FLOSLEK "lip care" žemuoginis kosmetinis vazelinas lūpoms

Floslek lūpų balzamą įsigijau gana senai, ir senokai, vis po truputį naudoju... Tačiau ilgokai negalėjau susidaryti tinkamos nuomonės apie priemonę: patinka man jis ar visgi ne? Tad pagaliau subrendusi apžvalga, jūsų dėmesiui.

Bet kas gali mylėti rožes, tačiau sunku pamilti medžio lapą. Įprasta mylėti grožį, tačiau gražiau mylėti tai, kas įprasta...

Floslek kosmetika man visiškai negirdėta lenkų kompanija, gaminati ne tik lūpų, tačiau ir veido priežiūros gaminius. Pirmiausia šių gaminių užmačiau Eurokos parduotuvėse, tačiau nesinorėjo mokėti beveik 11 Lt už gaminį, apie kurio gamintojus nieko nežinojau... Paskui Floslek Laoratorium gaminių radau Norfa prekyos centrų kosmetikos skyriuose už beveik tris kartus mažesnę kainą, tad bandau...


Produktas: FLOSLEK "lip care" žemuoginis kosmetinis vazelinas lūpoms
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne FLOSLEK Furmaanek Sp.". Pagaminta Varšuva, Lenkija
Paskirtis: drėkinti, maitinti, apsaugoti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: didelis kiekis
Labiausiai nepatiko: trumpalaikis efektas
Tūris: 15 g
Kaina*: 1,45 - 3,05 EUR (4,99 - 10,49 Lt)
Kur galima įsigyti: Norfa, Eurokos

Ką žada gamintojas: Žemuoginis kosmetinis vazelinas lūpoms, apsauginis maitinamasis vazelinas:
  • išlygina, drėkina ir truputį riebina lūpas,
  • lūpos nepleiskanoja, nesausėja ir netrūkinėja,
  • maloniai blizgios lūpos,
  • apsaugo nuo oro permainų: staigaus temperatūros pokyčio, stipraus vėjo.
Efektas: patrauklios, drėgnos ir lygios lūpos.
Naudojimas: nedidelį vazelino kiekį užtepkite ant lūpų ir paskirstykite. Naudokite kelis kartus per dieną arba pagal poreikius.


Lūpų vazelino - lūpų balzamo pakuotė raudono popieriaus, puošta žemuogių paveikslėliu. Popierinė pakuotė turi iškirpimus priekyje ir šonuose, pro kurias matosi vidinė pakuotė. Apskritai šios pakuotės dizainas paprastas, bet akiai malonus.

Vidinė vazelino pakuotė - apvalus metalinis indelis, kurio viršuje užklijuota išorinės pakuotės dizainą atkartojanti lipni etiketė. Ant dugno pažymėta produkto galiojimo data.

Metalo  indelis atsisuka, atidengdamas viduje esantį lūpų produktą.


Kvapas. Prieš įsigyjant gaminį, tikėjausi, kad jis skaniai kvepės žemuogėmis, tačiau produkte žemuogių aromatas užuodžiamas silpnai. Apskritai, produkto aromate stipriau jaučiamas tradicinio vazelino, negu žemuogių aromatas.

Konsistencija. Produktas yra visiškai toks, kaip senieji lūpų vazelinai, kurie anksčiau buvo parduodami būtent tokiose metalinėse indeliuose. Nuo šilumos vazelinas tirpsta, o esant šaltai temperatūrai, produktas būna gana kietas.


Sudėtis: Petrolatum, Cetyl Alcohol, Cholesterol, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Vegetable Oil, Aroma, Benzyl Alcohol.


Poveikis. Lūpų vazelinas yra dozuojamas ir vartojamas, kaip ir kiti indeliuose esantys vazelinai: nuo pirštų šilumos produktas pašyla ir tampa lengviau paskirstomas ant lūpų odos. Tačiau būtent toks dozavimo būdas man labiausiai ir nepatinka: ne visada rankos būna švarios, be to, turint ilgesnius nagus po panagėmis palenda produkto ir tada jau būtina plautis rankas. O jei aš mieste? Kaip pašalinti vazelino likučius iš panagių? Žodžiu, produktai tokiose pakuotėse man nepatinka: nehigieniška ir nepatogu.

Gaminio kiekis yra gana didelis, kaip lūpų produktui. O pačio vazelino vienam kartui reikia labai nedaug, todėl produkto užteks tikrai ilgam.

Apskritai, lūpų vazelinas visai neblogas produktas: drėkina, švelnina lūpas ir suteikia joms blizgų efektą. Man tik gaila, kad tas efektas labai trumpalaikis, mat po valandos ar poros, lūpas vėl reikia tepti produktu, kad iš naujo sudrėkinti ir nejausti išsausėjusių lūpų tempimo.


REZIUMĖ.
Floslex žemuoginis kosmetinis vazelinas drėkina lūpas ir apsaugo nuo išsausėjimo, suteikdamas blizgų efektą, tačiau efektas lūpoms trumpalaikis - netrukus vėl norisi tepti lūpas vazelinu. Man patiko visai neloga gaminio sudėtis, tačiau deja, produkto kvapas nuviliantis: žemuogių aromato mažoka, o užtepus ant lūpų, jis iš viso dingsta, palikdamas tik neutralų vazelino skonį ir kvapą. Tad mano nuomone, produktas neblogas, tačiau vidutinis, kaip ir dauguma kitų lūpų balzamų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus šeštadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai