Korėjietiška: MALIE SYSTEM "SNAIL" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su sraigių mucinu

Malie System veido kaukė su sraigių sekretu ant medvilninio pagrindo puikiai tiks jautriai odai ir ypatingai drėkins ir ramins išsausėjusią veido odą. Šį kartą apie korėjietišką kosmetiką.

"Gražiai odai reikia atsidavimo, o ne stebuklo"
Erno Laszlo

Korėjietiška veido kosmetika giriama visame pasaulyje. Aš vis pagalvoju, ar yra nors viena grožio tinklaraštininkė nebandžiusi korėjietiškos kosmetikos? Tikriausia ne...

Na o šį kartą aš vėl pasakoju apie sraigių sekreto pagrindu sukurtą veido kaukę ant medvilnės paklotėlio. Tik šį kartą išbandau kitos kompanijos produktą.

Produktas: MALIE SYSTEM Snail Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su sraigėmis
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, kondicionuoti veido odą
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač sudirgusiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: medvilninė kaukė netiko veido formai
Tūris: kiekvienoje po 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: kiekviena po $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos)

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Sraigių ekstraktas efektyviai atstato odą ir ją maitina. Natūralaus alavijo ekstraktas švelnina ir lygina išsekusią veido odą. Efektyvus drėkinimas suteikia odai sveiką išvaizdą.


Veido kaukės pakuotė vienkartinis plastikinis, mėlynos spalvos maišelis, puoštas žalumos ir sraigių intarpu. Pakuotės plastikas gana blizgus. Man patiko, kad ant pakuotės informacija pateikta ne tik korėjiečių, tačiau ir anglų kalbomis - tad paprasta suprasti, ko reiktų tikėtis iš kaukės.


Viduje esantis produktas - tai medvilninė kaukė, sudrėkinta veikliosiomis medžiagomis: sraigių sekretu ir pagalbinėmis drėkinamosiomis medžiagomis.


Kvapas. Kaukė pakvėpinta kvapiosiomis medžiagomis: kvepia labai maloniai, maloniau nei Tony Moly veido kaukė su sraigėmis. Kvapas primena gaivos ir švaros aromatą. Malonu.

Konsistencija. Medvilninė veido kaukė yra iš medžiagos, prisotintos veikliosiomis, skysto pobūdžio medžiagomis. Kaukė gausiai persunkta skysčiu, kurį, prieš dedant kaukę ant veido reiktų nugręžti. Apskritai, pats skystis gleivėtas ir gerokai tirštesnis, nei prieš tai bandytoje Tony Molly veido kaukėje su sraigių sekretu.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium HyaluronatePEG-60 Hydrogenated Castor OilPhenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Snail Secretion Filtrate, Fragrance.


Poveikis. Ant nuvalytos, nupraustos veido odos uždėjau šiek tiek nugręžtą veido kaukę ir laikiau ją 30 minučių. Kaip ir visuose korėjietiškose veido kaukėse, man netiko iškirptas medžiaginis veido kaukės kontūras: akių sritis per maža, nosies sritis pernelyg plati, veido kaukė per plati. Tačiau šį kartą man ją pavyko užsidėti geriau, užlankstant jos kampus ties smakru ir pirmiausia pritaikant akių srities angas prie savo akių.


Iš tiesų laikyti veido kaukę ant veido gana malonu: ji maloniai vėsina odą ir gana gerai priglunda. Po 30 minučių kaukė ėmė džiūti ir nebesilaikyti ant veido odos, pirmiausia ties smakru ir nosies linkiu tarp akių. Tuomet veido kaukę nuėmiau, ir nuo veido nuploviau likučius vandeniu.


Pašalinus veido kaukę pastebėjau, kad veido odą vizualiai tapo drėgnesnė, oda gerokai švelnesnė ir lygesnė. Oda atrodė šviesesnė ir skaistesnė. Produktas atvėrė poras, jas išvalė ir paruošė veido kremo procedūrai.

Dėl gilaus drėkinamojo ir raminamojo odos poveikio, kaukę rekomenduočiau sausai veido odai, kai reikalingas papildomas odos drėkinimas.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- vienkartinė produkto pakuotė;
- malonus aromatas;
- drėgniau atrodanti oda;
- švelnesnė ir lygesnė oda;
- skaistesnė oda;
- atveriamos poras ir nestiprus porų išvalymas.

TRŪKUMAI:
- medvilninės kaukės forma netinkama europiečių veido formai;
- nelabai saugi kaukės sudėtis.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man vis labiau patinka Tavo tinklarastis ;) Tu kaip bloggere diletante, rasai apie tai kas pacia domina, o ne apie viska is eiles ir dar su reklaminiu kompaniju aprasymais :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą