SAMPLE SIZE. BIOXSINE anti hair loss herbal shampoo - šampūnas nuo plaukų slinkimo normaliems ir sausiems plaukams

Paskutinis mano plaukų priežiūros mėginys, kurį turėjau savo mėginių dėžėje (kol kas paskutinis) ką tik buvo sunaudotas. Tai šampūnas, kurio aš asmeniškai niekur niekad nebuvau pastebėjusi, žadantis kovoti su plaukų slinkimu ir pleiskanomis. Labai rudeniška, tiesa? Pasižiūrim, kas man patiko, o kas nelabai...



Ką žada gamintojas: BIOXSINE šampūnas - tai augalinis šampūnas, kurio speciali sudėtinė dalis BIOKOMPLEKSAS B11 padeda išvengti plaukų slinkimo, skatina naujų plaukų augimą, atgaivina silpnus plaukus ir suteikia jiems gyvumo bei sustiprina aktyvius plaukų folikulus.
Bioxsine veiksmingumas ir saugumas įrodyti Vokietijos Dermatest klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais.
Klinikiniai tyrimai parodė, kad reguliarus BIOXSINE naudojimas:
• padeda išvengti plaukų slinkimo;
• skatina naujų plaukų augimą;
• atgaivina silpnas plaukų šaknis, suteikdamas plaukams tamprumo, apimties, blizgesio ir gyvumo;
• nesukelia šalutinių poveikių:
o jo pH puikiai tinka galvos odai;
o nesukelia alerginių reakcijų, nedirgina;
o yra dermatologiškai saugus.
Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad BIOXSINE šampūnas:
• sumažino plaukų slinkimą 70%
• padidino plaukų augimą 40%


Naudojimas: Užpilkite šampūną ant drėgnų galvos plaukų ir švelniai masažuokite apie 2 minutes, po to gerai išskalaukite. Šis šampūnas tinka kasdieniam naudojimui.

BIOXSINE šampūnas - tai augalinis šampūnas, kurio speciali sudėtinė dalis BIOKOMPLEKSAS B11 padeda išvengti plaukų slinkimo, skatina naujų plaukų augimą, atgaivina silpnus plaukus ir suteikia jiems gyvumo bei sustiprina aktyvius plaukų folikulus.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Sodium laureth sulfate, Biocomplex B11-herbal extract (Urtica Urens & Dioica Extr. (Nettle), Chamomilla Recutita Extr. (Chamomile), Achillea Millefolium Extr. (Common Yarro), Ceratonia Siliqua Extr. (Carob), Equisetum Arvense Extr. (Horsetail)), Disodium cocoamphodiacetate, Decyl glucoside, Propylene glycol, Mel/honey, Sodium chloride, Laureth-2, PEG/PPG-120/10 Trimethylpropane triolate, Polysorbate-20, Parfum, Hydroxypropyl guar Hydroxypropyltrimonium chloride, Amodimethicone, Sodium Hydroxymethylglycinate, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Glycerin, Trideceth-12, Citronellol, Geraniol, Citric acid.


Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilnas gaminio kiekis 300 ml
Kaina: 13,90 EUR (47,99 Lt)
Kur galima įsigyti: pigu.lt; medikos.lt; hierfarma.lt


Mano potyriai. Didžiausia mano nuostaba buvo tik atidarius mėginio pakuotę produkto konsistencija: ji skysta ir purvinai rudos spalvos. Tokia spalva labiau primena skysto purvo, su broziniu atspalviu produktą.


Visgi, man labai patiko šio šampūno kvapas: neįtikėtina, bet nemaloniai atrodanti skysta masė kvepia maloniu žolelių aromatu, sumaišytu su kosmetikos aromatais. Kvapas man kažką labai labai primena, bet niekaip negaliu prisiminti ką. Žolelių aromatas labai labai malonus, nėra pernelyg sunkus ar pernelyg aštrus: aš tikrai užuodžiu kraujažoles, lengvą ramunėlių ir įdomų asiūklių aromatą. ir kartu dar kažką, ko negaliu priminti, bet kvapas toks savas ir pažįstamas, atrodo, kad kad kažkada kažką panašaus jau naudojau.


Šampūną naudojau vieną, ir jo poveikio negerinau jokiomis kaukėmis ir jokiais kondicionieriais. Pradžioje buvo neramu, kad produktas suvels plaukus, tačiau apie viską iš eilės. Pirmiausia, šampūnas labai labai sunkiai putoja - nieko prasčiau putojančio niekad nebandžiau, nes jokių putų plaukuose praktiškai nebuvo. Galvojau, kad gal šampūnas neišplovė plaukų, tačiau surizikavau ir likučius išplovus vandeniu leidau plaukams išdžiūti natūraliai.


Aš nenaudojau jokių pagalbinių priemonių ir turiu pastebėti, net nešukuoti (kol buvo šlapi) plaukai atrodo puikiai. Aš žinau, kaip baisiai mano plaukai gali atrodyti be kondicionieriaus ar glotninančios priemonės ir bet koks, kad ir geriausias šampūnas be kondicionieriaus, juos palieka siaubingai susivėlusius. Tačiau mano nuostabai - plaukai visiškai nebuvo susivėlę. Žinoma, matosi, kad plaukų galiukams trūksta aliejuko. Tačiau plaukučiai tapo švelnūs, minkšti. Mano galvos oda po mėginio naudojimo buvo nuraminta, plaukučiai visiškai nesipūtė ir atrodė gana gerai.

Pagrindinė šampūno funkcija yra  kovoti su plaukų slinkimu ir pleiskanomis. Žinoma, po vieno mėginio tikrai neįmanoma pastebėti tokio poveikio, visgi, po vieno plovimo tikiu, kad šampūnas puikiai veiktų.


REZIUMĖ. Man patiko, kad naudojant tik šampūną mano plaukučiai atrodo tikrai gerai: jie ne tik gana gražiai atrodo (žinant, kad tik su įprastu šampūnu aš net negaliu savo plaukų iššukuoti), jie nesivėlė, nepasipūtė. Atvirkščiai, tapo švelnūs, minkšti ir glotnūs. Nors po vieno mėginio naudojimo neįmanoma pasakyti, ar produktas tikrai stabdo plaukų slinkimą ir kovoja su pleiskanomis (pastarųjų visai neturiu), tačiau man pasidarė labai smalsu (tik dėl efekto, kurį matau) ir manau mielai išbandyčiau pilno dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vėjuoto vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai