildytas rožių ekstraktu iš Graso, kvapniąja našlaite ir šafranu iš Provanso. Arlésienne moteris – tai trijų gėlių melodija.
Vertė: 5,50 EUR (19,00 Lt)



Šis vėsinantis lūpų balzamas, papildytas organinių verbenų ekstraktu iš Provanso drėkina lūpas, suteikia gaivos, subtiliai pakvėpinta.
Vertė: 7,50 EUR (25,90 Lt)

Šis muilas, papildytas persikų ekstraktu, švelniai prausia ir nesausina odos. Prausiantis šiuo muilu kiekvieną dieną, oda bus švelni, minkšta ir subtiliai pakvėpinta.
Vertė: 4,50 EUR (15,54 Lt)

Arlésienne moteris – tai trijų gėlių melodija. Ji gracinga ir elegantiška, atskleidžianti subtilų Provanso grožį. Ji laisva ir paslaptinga, unikali, turinti šarmo ir spalvų. Visur, kur tik ji pasisuka, palieka patrauklios, nepasiekiamos moters pėdsaką. L‘Occitane atskleidžia Arlésienne moterį trijų Provanso gėlių puokšte: rožė pabrėžia jos eleganciją, aksominė kvapnioji našlaitė šnabžda jos paslaptingumą, šafranas – atskleidžia ugninį temperamentą.
Vertė: apie 8,50 EUR (29,35 Lt)

Šis putojantis kubelis, praturtintas citrinų eteriniu aliejumi, vonioje ištirpsta, odą subtiliai pakvėpina gaiviu citrinų aromatu.
Vertė: 2,00 EUR (6,91 Lt)

L‘OCCITANE iš Dromo regiono Prancūzijoje augančių bijūnų, išgavo nepaprastą koncentratą. Šis patentuotas ekstraktas* veikia odos ląsteles, akivaizdžiai koreguoja odos spalvą, tobulina odos pažeidimus bei tekstūrą.
L‘OCCITANE tyrimų labaratorija sukūrė tobulą bijūnų veido kremą, kuriame dera bijūnų ekstraktai. Šie suteikia odai tobulos išvaizdos. Mineralinės optinės dalelės akivaizdžiai sukuria nepriekaištingą odos išvaizdą.
Dėka bijūnų ekstrakto, ši patentuota formulė* puikiai tinka visiems odos tipams. Aksominis veido kremas akimirksniu atskleidžia odos grožį. Naudojant kremą ilgesnį laiką, oda tampa vis gražesnė.

Migdolų medžiai yra pirmieji, kurie pabunda dar žiemos pabaigoje. Medžių kamieninės ląstelės suaktyvina migdolų pumpurų regeneraciją (atsinaujinimą). L’OCCITANE panaudojo kamieninių ląstelių galią, kuri atnaujina ir atgaivina odos epidermio ląsteles.
Išskirtinė formulė, sujungusi migdolų baltymus ir migdolų medžių pumpurus, veikia 5 pagrindinius odos senėjimo požymius (sausumą, odos stangrumo praradimą, tonuso trūkumą, prarastas kūno linijas ir odos pažeidimus). Dėka aktyvaus natūralių  ingriedientų komplekso, šis kūno kremas padeda atskleisti odos jaunystę:
• Oda intensyviai pamaitinama
• Oda tampa stangresnė
• Oda atrodo elastingesnė
• Sugrąžinamos tobulos kūno linijos
• Oda atrodo tolygesnė, sumažėja odos pažeidimų.

Tai kasdieninio naudojimo šampūnas be silikono, kurio sudėtyje yra 5 (mėtų, čiobrelių, greipfrutų, kedrų, levandų) natūralios augalinės kilmės eterinių aliejų derinys. Valomasis augalinės kilmės actas švelniai išplauna kasdieninio naudojimo plaukų formavimo priemones. Naudojant šį šampūną, plaukai ilgai išliks gaivūs, švarūs ir gyvybingi

Tai kasdieninio naudojimo kondicionierius be silikono. Švelni tekstūra, papildyta 5 (mėtų, čiobrelių, greipfrutų, kedrų, levandų) natūralios augalinės kilmės eterinių aliejų deriniu ir valomuoju natūralios kilmės actu, plaukams suteikia gaivos, gyvybingumo, lengvumo, apsaugo plaukus nuo vėlimosi.

Šis grožio pienelis, praturtintas taukmedžių sviestu, drėkina ir odai suteikia aksomo švelnumo. Lengva fluidinė tekstūra, kuri greitai ir lengvai tirpsta ant odos, pakvėpina odą kibirkščiuojančiu ir paslaptingu aromatu, atskleidžia subtilią Arlésienne gėlių puokštę: rožę, kvapniąją našlaitę ir šafraną.
Papildytas rožių ekstraktu iš Graso, kvapniąja našlaite ir šafranu iš Provanso. Arlésienne moteris – tai trijų gėlių melodija.


Kai tik perskaičiau, kad naujojoje dėžutėje bus kažkas iš Arlesiene kolekcijos, iš karto nusprendžiau: imsiu. Labai norėjau Arlesienne kvepalų (tiksliau tualetinio vandens) ir juos gavau!

"Vasara" dėžutė šį kartą ryški, spalvinga ir visko atrodo daug daugiau, nei praeitose kartuose. Mane maloniai nustebimo spalvinga medvilnės kosmetinė, nors kai atidariau, supratau, kad tai nėra kosmetinė, tai greičiau sutraukiamas krepšelis. Panašų mama naudodavo kvapniems liepžiedžiams sudėti...

Apskritai, džiaugiuosi visais šios dėžutės gaminiais, bet jau pastebiu kompanijos tendenciją siuprizų dėžutėse dėti dušo želė, muilus arba šampūnus. Ši, buvo kiek paįvairinta vonios kubeliu, lūpų balzamu ir kvepalų miniatiūra.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu malonaus sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Atrodo viskas taip kvepia... :) Labai smagios Loccitane pakuotes, tokios spalvingos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atsakymai
    1. Kiekvieno skoniai ir uoslė skirtingi... :) Man labai labai labai patiko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą