OMOROVICZA Thermal cleansing balm - valomasis veido balzamas

Išgirtas, apdovanotas, įdomus ir itin didelį smalsumą sukėlęs juodos spalvos valomasis balzamas su terminiu vengrišku purvu - Omorovicza - šį kartą bus apžvelgiamas naujame mano įraše.

"Šachmatų žaidimo pabaigoje karalius ir pėstininkas galiausiai atsidurs toje pačioje dėžutėje"
Italų patarlė

Iš tiesų prieš pradedant naudoti balzamą jis man kėlė didelį smalsumą: įdomu, kas tai, kaip jis veikia, kas jame tokio stebuklingo? Visgi, pagalvojus apie naudojimo būdą aš jį atidėdavau sekančiam kartui išbandyti, man tvirtai tikėjau: reikės ilgai terliotis nuvalant makiažą ir vargti su padengimu. Tačiau aš klydau... tad šį kartą su nekantrumu pristatau tai, kokias emocijas šis juodas balzamas man sukėlė, kas patiko, o dėl ko, vis dėlto, gaila...



Produktas: OMOROVICZA Thermal cleansing balm -  valomasis veido balzamas
Gamintojas: "Omorovicza Kft.". Pagaminta Budapeštas, Vengrija
Paskirtis: pašalinti makiažo likučius ir odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: įdomus, drėkinimo ar maitinimo efektas po veido valymo
Labiausiai nepatiko: nenuvalo (neįveikia) blakstienų tušo nuo blakstienų
Tūris: mano pakuotė mini - 5 ml. Galima įsigyti 50 ml ir 100 ml pakuotėse
Kaina*: 50 ml - £46,00 (62,10 EUR/ 214,42 Lt); 100 ml - £75,00 (101,27 EUR/ 349,67 Lt)
Kur galima įsigyti: Look Fantastic; Feel Unique; Sephora

Ką žada gamintojas: Sukurtas nuvalyti makiažą ir nešvarumus be odos šveitimo. Omorovicza Termal valomasis balzamas yra unikalus juodas balzamas, kuris slysta ant veido odos, suteikia jai švytėjimo, minkštumo ir šilko švelnumo. Sudėtyje yra Vengriško purvo, kuris sudėtyje turi kalcio ir magnio. Balzamas papildo odą vertingomis medžiagomis, suteikia odai stangrumo, elastingumo ir jaunatviškumo.

Omorovicza Thermal Cleansing Balm jau pelnė keletą kosmetikos apdovanojimų dėl unikalaus odos valymo. Stipri, tačiau labai švelni formulė efektyviai pašalina makiažo likučius, netgi vandeniui atsparų tušą. Kartu rūpinasi veido oda ir suteikia veido odai trūkstamų elementų. Dėka natūralių, drėkinančių ingredientų, oda tampa švelni ir minkšta.
Juodas balzamas detoksikuoja veido odą, pašalindamas visus nešvarumus, kurie kemša veido poras. Migdolų aliejus papildo odą drėgme. Balzamas praturtintas gausybe ingredientų - kalciu, cinku, variu ir magniu - skatina kolageno gamybą, stiprina odos barjerą prieš laisvuosius radikalus. Tinkamas visiems odos tipams.

Naudojimas: Nedidelį kiekį produkto patrinkite tarp pirštų ir padenkite ant viso veido. Švelniai, sukamaisiai judesiais masažuokite veidą. nuplaukite naudodami valymo kempinėlę arba drėgną veido rankšluostėlį.

Pilno dydžio - vadinamoji kelioninė 50 ml pakuotė

Man labai patinka daili, įdomi ir elegantiškai paprasta gaminio pakuotė. Iš esmės taip prasčiausias stiklinis indelis, tačiau indelio stiklas matinis, todėl produktas viduje atrodo ne juodos o pilkos spalvos, kiek prislopinto spalvinio intensyvumo. Tiesa, indelis supakuotas ir popierinėje pakuotėje, ant kurios galima rasti visą reikiamą informaciją. Vidinė popierinės dėžutės pakuotė papuošta mėlynų atspalvių linijomis, sukuriančiomis atskirą raštą.


Produkto indelis užsuktas baltos spalvos dangteliu su viršuje įrašytu produkto pavadinimu. Apskritai pakuotė gerai apgalvota, kiekviena smulkmena miela ir elegantiška. Tiesa, man atrodo, kad kelioninė pakuotė turėtų būti pagaminta iš plastiko: taip keliaujant būtų išvengta rizikos sudaužyti indelį bei sumažinti kelioninio lagamino svorį (nors ir nedideliu skirtumu, bet sakoma, pakuotė prie pakuotės...).


Kvapas. Nežinau aš čia mano kūdikėlio įtaka, bet pastaruoju metu man įtinka reti kvapai. Balzamas man kvepia keistai, tačiau nei maloniai, nei nemaloniai. Ar pamenate kai vaikystėje bėgdavote į močiutės daržą ir nekantraudami kramsnodavote pirmuosius žirnius? Šalia mano mamos žirnių visada augdavo pupos, kurios su pirmaisiais žirniais, dar būdavo neprinokusios ir ankštys per mažos valgymui. Bet mes, būdami vaikai, vistiek paslapčia, be mamos žinios išbandydavome, ar tikrai dar neprinoko? Tai va, tas neprinokusių pupų ankščių kvapas ir dar žalių, tik ką išaižytų pupų aromatas mano uoslei lygiai toks pat ir šiame balzame: keistas. Apibūdinti jį labai sunku: turi saldumo, turi gaivumo ir žalio produkto kvapo... Jei žinote, kaip kvepia neprinokusios pupos ankštys, tai lygiai taip pat kvepia ir šis produktas.


Konsistencija. Sausas produktas tamsiai pilkos ar juodos spalvos, nors indelyje atrodo kietas, bet tai košelė, nors kiek kietesnė nei įprastai galima įsivaizduoti. Sudrėkinus vandeniu produktas pašviesėja, tampa baltai pilkas ir žinoma, košelė tampa skystesnė ir lengviau paskirstoma ant veido.


Sudėtis: Cetearyl Ethylhexanoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Stearyl Heptanoate, Silt (Hungarian Mud), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Cera Alba (Beeswax), Polysorbate 20, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Domestica (Plum) Seed Extract, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum (Fragrance), Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Aqua (Hungarian Thermal Water), Linalool, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Phospholipids.


Poveikis. Pirmiausia produktą tepu kiek patrynusi tarp rankų, ir tuomet skirstau ant veido odos. Švelniai masažuoju visą veido odą, nevengdama užmerktų akių srities (akių srities produktas visiškai neerzina, net jeigu patenka į akis). Taip masažuoju tol, kol produktas lengvai pasiskirsto ant viso veido ir jaučiasi daugmaž tolygiai.

Tuo metu atrodo, kad ant viso veido būtų padengtas sluoksnis labai riebaus aliejaus ar kūno temperatūros sviesto. Nuplauti produktą su paprasčiausiu vandeniu yra tiesiog neįmanoma: nesvarbu, ką darysite, nenuplausite. Kad pašalinti produkto likučius būtinai veikia veidą švelniais judesiais plauti veido valymo kempinėle arba drėgnu veido rankšluostuku. Tik tokiu atveju yra įmanoma nuvalyti riebios plėvelės pojūtį nuo odos.


Veido balzamas, kurį man vis norisi vadinti prausikliu, labai gerai pašalina visus makiažo likučius ir nešvarumus nuo viso veido, išskyrus akių sritį. Oda aplink akis iš tiesų labai švariai nuvaloma, tačiau ant blakstienų esančio tušo produktas praktiškai neįveikia: juodo tušo likučių aiškiai matosi ant visų , ir apatinių, ir viršutinių, blakstienų (nors bandžiau tik vandenyje tirpų blakstienų tušą). Tad jas man visuomet reikia papildomai valyti turimu akių makiažo valikliu arba miceliniu vandeniu. 

Nepaisant to, po veido valymo oda tampa itin skaisti ir švari, pašalinami ne tik nešvarumai, tačiau suteikiamas odos švelnumo pojūtis ir lengvas drėkinamasis ar maitinamasis efektas. Tai, ko ir tikiuosi iš panašaus pobūdžio priemonės, valomasis balzamas beveik viską ir atlieka. O ir naudojimo būdas iš esmės paprastas ir gana įdomus.


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ graži, stilinga ir paprastai elegantiška produkto pakuotė;
+ įdomi spalva ir konsistencija: sausas produktas gana kietas, beveik juodos spalvos; tuo tarpu sudrėkinus vandeniu jis gerokai pašviesėja ir tampa skystesnis, lengviau paskirstomas ant veido odos;
+ sudėtyje gausu saugių ir odai naudingų ingredientų, mineralų ir aliejų;
+ efektyviai ir visiškai pašalina nešvarumus ir makiažo likučius nuo veido odos;
+ veido oda po valymo tampa švari ir skaisti;
+ oda tampa itin švelni ir minkšta;
+ suteikiamas lengvas drėkinamasis ar maitinamasis efektas.

TRŪKUMAI:
- aukšta produkto kaina;
- nepraktiška kelionines pakuotes gaminti iš stiklo: tokios gali lengvai sudužti ir yra sunkesnės nei plastikinės;
- keistokas, neprinokusių pupų ankščių kvapas;
-  sudėtyje yra vidutinio saugumo (4) ir žalingų (3) ingredientų;
- produkto, padengto ant veido odos neįmanoma tiesiog nuplauti vandeniu: reikalinga kempinėlė veido prausimui ar drėgnas rankšluostukas;
- produktas neįveikia tušo nuo blakstienų: čia reikalingas atskiras valiklis ar micelinis vanduo.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kaip man patinka straipsniuose aprašymai, ir tai kad visur pažymėta kur , ką galima įsigyti. Dėkui už išsamesnes informacijas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau :)
      Man irgi, internete ieškoti, kur būtų galima įsigyti, užima daug laiko. Man smagiau kai skaitau kitų tinklaraštininkių straipsnius, jei juose nurodomos įsigijimo vietos :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą