L'OCCITANE "Bonne Mere" medaus kvapo vonios kubelis

L'Occitane vonios kubeliai, kurie šiemet tik pasirodė rinkoje, iš pradžių man atrodė neverti dėmesio. Na ką gali nedideli, mažyčiai vonios kubeliai? Tačiau gali jie daug, o ir kvepia nepaprastai skaniai. Šį kartą apie medaus kvapo kubelį - vonios burbuliuką.

Ramus, atpalaiduojantis vakaras namie yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų.

Vakarais, kai darbo diena įtempta ir niekaip nepavyksta atsipalaiduoti, aš mielai mėgaujuosi vonios procedūromis, ypatingai atšalus orams. Pernai vonia mėgavausi bent kartą per savaitę, na o šiemet dėl nėštumo procedūrų skaičių ketinu gerokai apriboti. Ir nors besilaukiančioms moteriškėms vonios nerekomenduojamos iš viso, tačiau niekaip negaliu atsisakyti šio malonumo.



Produktas: L'OCCITANE "Bonne Mere" medaus kvapo vonios kubelis
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pasimėgauti vonios procedūra, pakvėpinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: ne itin saugi sudėtis
Tūris: 18 g
Kaina*: 2,00 EUR (6,91 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Šis putojantis kubelis, praturtintas medaus ekstraktu, vonioje ištirpsta, odą subtiliai pakvėpina kvapniu medaus aromatu.
Naudojimas: pripikite vandens į vonią ir panardinkite vieną kubelį, leiskite jam ramiai ištirpti. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės gaiviu aromatu. Jei mėgstate pavargusias pėdas palepinti kojų vonelėje, šis kubelis taip pat puikiai tiks.


Vonios kubelis supakuotas visai kaip vaflinis saldainis. Jei turėčiau vaikučių, tokį kubelį tikrai slėpčiau aukščiau vonios kambaryje. Ryškiai oranžinė plastiko kubelio pakuotė puošta tik užrašais ir pavadinimą juosiančiu rėmeliu. Suprantama, ant tokios mažos pakuotės tikriausiai kažkokie papildomi puošybiniai elementai netilptų ir pakuotė atrodytų pernelyg perkrauta.

Net ir ant nedidelės produkto pakuotės telpa visa reikalinga informacija: ir sudėtis, ir trumpas aprašymas, kiekis, gamintojas ir kita reikalinga informacija.


Kvapas. Nors vonios kubelis turėtų kvepėti medumi, kaip sufleruoja jo pavadinimas, tačiau man jis tikrai neprimena medaus kvapo. Tai greičiau liepų žiedų aromatas. Uostydama vis bandžiau atrasti asociacijas tarp liepžiedžių medaus ir kubelio kvapo, tačiau man liepžiedžių medus kvepia visai kitaip. Kvapas šiek tiek gaivus, tačiau daug labiau saldus, kiek gėlinis aromatas.


Konsistencija. Vonios kubelis nėra itin kietas, mat suspaudus kubelį galima sutrupinti. Kubelyje matosi ir nedideli tarpeliai. Visgi, trumpai kalbant tai kietos konsistencijos produktas.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Monosodium Citrate, PEG-150, Sucrose, Maltodextrin, Parfum/ Fragrance, Talc, Hydrated Silica, Mel/ Honey Extract, Hellianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, Geraniol, CI 15985/ Yellow 6.


Poveikis. Vonios kubelis iš esmės yra tas pats, kaip vonios burbulas. Tiek principas, tiek pagrindinės medžiagos yra tokios pat. Todėl drąsiai galima kubelį vadinti vonios burbulu.

Kubelį metu į šiltą vonios vandenį ir jis ima burbuliuoti ir putoti vandenyje. Nors reikia pripažinti, kad kubelis putoja ne tiek stipriai, kiek įprastiniai vonios burbulai ir nesudaro putų, kaip vonios putos.


Ištirpęs kubelis vonios vandenį vos vos nudažo gelsva spalva, tačiau iš esmės vandens spalvos beveik nepakeičia. Tačiau po visą vonią pasklinda aromatingas liepžiedžių aromatas, kuris išlieka gana ilgai visame vonios kambaryje, o ant kūno trumpiau.


Nors žinau, kad nėščioms moterims vonia nėra itin rekomenduotina procedūra, tačiau visiškai atsisakyti jos negaliu, nors žadu mėgautis itin saikingai.


Būtent dėl tokios savo padėties vonia mėgaujuosi trumpiau nei paprastai. Kvapas paprasčiausiai dieviškas... Ir nors atrodė, kad vieno kubelio pilnai voniai mažoka, tačiau klydau - jo pakanka ne tik maloniam aromatui, tačiau ir odai.

Po vonios procedūrų mano oda tampa minkštesnė ir švelnesnė, atsipalaiduoja po sunkios dienos įsitempę kūno raumenys. Odos paviršius maloniai kvepia liepų žiedais. Kubelis iš tiesų puikiai tinka itin malonioms atsipalaidavimo akimirkoms...




REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ mažytė, šokoladinį saldainį primenanti pakuotė;
+ ant nedidelės pakuotės telpa visa gaminio informacija;
+ nors medaus kubelis nekvepia medumi, tačiau intensyvus ir labai malonus liepžiedžių aromatas vonioje dieviškas aromatas jaučiamas dar ilgai;
+ sudėtyje yra odai naudingų sudėtinių dalių;
+ minkština ir švelnina odą;
+ atpalaiduoja įsitempusius raumenis;
+ pakvėpina odą maloniu aromatu;
+ leidžia atsipalaiduoti ne tik kūnui, bet ir sielai.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (6) ir žalingų (1) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnių rudens vakarų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai