JOURSNA/ ZHOUSHINA akių šešėlių šepetėliai - aplikatoriai su kempinėle ir bambukine rankena iš Kinijos (per Ebay.com)

Šį kart aš noriu pasidalinti su jumis savo nuomone apie akių makiažo šepetėlius, pirktus iš Kinijos per ebay.com internetinę parduotuvę.

"Grožis - tai patogumo ir pasitikėjimo jausmas būnant pačiu savimi"
Iman

Iš tiesų pigūs šepetėliai niekad neprilygs brangiems šepetėliams savo kokybe. Tačiau pastaruoju metu aš susiduriu su problema: praktiškai visi gamintojai  atsisakė akių šešėlių padengimo šepetėlio su kempinėle. Tai man visad buvo pats patogiausias būdas padengti šešėliams ant viso voko, ir tik vėliau paskirstyti ar kontūruoti įprastu šepetėliu su plaukeliais. Galbūt tai atgyvenęs būdas dažytis, tačiau patogus man, vadinasi man reikalingi būtent tokie, su kempinėlės aplikatoriumi, šepetėliai. Kad ir kaip bebūtų neįprasta, bet būtent tokius šepetėlius lengviausia buvo rasti ebay elektroninėje parduotuvėje.



Produktas: JOURSNA/ ZHOUSHINA akių šešėlių šepetėliai - aplikatoriai su kempinėle ir bambukine rankena Nr. 1113
Gamintojas: "Guangzhou Bincheng Beauty Tools Co., Ltd". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: padengti akių šešėlius ant akies voko
Matmenys: ilgis - 16 cm, kempinėlės ilgis 1,1 cm, kempinėlės plotis apie 1 cm
Medžiagos: sintetika, aliuminis, mediena (bambukas)
Labiausiai patiko: paima tinkamą kiekį produkto
Labiausiai nepatiko: kempinėlė greitai plyšta
Kaina*: $ 1,49 arba 0,93 EUR (3,21 Lt) už vieną šepetėlį
Kur galima įsigyti: iš Kinijos per Ebay.com (aš pirkau iš šio pardavėjo ČIA)


Akių šepetėlis pagamintas iš bambukinio pagrindo kotelio, kuris pakankamai ilgas, su juo patogu dirbti. Galvutės aplikatorius - mažo porėtumo kempinėlė, dėl ko gerai paimami įvairios konsistencijos akių šešėlius. Tikriausiai tai man didžiausias šio šepetėlio privalumas.


Šepetėliu padengiu produktą ant viso akies voko, kai dažau juos viena spalva. Šepetėlis dengia tolygiai, nepalieka netolygių dryžių, priemonė gerai pasidengiama. Aplikatoriaus galvutė visai mažytė, kuria patogu dirbti ir tiksliai padažyti voko kampus.


Man patiko, kad kiekvienas šepetėlių supakuotas plastikiniame dėkliuke, į kurį patogu įdėti šepetėlį kai noriu jį pasiimti su savimi keliaudama. Taip niekada neištepu savo kosmetinės, po to kai panaudoju šepetėlį, o jo išplauti ir išdžiovinti neturiu galimybės arba laiko. Iš esmės tam skirti sulankstomi dėklai, tačiau dėl vieno ar dviejų šepetėlių neverta tokio dėklo vežiotis.


Šepetėlis būtų iš tiesų neblogas kasdienis pasirinkimas: gerai skirsto gaminius, yra nebrangus, tačiau yra vienas didelis bet... akių šepetėlio gyvenimo laikas labai trumas. Man asmeniškai po kasdienio šepetėlio naudojimo ir kassavaitinio jo plovimo, kempinėlė suplyšta po 3-4 mėnesių. Tad metams reikia 3-4 tokių makiažo šepetėlių. Daugoka...  Aš iš karto įsigijau 5 šepetėlius , kurių naudoju jau trečią... Jei tik būtų galima lengviau rasti akių makiažo šepetėlį su aplikatoriumi - kempinėle, aš mieliau investuočiau į brangesnį ir kokybiškesnį tokio tipo gaminį.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogus šepetėlis: bambukinis pagrindas gana ilgas ir patogus naudoti;
+ kempinėlė labai smulkiai porėta;
+ paima tinkamą kiekį bet kokios konsistencijos akių šešėlių;
+ gerai ir tolygiai dengia produktus;
+ žema kaina.

TRŪKUMAI:
- šepetėlio gyvenimo laikas labai trumpas: 3-4 mėnesiai;
- užsakius šepetėlius teks laukti apie 30-35 dienas kol šepetėlis pasieks jūsų namus.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus, kad ir lietingo sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai