Spalio mėnesio kosmetinės naujienos #14/15. Daug vokiškos kosmetikos, truputis Ebay pirkinių ir mūsų kosmetikos tinklų naujienos

Sveikos mano mielosios draugės,
Dar vienas mėnuo prabėgo nelauktai ir netikėtai, kartu nusinešdamas praktiškai visus įvairiaspalvius lapus nuo medžių viršūnių, ir pamažu atnešdamas vėsą. Manau jau lapkritį alsuosime nosį ir ausis kandančiu šalčiu. Tad ir pasiruošti tokiam metui reikia: jaukesni ir šiltesni rūbai, riebesnės veido priežiūros priemonės, tamsesnių spalvų kosmetika...
Pristatau savo rudeniškus, spalio mėnesio pirkinius.


Tiesa, ši diena buvo neįprastai saulėta, tad dauguma nuotraukų pagauti saulės zuikučių žaismai tikiuosi netrukdys ir nekliudys? Jei taip, iš karto atsiprašau dėl kokybės... Tiesiog taip nesinorėjo nuleisti žaliuzes ir pasislėpti nuo šykščios rudeninės saulės dalijamų paskutinių šildančių spindulių...

Kūno priežiūra


Visiška naujiena Lietuvos rinkoje - Kneipp produkcija dar spalį Drogas parduotuvėse parduodama su akcija. Man labai patiko putų aromatas, noriu išbandyti naujienas. Be to, puikiai žinau, kad šąlant orams norėsiu aromatingai kvepiančių vonių savaitgaliais arba sunkiais vakarais.
Pirkau: Drogas
Kaina: su nuolaida 4,29 EUR (14,81 Lt)

Kadangi mano Planeta Organica kūno šveitiklis senka gana sparčiai - jau metas įsigyti naują. Kadangi laukiu kūdikio ir mano oda gerokai jautresnė, man šiuo metu jau norisi švelnesnio kūno šveitimo. Rinkausi gausiai aliejuotos konsistencijos Geomar produktą.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 9,53 EUR (32,91 Lt)

Dar vienas produktas pirktas dėl besikeičiančios mano odos ir dėl besikeičiančių mano kūno formų. Labai nenoriu besitempiant pilvuko odai įgyti strijų, todėl bandysiu didinti odos elastingumą su šia odos priežiūros priemone.
Pirkau: Eurovaistinė
Kaina: pilna kaina 12,74 EUR (43,99 Lt). Aš mokėjau su nuolaida 8,91 EUR (30,76 Lt)

Dar viena naujovė Drogas parduotuvėse iš tos pačios Kneipp kompanijos. Aliejai buvo kelių, atrodo 3 skirtingų kvapų, bet pauosčius šitą man nekilo jokių abejonių, kurio aš noriu. Nekantrauju išbandyti.
Pirkau: Drogas
Kaina: kaina su nuolaida 5,29 EUR (18,26 Lt)

Dar viena aliejinio tipo priemonė apsaugai nuo strijų, kaip ir Bio Oil. Priemonę pamačiau Dali parduotuvėje Klaipėdoje. Ir nusprendžiau įsigyti, juolab, kad nuo Bio Oil nesiskiria praktiškai niekuo, išskyrus mažesne kaina ir didesniu kiekiu.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")/ Moulin de la Beaute
Kaina: apie 5,00 EUR (17,26 Lt)

Plaukų priežiūra


Aš panorau išbandyti kažką kito, nei man jau įprasti sausi šampūnai. Todėl Drogas parduotuvėse ieškojau kitokių variantų. Tiesa, ar pastebėjote, kaip sunku Drogas parduotuvėse rasti sausus šampūnus? Ilgoje plaukų šampūnų, plaukų lakų lentynose kažkur užslėpti ir keli sausi plaukų šampūnai. Žinoma, prašiau konsultantės pagalbos, nes rasti praktiškai neįmanoma. Kol kas šampūno nebandžiau, tačiau žinau, kad turėtų suteikti didesnę plaukų apimtį.
Pirkau: Drogas
Kaina: 7,87 EUR (27,17 Lt)


Itin malonaus ir kiek neįprasto kvapo muilas pagamintas Vokietijoje. Man patinka muilai iš vokiškų prekių parduotuvės: kokybė dažnai geresnė nei musų prekybos centruose parduodamo muilo. Šis kreminės konsistencijos, malonaus aromato, o visa kita bus matyti naudojimo eigoje.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 2 x 1,00 EUR (2 x 3,45 Lt)

Kadangi turiu premijų pasą ir naudoju jį pagal žingsnius, Pirkdama gaunu dovanų iš Vivi kosmetikos. Šį rankų kremą taip pat gavau dovanų.
Pirkau: VIVI kosmetikos parduotuvėje
Kaina: vertė 13,00 EUR (44,93 Lt). Aš jį gavau dovanų.

Visad norėjau išbandyti nagų lako džioviklį ir visad mane sustabdydavo mintis, kad tai bereikalingas pinigėlių laidymas, o greitesnis džiuvimo efektas visada man buvo abejotinas. Matyt pagaliau pribrendo mintis išbandyti ir įsitikinti ar verta.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: apie 4,50 EUR (15,54 Lt)

Aš jums esu pasakojusi apie šios kompanijos veido toniką, kuriuo buvau labai patenkinta. Todėl pamačiusi šio kompanijos produktus visad save stabdau prieš pirkdama: ranka pati tiesiasi prie gaminių. Todėl nors dar turiu pėdų kremo, bet pamačiusi šį, iš karto įsigijau.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: apie 2,50 EUR (8,63 Lt)


Perkant Dali parduotuvėje tikriausiai visada pardavėjos prideda krūvą dovanų. Dėkinanti veido kaukė viena iš dovanėlių.
Pirkau: Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: vertė apie 1,00 EUR (3,45 Lt). Aš nieko nemokėjau, tai dovana.

Dar viena kaukytė dovanų iš Dali parduotuvės.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: vertė apie 1,00 EUR (3,45 Lt). Aš nieko nemokėjau, tai dovana.

Planuoju pradėti dažniau naudoti birios konsistencijos veido kaukes, kurias reikia maišyti su vandeniu, todėl toks rinkinukas man bus labai patogus. Žinoma, galima naudoti tiesiog virtuvinį dubenėlį, tačiau aš neturiu tokio mažo dubenėlio, o ir kosmetikos šepetėlių aukoti molinėms kaukėms gaila. Aš labai pergyvenau dėl to, kad kokybė bus prasta, tačiau iš esmės gaminys atrodo visai neblogai. Vienintelis man nepatikęs dalykas - mentelė, kurios tikėjausi plonesnės ir kokybiškesnės. Šepetėlis labai švelnus ir malonus, tiesa, jį reikės klijuoti nes atlipęs nuo kotelio. O šiaip visa kita labai gerai. Va, dar esu tikra, kad užsisakiau mėlynos spalvos komplektą, tačiau sumaišytų spalvų tikriausiai reiktų tikėtis perkant gaminius iš Kinijos per Ebay.
Pirkau: iš Kinijos, per Ebay parduotuvę. Pardavėjo nuoroda ČIA
Kaina: $ 1,88 arba 0,91 EUR (3,14 Lt)

Vienas iš veido tyrimo metu man pasiūlytų/ rekomenduotų produktų buvo modeliuojanti veido kaukė su medumi. Tai iš esmės biri veido kaukė, kurią reikia susimaišyti ir tik tada tepti ant veido. Būtinai parašysiu, ką galvoju apie ją.
Pirkau: VIVI kosmetikos parduotuvėje
Kaina: 15,90 EUR (54,90 Lt). Aš naudojausi premijų pasu ir mokėjau 11,30 EUR (39,02 Lt)

Jau senokai noriu Lush lūpų šveitiklio, tačiau paradoksas, man gerokai lengviau įsigyti korėjietiškos kompanijos gaminius ir parsisiųsti juos iš Korėjos, nei įsigyti Lush kompanijos gaminių. Todėl žinoma, aš lengvinu sau gyvenimą ir išbandau dar vieną korėjietišką gaminį, šį kartą lūpoms.
Pirkau: siunčiausi iš Pietų Korėjos, per Ebay. Pardavėjo nuoroda ČIA
Kaina: $ 5,29 arba 4,54 EUR (15,68 Lt)

Dekoratyvinė kosmetinė


Pirkau: Kosmada
Kaina: 13,90 EUR (47,99 Lt)

Pirkau: Kosmada
Kaina: 13,90 EUR (47,99 Lt)
Dar daugiau teptukų ir šepetėlių atsirado mano namuose. Viskas labai paprasta: labai nusivyliau Avon akių šešėlių šepetėliu, tad keliavau po visas kosmetikos parduotuves ieškodama gero šešėlių pagrindo ir retušavimo šepetėlių. Akys sustojo ties PUPA priemonėmis, todėl įsigijau ir jau bandau.

Pagaliau mano kosmetikos krepšelyje atsiranda Anny išgirtieji nagų lakai. Ilgo neįigijimo priežastis labai paprasta: aš labai nenorėjau eiti į Kosmada parduotuves, dėl to, jog visad, kiek teko lankytis šiose parduotuvėse, aptarnavimas būdavo siaubingas: į pirkėjus pardavėjos nuolat žiūrėjo iš aukšto ir nepatenkintos. Paprasčiausiai labai nemalonu, o šį kartą buvau maloniai nustebinta labai mandagiu ir paslaugiu aptarnavimu, todėl dabar manau dažniau lankysiuosi parduotuvėje.
Pirkau: Kosmada
Kaina: 11,00 EUR (37,98 Lt)

Tos, kurios skaito mano straipsnius nuolat, puikiai žino, kaip aš nemėgstu ir niekad nenaudoju viršutinio nagų lako, suteikiančio blizgesio ir apsaugančio spalvotą nagų laką. Tokio dalyko aš jau ilgą laiką neturiu savo nagų priemonių lentynėlėje. Tačiau artėjant didžiosioms metų šventėms norėsiu papuošti nagus ir ilgiau išlaikyti manikiūrą, gal paspalvoti nagų lakus ar atlikti kokį įmantresnį tapymą ant nagų. Tam čia tikri bus naudingas viršutinis nagų lakas.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,75 EUR (9,50 Lt)

Niekad nesu pirkusi nieko iš dekoratyvinės kosmetikos vokiškų prekių parduotuvės. Dabar susigundžiau įsigyti lūpų blizgesį.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: apie 2,00 EUR (6,91 Lt)

Labai džiaugiuosi pirmuoju Gosh pirkiniu: akių šešėlių palete. Kažkodėl tai dar viena man visiškai nebandyta kosmetikos kompanija, į kurios lentynas jau kuris laikas dairausi. Nusprendžiau prigriebti akių šešėlių paletę ir išbandyti kokybę.
Pirkau: Eurokos
Kaina: pilna kaina 17,99 EUR (62,12 Lt). Aš pirkau su akcija 13,85 EUR (47,82 Lt)

Mėginiai

Mėginys. 6 ml
Gavau Kosmada.

Mėginys.
Gavau Kosmada.

Mėginys.
Gavau iš Korėjos, pirkdama lūpų šveitiklį.

Mėginys.
Gavau iš Korėjos, pirkdama lūpų šveitiklį.

Mėginys. 5 ml
Gavau pirkdama vokiškų  prekių parduotuvėje "Dali" Klaipėdoje.

Mėginys. 12 g
Gavau Kosmada parduotuvėje.

Visus šiuos mėginius gavau šį mėnesį apsipirkdama įvairiose parduotuvėse. Visi mėginiai buvo nemokami ir neturėjo jokių papildomų pirkimo sąlygų.

Kiti pirkiniai



28. CAROLI "Essentials" maži apvalūs medvilnės padeliai, 140 vnt.

Kaip visuomet mano kosmetikos lentynose reikalingi nedideli medvilnės padeliai veido tonikui padengti, padengti natūralius aliejus ant veido, nuvalyti gydomąsias priemones nuo nagų plokštelių.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 1,70 EUR (5,87 Lt)

Plastikiniai spaustukai naudojant atrodo taip.
29. 2 plastikinės tūbelės spaustukai dantų pastai, 2 vnt.
Nors praeitą kartą nusipirkau metalinį spaustuką - raktą, tačiau nesu juo 100% patenkinta, nes slenkant juo žemyn, aštrios metalo briaunos pjauna plastikines tūbeles ir produktai ima bėgti lauk. Metalinis spaustukas tinkamas tik metalo pakuotėms. Todėl nusprendžiau įsigyti plastikinius spaustukus kremo tūbelėms, ir galbūt papildomai dantų pastos tūbelei. Nors dantų pastai aš įsigijau kitą sprendimą, kurį irgi parodysiu šiandien. Šiaip spaustukai labai patogūs, nors nuimant juos nuo pakuotės, jie kiek brėžia pakuotės šonus, tačiau ne kiaurai. Iš kitos pusės, besibaiginėjančios pakuotės dizainas nėra itin svarbus. Man tokie spaustukai superiniai, norint pilnai baigti produktus indelyje. Tikiuosi, kad laikys pakankamai ilgai ir nebus greit nusidėvintis pagalbininkas, nes man išties patinka.
Pirkau: iš Kinijos, per Ebay. Pardavėjo nuoroda ČIA 
Kaina: $ 0,99 arba 0,90 EUR (3,12 Lt)

Dantų pastos spaustukas: susuka jau sunaudotos pastos
talpą ir spaudžia produktą prie dangtelio.
30. Plastikinis spaustukas - suktukas dantų pastai su siurbtuku, skirtu pakabinti vonioje, 1 vnt.
O čia tas sprendimas, kurį minėjau dantų pastai: ištuštinta dalis susukama ant plastiko volelio ir tvirtai užsifiksuoja. Dantų pastos likutis spaudžiamas prie dangtelio. Be to, man labai patinka, kad produktas turi siurbtuką, kuris pasikabina vonioje: patogu kai pasta nesimėto visur. Naudojant dantų pastą tereikia nukabinti pagrindą nuo siurbtuko ir paprasčiausiai naudoti. Tikiuosi, kad šis būdas patiks ir mano vyrui. Taip dantų pasta atrodo tvarkingiau ir patogiau sunaudoti jos likučius. Žinoma, šis įtaisas netinkamas metalinėms dantų pastos pakuotėms, nes jas paprasčiausiai sulaužys besukant ir produkto pritekės visur, kur nereikia, o ir bėgs nuolat. Be to, nors iš esmės tinkamas bet kokiai plastiko tūbelei, aš rekomenduočiau rinktis tik dantų pastoms, kurių tūbelės ilgesnės nei, pavyzdžiui, rankų kremo, tad ant volelio užsifiksuos patikimiau. Kol kas tai geriausias, mano atrastas būdas dantų pastos likučiams sunaudoti. Prietaisas turi keletą spalvų pasirinkimų (balta, oranžinė, mėlyna, žalia), todėl turėtumėte rasti tinkantį prie savo vonios interjero.
Tiesa, pradžioje labai sunkiai atidariau dangtelį, tad maniau, kad galbūt prietaisas brokuotas, tačiau atidarius supratau, kad jis tiesiog labai tampriai užsidaro ir sunkiai atsidaro, tad nusprendus įsigyti, turėkite kantrybės atidarant kelis pirmus kartus. :)
Pirkau: iš Kinijos, per Ebay. Pardavėjo nuorodą įdedu ČIA
Kaina: $ 0,99 arba 0,90 EUR (3,12 Lt)

31. 925 sidabrinis žiedas, kurį galima padidinti ir sumažinti, 1 vnt.
Puoštas mažais akmenukais ir turintis 925 prabą viduje žiedas atrodo ne taip gerai, kaip tikėjausi jį pirkdama.
Iš tiesų ebay galima įsigyti nebrangių ir dailių aksesuarų ir papuošalų, bet ar jie iš tiesų pagaminti iš sidabro, lieka neaišku. Aš nelabai pasitikiu įspaustomis prabomis ir mažomis kainomis. Manau, kad prabą paprasta padirbti, suteikiant gaminiui dirbtinos vertės.
Žinoma, dėvint papuošalą, bus aišku, ar tai tikrai sidabras, nes aš alergiška tam tikriems metalams, kurie naudojami gaminant paprastus papuošalus. Bet tai tikriausiai nėra retenybė, žinau daug žmonių, kurie turi nikelio alergiją, tarp jų ir mano tėvelis, todėl apgauti su padirbiniu mane nėra paprasta, nebent iš metalo specialiai šalinamas nikelio junginys. Tad su laiku tikrai žinosiu.
Pirkau: iš Kinijos, per Ebay. Pardavėjo nuoroda ČIA 
Kaina: $ 1,36 arba 0,91 EUR (3,14 Lt)

32. CAROLI "Essentials" dideli ovalūs vatos diskeliai, 40 vnt.
Tikriausiai patogiausi medvilnės diskeliai makiažui valyti yra didesni. Jais nuvalomas didesnis veido plotas iš karto ir nereikia begalės mažų apvalių medvilnės diskelių.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 1,20 EUR (4,14 Lt)

Namams


33. Plastikinių dėžučių rinkinys, violetinės spalvos, 2 vnt.

Toks pat mažytis plastiko konteineris gyvena mano virtuvėje. Jame laikau indų plovimo kempinėles. Aš jau senai ieškau tokio paties dydžio plastiko dėžučių vonios spintelei, bet rasti itin mažas gana sudėtinga. Vienos dėžutės būtų pakakę mano mėginiams, kuriuos naudosiu greitu laiku ir vienkartinėms kaukėms. Tačiau kadangi rinkinyje dvi, viena bus mėginiams, o kita kaukėms laikyti vonios kambaryje.
Pirkau: Thomas Philipps parduotuvėje
Kaina: 0,54 EUR (1,86 Lt)

34. CURVER daiktų dėžė, 1 vnt.
Tamsiai ruda Curver daiktų dėžė su pinta imitacija plastikinė. Man jos prireikė tuštiems ir baigtiems produktams, sunaudotiems per mėnesį, kaupti. Anksčiau naudojau paprastą kartoninę dėžę, bet jei į ją įdėdavau drėgną produktą arba nepilnai išnaudotą mėginį, viskas prasisunkdavo pro kartoną ir ištepdavo apskritai viską aplink. Tada bandžiau tvirto plastiko maišelį, tačiau jo viršus visuomet likdavo atviras ir per mėnesį ant baigtų produktų susikaupdavo dulkių, kurias prieš fotografuojant reikdavo valyti nuo kiekvieno gaminio. Galiausiai ir mano katinas mėgdavo išsitraukti kokį baigtą tuštutį ir juo pažaisti arba kur nusiridenti ir paslėpti. Tad nusprendžiau, radusi man patinkančią plastiko dėžę - įsigysiu. Nuo šiol manęs nebevargins pratekantys produktai, tepantys vonios kambarį, apdulkėjusios pakuotės ar dingusios produktų pakuotės. Be to, man labai patinka, kad dangtelis neturi tradicinio užspaudimo, dėl kurio dangtelis deformuojasi ir greit nebetinka naudoti. Dėžė šonuose užsispaudžia, vadinasi ir tarnaus man ilgiau.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,59 EUR (8,94 Lt)

Apranga


35. EBELIEVE baltas - pieno baltumo megztukas

Visgi, su laiku, šąlant orams imu suvokti, kad akrilo pagrindu pagaminti megztiniai visiškai nešildo ir neišlaiko šilumos. O man šiuo laikotarpiu itin norisi šilumos ir jaukumo. Ryškus, baltas, šiltas megztukas turi visai kitokią sudėtį ir apykaklę, kuri apsaugos kaklą nuo vėjo. Be to, mano vis augančiam pilvukui S/M dydžio megztukas pakankamai platus ir patogus. Džiaugiuosi šiuo pirkiniu ne todėl, kaip jis atrodo, bet dėl to, kokia jo sudėtis ir koks šiltas, minkštas ir jaukus jis yra.
Sudėtis: 55% vilnos; 10% angoros vilnos; 25% kašmyro; 10% elastino
Pirkau: Juan Mados Centras (kitaip kiniškų rūbų ir aksesuarų parduotuvė)
Kaina: 18,40 EUR (63,53 Lt)  

Dovanos iš Essence

Dovanos iš Catrice

Ir galiausiai paskutinės naujienos. Išankstinės Kalėdos ir išankstinis gimtadienis mane aplankė su maloniu Cosnova kompanijos siuntinuku su Catrice ir Essence gaminiais. Dauguma produktų yra visiškai nauji, arba greitai bus pristatyti rinkoje. Kelis jų jau varčiau parduotuvių lentynose ir vis atidėliodavau pirkimą. Galiausiai jie visai kitu būdu vistiek atsrado mano kosmetinėje. Iš tiesų gaminiai įdomūs ir man neteko bandyti nė vieno produkto, todėl nekantrauju išbandyti ir pasidalinti savo nuomone.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va tiek, visai nemažai pirkinių šį mėnesį. Dar įsigijau ir keletą rūbelių būsimam mažyliui, tačiau manau jums tikrai neįdomu su kūdikiu susiję pirkiniai. Nežinau, ar būčiau ko nors nepirkusi jei atsukčiau laiką atgal? Man viskas, ką įsigijau buvo itin reikalinga ir suplanuota, todėl skaičiuoju išlaidas ir visiškai nesigailiu, to, kiek išleidau:

Kosmetikai ir higienai: 126,94 EUR (438,30 Lt)
Aksesuarai namams: 4,93 EUR (17,02 Lt)
Apranga ir papuošalai: 19,31 EUR (66,67 Lt)
                         ---------------------
VISO išleista: 151,18 EUR (521,99 Lt)




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus ir šilto ateinančio lapkričio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Visų pirmą, tai šaunus pirkiniai, buvo įdomu skaityti. Ir svarbiausia, sveikinu būsimą mamytę! Gražaus ir šilto laukimo :)))

    Cukrinė pudrinė http://cukrinepudrine.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokia Tu tvarkinga, pagalvojanti apie tokias smulkmenas kaip dantu pastos tubeles spaustukai :-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kneipp produktai - tikrai puikūs, smagu, kad jų atsirado Droguose. Bet nuolaidų jiems tikrai nepastebėjau (nei spalio mėnesį, nei dabar).

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą