FREEMAN veido kaukė ir šveitiklis viename "Charcoal & Black Sugar" su aktyvinta anglimi ir juoduoju cukrumi

Kai kurie kosmetikos pirkiniai nuvilia, kai kurie tampa atradimais. Šiame įraše apie atradimus - Freeman veido šveitiklį ir veido kaukę su anglimi ir juoduoju cukrumi, kuri tiks visiems odos tipams.

"Gerai praleistas sekmadienis, atneša ateinančią turiningą savaitę"
Citata, autorius nežinomas

Savaitgaliai visada baigiasi greičiau, nei tikiesi... Šį savaitgalį norėjau paruošti gerokai daugiau įrašų, tačiau spėjau tik dalį... Dar vienas savaitgalio skaitinys apie tiesiog puikų produktą iš Freeman - veido kaukę ir šveitiklį viename.


Produktas: FREEMAN veido kaukė ir šveitiklis viename "Charcoal & Black Sugar" su aktyvinta anglimi ir juoduoju cukrumi
Gamintojas: "ph Beauty Labs", Beverly Hills, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: nuvalyti odos nešvarumus ir pašalinti negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nepastebėjau trūkumų
Tūris: 150 ml
Kaina*: 3,46 EUR (11,95 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima. Internetinėse parduotuvėse: b-a.eu; grožiosala.lt; kosmetine.eu

Ką žada gamintojas: Natūraliai valo ir nušveičia odą. Puikiai tinka visiems odos tipams prižiūrėti. Ši unikali kaukė ir šveitiklis veikia odą dviem būdais. Pirma, natūraliai valo aktyvintomis anglimis. Padeda pašalinti odos riebalų perteklių ir nešvarumus. Nesausina odos. Antra, juodasis cukrus nušveičia odą, pašalina negyvas odos ląsteles. Suteikia odai minkštumo ir skaistumo.
Naudojimas: Tepti kaukę ant drėgnos veido ir kaklo odos, saugoti akių sritį. Palaukti 5-7 minutes. Švelniai pamasažuoti 1-2 min., nuplauti šiltu vandeniu. Naudoti 2 kartus per savaitę, arba taip dažnai, kaip reikia. Vengti patekimo į akis. Gaminiui patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.


Didžiulė plastiko pakuotė pilkos spalvos, pagaminta iš minkšto plastiko. Nieko labai įmantraus, man asmeniškai pasirodė, kad pakuotės išvaizdą pagyvina cukranendrių ir smulkintos anglies paveikslėlis averse, bei visų užrašų pateikimas anglų ir prancūzų kalbomis. Pakuotės reverse, nieko nuostabaus, pateikta gaminio informacija: jo aprašymas, sudėtis, gaminimo vieta.

Didžiulės pakuotės pilkas dangtelis yra tūbelės apačioje: jis atsikemša, tačiau neatsisuka ir visiškai jo nenuimsite, todėl norėdami sunaudoti visus priemonės likučius, tikriausiai turėsite kirpti pakuotę. Dangtelio anga pakankamai didelė produktui išspausti, bet aš susiduriu su visai kita problema. Išspaudus gaminio iš pakuotės į ranką, aplink lieka cukraus dalelės, kad ir kaip gerai bandau nuvalyti, jų vistiek lieka. Nuo cukraus ant dangtelio tampa tikrai sunku gerai užspausti pakuotę: reikia gerai trinktelėti ranka, kad dangtelis sandariai užsidarytų... ir taip kiekvieną kartą...


Kvapas. Keistas, labai keistas, manau užuodžiu šaltos anglies kvapą, o priemonę jau nuprausiant nuo veido galima užuosti ir cukraus saldumą. Įdomumo dėlei, kai nuplaunu kaukę - šveitiklį nuo veido, vanduo atrodo kaip purvinas, ir saldus...

Konsistencija. Iš tiesų, labiausiai bijojau, kad priemonės konsistencija bus netinkama: per grubūs ar per dideli grūdeliai, nevienalytė, sunkiai pasiskirstanti masė. Tačiau priemonė gana vienalytė, skirstant ant odos jaučiamos cukraus granulės, kurios man pasirodė vidutinio dydžio. Tiesa, taip, produktas tikrai juodos spalvos! 😊


Sudėtis: Sucrose, Propylene Glycol, Carbon*, Kaolin, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract , Cocos Nucifera (Coconut) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Maranta Arundinacea Root Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Nasturtium Officinale Extract, Aleurites Moluccana Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Carbomer, Fragrance (Parfum), Iron Oxides (CI 77491).
*Aktyvuota anglis


Poveikis. Priemonę naudojau griežtai pagal gamintojo rekomendacijas: ant drėgno veido kaip kaukę laikiau 5-7 minutes, o tada truputį švelniai masažavau ir galiausiai nuprausiau šiltu vandeniu.

Kaukė ant veido jaučiasi keistai, bet tikriausiai dėl juodos - tamsiai pilkos spalvos. Jokių sudirginimų nejutau. O va, pradėjus masažuoti, kaukė pradėjo lengvai šildyti odą, ten, kur masažuoju. Labai malonu, matyt taip daro tirpstantis cukrus? Nors tiksliai pasakyti negaliu, tačiau super!

Čia priemonės ant  veido kiek per daug, - geriau produktą tepti plonesniu sluoksniu, bus lengviau masažuoti.

Po priemonės naudojimo, mano oda iš karto įgavo matinę išvaizdą, nesimatė jokio odos blizgėjimo ir jokio riebaliuko. Manau riebios ir mišrios odos savininkėms patiktų. Tačiau patinka ir man, sausos odos turėtojai, nes priemonė visiškai nesausina ir nedirgina odos.

Po procedūros mano oda tapo švaresnė, minkštesnė ir skaistesnė, pašalintos negyvos odos ląstelės. Jokių priekaištų priemonei neturiu: jokio dirginimo, jokio sausumo pojūčio, tik nepaprastai švari ir lygi oda. Mano komplimentai.


REZIUMĖ. 
Produktas suteikia odai matinę išvaizdą, jos neišsausindamas, veido oda tampa skaistesnė, švaresnė ir minkštesnė, o šveitimo procedūra labai maloni. Kaukė - šveitiklis turi labai gerą sudėtį ir nedidelę kainą, o svarbiausia jokio dirginimo ir jokio dizkomforto. Rekomenduoju kiekvienai merginai išbandyti, nepriklausomai nuo odos tipo, nes priemonė tinka visiems.




Ačiū, kad skaitote,

Smagios, naujų atradimų savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą