ESSENCE "Stay Natural" maskuojamoji priemonė - maskavimo pieštukas "02 Soft Sand"

Šį kartą truputį apie dekoratyvinę kosmetiką ir apie veido maskuoklį, kurių esu bandžiusi jau bene visą tuziną, ir žinau kaip sunku išsirinkti sau idealiai tinkantį. Kviečiu paskaityti mano nuomonę apir Essence  Stay Natural veido maskavimo pieštuką.

Atstumas negadina santykių,
Abejonės gadina santykius...

Iš tiesų priemonės naudojimo būdas man itin patinka: suki, o produktas keliauja pro šepetėlių šerelius pats, svarbu, tik nepadauginti produkto... Visgi, aš šį kartą gaminyje radau daugiau trūkumų nei privalumų, tad nesu tikra, ar mano skirti balai nėra pernelyg aukšti.



Produktas: ESSENCE "Stay Natural" maskuojamoji priemonė - maskavimo pieštukas "02 Soft Sand"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė: užmaskuoti odos netolygumus ir tamsius ratilus po akimis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus naudojimas
Labiausiai nepatiko: subėga į raukšleles
Tūris: 1,5 ml
Kaina*: 2,19 EUR (7,56 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: natūralumo efektas - pagrindinė priežastis kodėl ši maskuojamoji priemonė tapo tokia populiaria. Testais patvirtintos tekstūros sudėtyje yra vitamino a. Dėka švelnaus šepetėlio jį itin lengva naudoti. Odos nelygumai ir tamsūs ratilai po akimis nuo šiol taps nepastebimi.


Ilga, pieštuko formos pakuotė rudo plastiko, užkimšta rausvos spalvos permatomu dangteliu. Nors pakuotės naudojimo principas įdomus, tačiau dizainas tikrai nuviliantis: produktas sunkiai atkreiptų mano dėmesį. Švelniai ruda spalva lyg ir normalus dalykas maskuoklių pakuotėse, tačiau apskritai neinvestuota į produkto dizainą: pavadinimas ir keli užrašai ant korpuso nežavi.

Patogumo dėlei ant pieštuko dugno nurodytas spalvos skaičiukas ir numeris. Ir man tai visai patinka: nežinau ar norėčiau ieškoti spalvos kodo kažkur ant pakuotės.


Rožinis produkto dangtelis mano nuomone taip pat nėra itin derantis su pakuotės korpusu sprendimas. Tačiau man patinka nedidelis baltas sintetinių šerelių šepetėlis, pro kurį dozuojamas produktas.


Kvapas. Maskuoklio kvapas nestiprus, primena daugumos makiažo pagrindų kvapą. Tačiau man jis pasirodė praktiškai nejaučiamas.

Konsistencija. Maskavimo priemonės konsistencija visur fotografijose kažkodėl atrodo kreminė. Gal ji iš tiesų yra kreminio pagrindo, tačiau ta kreminė masė kiek tirštesnė, nei pavyzdžiui, Rimmel Match Perfection maskavimo priemonės. O ir naudojant su laiku aiškiai jaučiamas produkto kietėjimas/ tirštėjimas indelyje.


Sudėtis: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFINE, POLYSORBATE 80, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Produktas naudojamas labai paprastai: pieštuko galiukas sukamas į nurodytą pusę, taip pajuda viduje esantis srėgis ir nedidelis kiekis produkto pasirodo tarp šepetėlio šerelių. Atrodo tobulai paprasta taip padengti produktą ant veido ir paskirstyti tokiu šepetėliu, bet noriu pasakyti: taip, padengimas ir naudojimas tiesiog pasakiškai patogus, o išsklaidyti ant odos produktą derėtų maskavimo priemonėms tinkamu (sintetinių šerelių ir patogios formos) teptuku/ makiažo šepetėliu.


Šiaip maskavimo priemonė neblogai ir visai nesudėtingai pasiskirsto ant veido odos ir labai dailiai maskuoja tamsius paakius ir odos netolygumus: o va ant spuogų rekomenduoju rinktis kitą priemonę, nes ši spuogelius tik dar labiau paryškina.

Užmaskavusi veido netolygumus, maskuoklį užfiksuoju biria arba kompaktine pudra, kad ilgiau laikytų. Bet kad ir kaip gražiai atrodytų rezultatas, jau po 3 valandų visas produktas suteka į raukšleles ir veido oda, ypatingai paakiai atrodo tragiškai, dar baisiau nei prieš priemonės naudojimą. Na o po maždaug 4 valandų išryškėja ir ryte užmaskuoti mano tamsesnis paakiai.


Ir dar reikia paminėti, kad pakuotėje yra vos 1,5 ml produkto, tad neįsivaizduoju, kiek dar naudosiu maskuoklį, bet man toks jausmas, kad jis artėja link visiškos pabaigos. Tad tikriausiai šį kartą aš matau daugiau minusų, nei pliusų...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė produkto kaina;
+ patogi dozavimo anga: šepetėlio šereliai;
+ praktiškai nėra kvapo;
+ kreminė konsistencija;
+ patogus produkto dozavimo būdas;
+ lengvai pasiskirsto ir išsisklaido ant veido odos;
+ dailiai maskuoja tamsius paakius ir netolygumus.

TRŪKUMAI:
- maža pakuotės talpa: gaminio užteks labai trumpam;
- neišvaizdus produkto pakuotės dizainas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų;
- netinka spuogams maskuoti: juos paryškina dar labiau;
- labai trumpai laiko ant veido: po 3 valandų produktas subėga į raukšleles, po maždaug 4 val. atidengiami (išryškėja) tamsūs paakiai.




Ačiū, kad skaitote,

Labos nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai