L'OCCITANE "Arlesienne" dušo kremas

Dar vienas itin kvapnus L'Occitane kūno produktas yra iš Arlesienne serijos. Šiandien apie dušo želė - dušo kremą, kuris savo aromatu gal kiek primena vasariškus kvapus, bet man puikiai naudojasi ir vėsesnėmis rudens dienomis.

"I am a little stressed right now...
(just turn around and leave quitly and no one gets hurt)"
Citata, autorius nežinomas

Kaip gyvenate mano virtualios draugės? Šiandien po mėnesio pertraukos vėl bandžiau vairuoti automobilį, ir iš tiesų, pripažįstu, vairavau tragiškai. O kiek daug streso man kainavo šiandieninis pasivažinėjimas: ir startuoju ne taip ir vairuoju ne taip, ir susikaupti negaliu, o šalia sėdintis mano vyro burnojimas pamažu virsta šaukimu... Net mažylis mano pilvuke pradėjo intensyviai spardytis skatindamas sustoti ir nusiraminti... Žodžiu tragiška! Net neįsivaizduoju, kaip laikysiu egzaminą? Ir ar tikrai sprendimas sodinti vyrą vietoj instruktoriaus yra geriausias? Žinau, kad nuosavi ( 😊 ) vyrai dažnai sau leidžia daugiau nei samdomas instruktorius... Šiandien pas mane drama, drama, drama ir didžiulis bliūdas streso....



Produktas: L'OCCITANE "Arlesienne" dušo kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: prausti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: daug nesaugių ingredientų produkto sudėtyje
Tūris: 70 ml, 250 ml (mano pakuotėje 70 ml)
Kaina*: 70 ml - 5,50 EUR (19,00 Lt); 250ml - 14,50 EUR (50,06 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Šis dušo kremas susiliejęs su vandeniu, virsta lengvomis putomis, kurios švelniai prausia odą, pakvėpina ją kibirkščiuojančiu ir paslaptingu aromatu, atskleidžia subtilią Arlésienne gėlių puokštę: rožę, kvapniąją našlaitę ir šafraną. Papildytas rožių ekstraktu iš Graso, kvapniąja našlaite ir šafranu iš Provanso. Arlésienne moteris – tai trijų gėlių melodija.
Naudojimas: nedideliu kiekiu prauskite drėgną kūno odą, švelniai ją masažuokite. Vėliau nuplaukite vandeniu.

Pilno dydžio - 250 ml pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Mano kelioninė produkto pakuotė pagaminta iš skaidraus plastiko, puošto raudonomis, melsvomis ir violetinėmis gėlėmis (lyg tai, nes galima tuos intarpus interpretuoti taip, kaip nori). Pats dizainas dailus. neperkrautas ir kartu labai maloniai moteriškas. Mano pakuotė visai nedidelė, produkto dangtelis yra apačioje ir atsidengia, bet neatsisuka. Dozavimo anga vidutinio dydžio, patogi produkto konsistencijai. Visgi, man labai nepatinka dušo želė, kūno kremų ir šveitiklių pakuotės, kurių atidarymai yra apačioje. Iš vienos pusės, tai patogu, kai reikia išnaudoti visus likučius, nes produktas suteka arčiausiai dozavimo angos. Tačiau man vistiek labai nepatogu, man labiau patinka dozavimo anga viršuje, kokia yra ir pilno dydžio pakuotėje.


Kvapas. Tai nuostabus, trijų aromatų kvapas, kuriame susilieja rožės, našlaitės ir šafrano natos, sukurdamos tobulai mano uoslei patinkantį aromatą. Iš tiesų kvapas yra kiek keistokas, ir gali patikti tikrai ne visoms, tikrai aiškiai jaučiasi tiek pudrinio kvapo rožė, tiek našlaitės, o va dėl šafrano nežinau... Tačiau aromatas mano uoslei labai malonus.


Konsistencija. Tokia labiau kreminė, nei gelinė, bet mano nuomone turi tiek gelinės, tiek kreminės produkto konsistencijos savybių, toks tarpinis variantas (nors labiau kreminis).


Sudėtis: Aqua/ Water**, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Parfum/ Fragrance, Viola Odorata Extract**, Crocus Sativus Flower Extract**, Rosa Centifolia Flower Extract**, Viola Odorata Leaf Extract**, Coco - Glucoside**, Glyceryl Oleate**, Glycerin**, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate**, Silica**, Decyl Glucoside, Glycol Distearate, PEG - 7 Glyceryl Cocoate, Laureth-10, Cocamide MEA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Sodium Phytate, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Alcohol, Tocopherol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Coumarin, Geraniol**, CI 19140/ Yellow 5, CI 77491/ Iron Oxides**.
** natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Dušo kremas iš pradžių atrodė, kad normaliai neputos, tačiau sudrėkintas vandeniu jis vidutiniškai gerai suputoja smulkaus stambumo putomis. Dušo želė gerai, ir labai labai švelniai prausia kūno odą, jos nesausina. O smagiausia mėgautis itin maloniu kvapu dušo metu, kuris deja labai greitai dingsta baigus maudynes duše.


Iš tiesų, jei labai trumpai, priemonė puikiai atlieka savo darbą, turi įdomią konsistenciją ir labai švelniai prausia. Tiesa, jei naudoju kūno prausimui skirtas pirštines (pirkiniai ČIA ir man labai patinka tos pirštinaitės, ne tik galima intensyviau prausti odą, bet tokios pirštinės labai patogios), tuomet galiu paskatinti kūno prausimą ir suteikti jam šiurkštesnio valymo. Tačiau smagiausias dalykas yra labai malonus priemonės aromatas, kuris nuteikia lengvai, malonių siurprizų kupinai dienai. 


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ dailus pakuotės dizainas;
+ nuostabus gėlių aromatas su rožėmis, našlaitėmis ir šafranu;
+ įdomi priemonės konsistencija: tarp kreminės ir gelinės;
+ gerai putoja;
+ švelniai prausia kūno odą;
+ nesausina kūno odos.

TRŪKUMAI:
- nepatogi (dėl apačioje esančio dangtelio) kelioninio dydžio pakuotė;
- aukštesnė kaina;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (16) ir žalingų (2) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus mažojo savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai