SAMPLE SIZE. CECE MED "Prevent Hair Loss" šampūnas nuo plaukų slinkimo

Šiandien nusprendžiau išbandyti dar vieną turimą plaukų priežiūros mėginį. iš tiesų paskutiniu metu labai noriu tvarkytis ir mesti lauk viską, ko man nereikia: stengiuosi sunaudoti priemonių likučius vonioje, kosmetikos produktus, kurie beveik baigėsi, ir žinoma, nors kiek apmažinti turimų mėginių skaičių.

Tad šiandien mano trumputė nuomonė apie plaukų šampūną, kovojantį su plaukų slinkimu, atkuriantį plaukus ir skatinantį jų augimą iš Cece Med. Vienu mėginiu mano didžiulėje mėginių dėžėje mažiau 😊



Ką žada gamintojas: Cece MED šampūnas saugo plaukus nuo slinkimo, atkuria juos, atgaivina, teikia žvilgesio. Stimuliuoja plaukų augimą, maitina. Sudėtyje esančių vitaminų A, B, H dėka skatina plaukų augimą, teikia priešuždegiminį poveikį, stiprina plaukus. Vitaminas A stabdo plaukų slinkimą, pasižymi kaip priemonė, atstatnti plaukus ir galvos odą. Vitaminas B skatina plaukų augimą. Vitaminas H stiprina kraujagysles apie plauko folikulą, skatina plaukų augimą. Baltojo lubino proteinai skatina plaukų augimą, stiprina plaukus.
Pirmieji rezultatai gali būti matomi praėjus 30 dienų po produktų naudojimo. Procedūra turėtų būti tęsiama 3 mėnesius.
Naudojimas: nedidelį kiekį šampūno paskirstykite ant drėgnų plaukų, masažuokite iki putų susidarymo. Nuplaukite šiltu vandeniu. Procedūrą pakartokite.

Pilno dydžio produktas (300 ml). Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, MEA-Lauryl Sulfate, Lauryl Glucoside, Laureth-2, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Lupine Protein, Propylene Glycol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Oryza Sativa Seed Protein, Phytic Acid, Oryza Sativa Extract, Hydrolyzed Keratin, Dimethicone, Biotin, PEG-20 Castor Oil, Alcohol Denat., PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Zea Mays Oil, Calcium Pantothenate, Inositol, Retinol, Rosa Moschata Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Butylene Glycol, Niacinamide, Triticum Vulgare Germ Oil, Glycol Cetearate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Parfum, Linalool, CI 16035, CI 19140.


Kiekis: mėginio kiekis 15 ml. Pilnas gaminio kiekis 300 ml
Kaina: 8,10 EUR (27,29 Lt)
Kur galima įsigyti: Elevita


Mano potyriai. Šampūnas kvepia labai labai maloniai, šiek tiek jaučiasi gėlės, bet negaliu identifikuoti jų aromato. tai labai saldus kvapas, ir mano nuostabai, man labai patiko. Aš kiek nerimavau, tikėdamasis aštraus ar gaiviai duslaus aromato, tačiau kvapas man primena kažkokius mano kažkada turėtus aromatus, gal kokį kūno purškiklį ar kvapnų dezodorantą. Tik va, nežinau, ar ilgai tokį aromatą pakęsčiau ir ar neimtų jis man kartais įkyrėti ir erzinti?


Šampūnas prislopintos oranžinės spalvos, gal labiau tiktų persikinės spalvos apibūdinimas. Priemonė savo konsistencija atrodo kaip gelinis produktas, nes ji šiek tiek skaidri, primena šampūnų, suteikiančių spindesį konsistenciją. Tačiau konsistencija labiau kreminė, nei gelinė, vidutinio tirštumo, tokio, koks man patinka.


Šampūnas labai greitai ir labai gerai suputoja ant plaukų vidutiniško dydžio putomis ir juos išplauna. Šiam eksperimentui naudojau tik šampūną ir netepiau jokio kondicionieriaus, jokio balzamo, kaukės, aliejuko ar purškiamos priemonės, nes norėjau pažiūrėti kokius dar efektus (be žadamo plaukų slinkimo stabdymo) šampūnas dar suteikia.


Po plovimo pastebėjau, kad mano plaukučiai prašyte prašosi kondicionieriaus ar kokios maitinamosios priemonės. Žinoma, po to, kai baigsiu šį įrašą, būtinai juos pamaitinsiu drėkinančiu aliejuku. O dabar tai, ką pastebėjau. Pirmoje dienos pusėje mano plaukai buvo pasišiaušę ir pasipūtę, o patys galiukai atrodė itin sausi. Todėl kondicionierius būtinai reikalingas (bent jau man tikrai). Tačiau šampūnas atliko savo funkciją: švariai išplovė plaukus ir jie liečiant jautėsi minkšti. Tiesa, jau antroje dienos pusėje plaukai šiek tiek pasiriebalavo ir didžiulis rytinis pasišiaušimas ir pasipūtimas praktiškai dingo, plaukai įgavo kiek daugiau glotnumo ir tiesumo.


Žinoma, savaime suprantama, kad vieno mėginio naudojimo metu neįmanoma pastebėti ar šampūnas tikrai kovoja su plaukų slinkimu. O ir pats gamintojas teigia, kad pirmiesiems rezultatams pastebėti, reiktų priemonę naudoti bent 30 dienų, o vienas gydymo kursas turėtų trukti 3 mėnesius rezultatams pasiekti. Todėl apie plaukų slinkimo stabdymą tikrai negaliu nieko pasakyti.




REZIUMĖ. Nors mėginys yra skirtas sustabdyti plaukų slinkimą ir sustiprinti plaukus, tačiau po pirmo naudojimo tokio efekto tikrai nepastebėjau. Iš tiesų, gamintojas teigia, kad tokie efektai anksčiausiai gali būti pastebimi po 30 dienų naudojimo. Pastebėjau, kad šampūnas išplauna plaukus, gerai putoja, maloniai kvapia. Tačiau kartu su juo reiktų naudoti ir kondicionierių, kad suteikti plaukams kiek glotnumo ir maitinimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O, galvoju, kad kazkur matytas, ir prisiminiau, kad irgi toki meginuka turiu :D Ka reiskia skleroze .... :D :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būna būna :D Ar jau bandei šį mėginuką? Kaip potyriai? Patiko? O gal turi su kondicionieriumi su juo visad lengviau pajausti ką priemonė duoda :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą