FLOSLEK gelis su pievine akišveite akių vokų ir paakių priežiūrai

Rūpintis paakių srities oda reikia pradėti kiek galima anksčiau: pradžiai pakanka lengvų drėkinamųjų kremų, tačiau būtent taip laiku galima užkirsti kelią priešankstiniam senėjimui. Aš rūpintis savo oda pradėjo vėliau nei turėjau... o šiandien apie vieną produktų, kuriuos šiuo metu naudoju savo ploniausiai veido odos sričiai pasirūpinti. Šį kart apie Floslek paakių srities gelį.

"Elegancija ateina iš vidinio ir išorinio grožio"
Coco Chanel

Kartais susimąstau, kiek žmonių realiai skaito įžangas? Ir kie įdomios mano kasdienio gyvenimo nuotrupos? Atrodytų kelios dienos smulkmenos šiuo metu gali užprogramuoti visai dienos emocijai, tačiau ar tai tikrai įdomu? Ar naudinga? Tokios abejonės mane apniko ir šiandien... ir atsakymo į šį klausimą aš kol kas dar neradau...



Produktas: FLOSLEK gelis su pievine akišveite akių vokų ir paakių priežiūrai
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne FLOSLEK Furmanek Sp.". Pagaminta Varšuva, Lenkija
Paskirtis: drėkinti, raminti paakių odą
Tinkamas tipas: visiems tipams ir nešiojančioms kontaktinius lęšius
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra žalingų ingredientų
Tūris: 10 g
Kaina*: 1,42 EUR (4,89 Lt)
Kur galima įsigyti: Norfa

Ką žada gamintojas: Gelis skirtas patinusiai, sudirgintai nuo dulkių ir saulės, akių vokų ir paakių srities odai. Gelis saugus nešiojant kontaktinius lęšius. Pievinės akišveitės ekstraktas veikia raminančiai, pašalina nuovargį, akių skausmą ir ašarojimą. Gelis suteikia akims lengvumo pojūtį. Paakių oda tampa lygesnė ir drėgnesnė.
Naudojimas: nedidelį gelio kiekį užtepkite ant viršutinio ir apatinio vokų (išlaikydami saugų atstumą nuo ašarų maišelio), paskui pirštų galiukais atsargiai paskirstykite ir palikite įsigerti. Naudokite ryte ir vakare. Galima naudoti prieš makiažą.


Paakių srities gelio išorinė pakuotė kartoninė. Jos dizainas gana paprastas: mėlyna ir balta pakuotės spalvos paįvairintos augalo motyvu ir akies atvaizdu. Ant pakuotės pateikta reikalinga informacija ne tik anglų, tačiau ir lietuvių (!) kalbomis.


Vidinė kremo pakuotė standartinis plastiko indelis, atkartojantis išorinį pakuotės dizainą: mėlynos ir baltos spalvos plastikas su šį kartą jau lenkiškais užrašais. Man patinka plastikinio indelio platėjanti į viršų forma: taip pakuotė nėra sumažinta iki minimalaus dydžio ir išlieka patogi naudoti.

Po melsvos spalvos indelio dangteliu užklijuota folijos apsauga su įspaustu kompanijos pavadinimu: taip gaminys apsaugojamas nuo atidarymo parduotuvės lentynose. Tai ypatingai aktualu šiam produktui, turint galvoje tai, kad gelio galiojimo laikas vos 3 mėnesiai nuo pakuotės atidarymo dienos.


Kvapas. Priemonės kvapas nestiprus, ir neprimena jokių iki tol bandytų kosmetikos gaminių aromatų. Greičiau primena vazelino ar kažkokį panašų neutralų kvapą. ir tai visiškai normalu, kadangi tarp sudėtinių dalių nėra jokių kvapniųjų ar aromatinių medžiagų, gerinančių priemonės kvapą. Priemonės aromatas vos užuodžiamas, tad visiškai neerzina uoslės ir dingsta iš karto po padengimo.


Konsistencija. Priemonė atrodo gelsvos spalvos produkto pakuotėje, tačiau paėmus kiek produkto iš indelio jis atrodo beveik visiškai skaidrus, tad atspalvis labai lengvas, ir kadangi tai nedažyta priemonė (sudėtyje nėra dažiklių), spalva nėra itin svarbi.
Paakių priemonė gelinės konsistencijos ir man šiek tiek primena vos pradėjusią stingti želatiną.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Euphrasia Officinalis Extract, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Glucose, Salvia Officinalis Leaf Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Panthenol, Triethanolamine, Carbomer, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben.


Poveikis. Paakių želė naudoju jau antrą mėnesį ir turiu pripažinti, mano skeptiška išankstinė nuomonė nepasitvirtino. Aš galvojau, kad priemonė nieko nedarys mano akių odai, arba dar blogiau, ją sudirgins, tačiau teko pripažinti klydus.


Paakių želė labai maloni naudoti: lašelis priemonės į odą įsigeria akimirksniu ir visiškai nereikia laukti. Gelis neveikia kaip vėsinamoji priemonė paakių sričiai, tačiau puikiai gaivina pavargusią, sudirgusią nuo makiažo ar aplinkos poveikio, patinusią paakių odą. Oda aplink akis itin greitai atsigauna ir tampa dailesnė, lygesnė, sveikiau atrodanti.


Nors gamintojas, kaip pagrindinį priemonės efektą akcentuoja šviesinamąjį poveikį, tačiau jei jis ir yra, toks efektas minimalus ir negalėčiau garantuoti, kad mano paakiai būtent nuo šio kremo tapo gerokai šviesesni ir skaistesni.

Visgi, akių oda ne tik itin gerai nuraminama, tačiau ir gerai drėkinama (raukšlėlių gelis neveikia ir jos tikrai netampa mažiau matomos). Iš esmės gelis man labai patiko tiek efektu, tiek greitu susigėrimu, tiek maloniu ir greitu susigėrimu į odą.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelis kiekis;
+ žema gaminio kaina;
+ patogi naudoti produkto pakuotė;
+ derančios tarpusavyje pakuotės spalvos;
+ produktas papildomai nuo atidarinėjimo apsaugotas folija;
+ trumpas galiojimo laikas (3 mėnesiai) rodo, kad produkto sudėtyje nėra itin daug cheminių medžiagų ir konservantų;
+ kadangi sudėtyje nėra kvapniųjų medžiagų, priemonės kvapas silpnas ir neerzina uoslės;
+ priemonės sudėtyje nėra dažomųjų priemonių;
+ konsistencija gelinė ir labai gerai susigeria į odą;
+ sudėtyje nemažai naudingų augalinės kilmės ingredientų;
+ gelis gaivina ir ramina aplinkos ar makiažo sudirgintą paakių odą;
+ oda aplink akis atsigauna, tampa lygesnė ir vizualiai atrodo dailiau;
+ paakių sritis gerai drėkinama.

TRŪKUMAI:
- paprastas pakuotės dizainas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų;
- silpnas šviesinamasis odos efektas;
- gelis nemažina paakių srities raukšlelių.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus antradienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai