PLANETA ORGANICA "Brazil" 100% natūralus kūno šveitiklis su Braziliškais žemės riešutais ir neroli aliejumi

Nors Planeta Organica kūno šveitiklį įsigijau dar gegužę, tačiau gana ilgai neprisiruošiau apžvalgai: tai šveitiklio nenaudojau, tai nebuvau susidariusi tvirtos nuomonės. Tad šiandien dar vienas pasakojimas apie kūno šveitiklį su brazilišku aromatu.

"Geriausios kelionės atsako į klausimus, kurie pradžioje net nebuvo kilę"
Citata, autorius nežinomas

Kai kurios mano apžvalgos gali užtrukti ne vieną mėnesį ir testuojamas produktas kartais spėja ir visiškai baigtis pakuotėje, kol pasiruošiu ir susidarau tvirtą nuomonę apie produktą. Šį kartą tai vienas iš tų gaminių ,kuriam reikėjo kiek daugiau laiko. Tai pirmasis mano bandytas Planeta Organica kūno šveitiklis (atrodo), kurio kvapu (mmm, kaip skanu) aš itin patenkinta.



Produktas: PLANETA ORGANICA kūno šveitiklis "Brasil" su nerolio aliejumi
Gamintojas: "Planeta Organica" Pagaminta Rusija
Paskirtis: pašalinti negyvas kūno odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: kiek aštrokas
Tūris: 450 ml
Kaina*: 6,30 EUR (21,75 Lt)/ 7,12 EUR (24,58 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Elevita, Pigu.lt

Ką žada gamintojas: Planeta Organica šveitiklis kūnui, praturtintas nerolių aliejumi, pasižymi stipriu anticeliulitiniu poveikiu, didina odos elastingumą. Sudėtyje esantis žemės riešutų ekstraktas apsaugo organizmo ląsteles nuo pavojingų laisvųjų radikalų poveikio. Ekologiško jojobos aliejaus sudėtyje yra didelis kiekis vitamino E, kuris stimuliuoja odos regeneracijos procesus, išsaugo odos jaunystę. Nerolio aliejus praturtintas А, С, Р, В, D vitaminais, geležimi ir variu, pasižymi anticeliulitiniu poveikiu.
Naudojimas: paskirstyti nedidelį kiekį šveitiklio ant drėgnos odos lengvais, masažuojančiais judesiais, nuplauti  vandeniu.

Sudėtyje nėra parabenų, naftos chemijos perdirbimo produktų, SLS, GMO, neišbandytas su gyvūnais, nėra gyvulinės kilmės produktų.


Tvirto, skaidraus plastiko pakuotė puošta rudos spalvos motyvais nėra labai kokybiška ar labai patrauklaus dizaino, tačiau man labai patinka juodos spalvos produkto dangtelis ir ant produkto užklijuota daili etiketė. Tuo tapu ant šono esanti etiketė nėra labai kokybiška ar labai patraukli akims.


Man patinka, kad pro pakuotės sieneles matosi kiek gaminio dar liko, ir apskritai, prieš perkant galiu matyti, kokia produkto konsistencija, dar prieš atidarant dangtelį. Taip pat noriu pagirti ir tai, kad indelis yra tinkamo dydžio ir telpa į vieną ranką, tad jokių problemų neturėtų kilti dėl pakuotės dydžio, nors kitą ranką tikrai reikės naudoti atsukant pakuotę.


Kvapas. Tikriausiai tos, kurios jau bandė Planeta Organica kūno priežiūros priemones puikiai žino, kad priemonių kvapai yra intensyvūs, skirtingi ir labai malonūs uoslei. Dauguma Planeta Organica kvapų primena natūralius kvapus. "Brasil" kūno šveitiklis tik pauosčius man primena citrusinius vaisius, konkrečiau laimus. Tačiau ilgiau uostant galiu aiškiai išskirti šiltą ir malonų neroli aromatą, kuris itin gerai skleidžiasi vonios kambaryje (uostant iš pakuotės kvapas kiek kitoks, nei naudojant vonioje). Taip pat kažkur vidurinėse aromato natose galima užuosti ir pačiulio, mėtos aromatus, tačiau be abejonės pirma vieta aromatui tenka neroli kvapui, kuris kiek užgožia kitus kvapus. Ar kvapas man primena Braziliją? Uostydama priemonę tikrai įsivaizduoju Amazonės džiungles su daug daug žalios augmenijos, žydinčias pavienes gėles, skleidžiančias stiprų aromatą ir nokstančius laimo (žaliosios citrinos) vaisius. Tad taip, tai iš tiesų braziliškas aromatas...


Konsistencija. Indelyje priemonė tikrai tiršta: net apvertus pakuotę niekas niekur nebėga ir produktas nekrenta lauk. Tačiau tai nėra kietas produktas, greičiau tiršta košelė, kurią pakabinus jaučiamas (ir aiškiai matomos) skirtingo dydžio šveičiamosios dalelės, kurios pagal sudėtį turėtų būti smulkinti žemės riešutų lukštai. Apskritai masė gana vienalytė, reta šveičiamųjų rudų dalelių aiškiai jaučiasi ir jūros druskos dalelės.



Sudėtis: Maris Salt, Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Organic Citrus Aurantium Flower Oil, Arachis Hypogaea Shell Powder, Organic Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Mentha Piperita Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Parfum, Chlorophyll, Iron Oxides.


Poveikis. Kadangi kūno šveitiklis pagamintas druskos pagrindu, jis nėra labai švelnus kūno odai, sakyčiau netgi kiek aštrokas ir stipriai šveičiantis. Aš, siekdama sumažinti šveitimo ir trynimo pojūčius ant odos ir nenorėdama jos suerzinti, stipriai netrinu šveitiklio prie kūno odos. Priešingu atveju ji parausta ir šveitimo procedūra netampa maloni.


Aš noriu pabrėžti, kad šio šveitiklio aromatas visiškai atsikleidžia tik šiltoje vonioje. Uostant produktą kambario temperatūros patalpoje jis kvepia visiškai kitaip. Tikrasis, šiltas ir uoslę maloninantis neroli aromatas atsiskleidžia kartu su šilta aplinka - tiesiog malonumas ne tik kūnui, bet ir mintims, uoslei bei emocijoms.


Kūno šveitiklis gerai šveičia kūno odą ir efektyviai pašalina negyvas ląsteles. Oda po procedūros tampa itin švelni, ir su kiekvienu naudojimu ji elastingesnė, lygesnė, bei gerokai švelnesnė nei prieš naudojimą. Nors priemonė sudėtyje turi nemažai aliejų, tačiau negaliu teigti, kad šveitiklis maitina ar drėkina kūno odą. Kadangi prieš tai naudojau itin gerai maitinančius Geomar šveitiklius, tai šios maitinamasis ir drėkinamasis efektas man pasirodė silpnesnis. Visgi, tai man nėra trūkumas, kadangi po vonios procedūrų aš visada naudoju gerai drėkinantį kūno pienelį arba kremą, kuris geriausiai tinka maitinamajam ir drėkinamajam efektui.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė produkto kaina;
+ malonus akiai priemonės dangtelis su dailia dangtelio etikete;
+ pro skaidrias sieneles galima matyti kiek produkto liko indelyje;
+ pakuotės dydis atitinka delno dydį, tad mažiau problemų naudojant vonioje ar duše;
+ labai malonus, tikroviškas priemonės aromatas, kuriame aiškiausiai atsiskleidžia neroli kvapas;
+ konsistencija turi daug šveičiamųjų (žemės riešutų lukštų) dalelių;
+ konsistencija tvirta: nenuteka, nenutykšta ant dušo kabinos grindų;
+ sudėtyje daug naudingų odai aliejų;
+ sudėtyje nėra parabenų, SLS, GMO, nebandyta su gyvūnais;
+ stiprus ir labai efektyvus šveitimas (kartais netgi kie per stiprus);
+ efektyviai ir greitai šalina negyvas odos ląsteles;
+ oda po šveitimo tampa švelnesnė, lygesnė ir elastingesnė.

TRŪKUMAI:
- sunkiai akį patraukianti neišvaizdi pakuotė;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (4) ingredientų;
- produktas turi tik silpną drėkinamąjį ir maitinamąjį efektus (tačiau tai man nėra problema, nes po kiekvieno šveitimo aš kūną lepinu intensyviai drėkinančiu ir maitinančiu kūno pieneliu).




Ačiū, kad skaitote,

Malonių aromatų kupino vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai