CATRICE Glossy Lip Glow - spalvą keičiantis lūpų blizgesys "010 colour changing lipgloss"

Jei reiktų išversti kosmetikos stalčius, greičiausiai daugiausiai jose visokių lūpų priežiūros priemonių: visokių balzamų, įvairiausių spalvų lūpų dažų ir kelios saujos lūpų blizgesių. Nemaža dalis šių priemonių taip ir nebuvo parodytos bloge, nes vargu ar viską įmanoma suspėti? Užtat šiuo metu, kai neperku jokios dekoratyvinės kosmetikos, vis traukiu į dienos šviesą ir papasakoju apie kurį nors dar nerodytą produktą. Šį kart norėjau parodyti vasaros metu dažnokai naudotą, skaidrų lūpų balzamą, kuris įgauna spalvą nuo kontakto su lūpomis.

"Teigti, kad esi stiprus, taip pat nepridera, kaip ir sakyti, kad esi dama. Žmonės turi tai pamatyti patys."
Margaret Thatcher


Produktas: CATRICE Glossy Lip Glow - spalvą keičiantis lūpų blizgesys "010 colour changing lipgloss"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia natūralų atspalvį
Labiausiai nepatiko: greit nusivalo
Tūris: 4,5 ml
Kaina: apie 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Permatomas lūpų blizgesys pavirsta švelniai rožiniu atspalviu po padengimo. Spalvos varijuoja priklausomai nuo odos pH, sukurdamos visiškai individualius rezultatus. Spalvos intensyvumui išgauti denkite kelis suoksnius.


Pakuotė. Skaidrus lūpų blizgesys supakuotas skaidraus, tvirto plastiko pakuotėje su užsukamu dangteliu. Lūpų blizgesio aplikatorius ant patogaus ilgo kotelio, aplikatorius minkštais plaušeliais, itin lankstus. Patogiam dengimui labai padeda ir užapvalintas aplikatoriaus galiukas bei iš abiejų pusių pasiaurėjanti aplikatoriaus plokštuma.

Kvapas lūpų blizgesys kvepia švelniu, saldžios vanilės aromatu.

Konsistencija skysta, priemonė skaidri.


Sudėtis: POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), CI 45410 (RED 27).

Tinka veganams
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Lūpų balzamo sudėtis labai minimali, tad kartu ir visiškai saugi naudoti, vienintelis neaiškus ingredientas - priemonės kvapiosios medžiagos, kurių iki galo išsiaiškinti nėra galimybės. Kvapiosios medžiagos laikomos komercine paslaptimi ir iki galo niekuomet neatskleidžiamos. 

Lūpų blizgesys iš pirmo žvilgsnio atrodo lyg paprastas, skaidrus, spindesio suteikiantis produktas, tačiau jis turi paslaptėlę: pasitepus priemone, blizgesys įgauna atspalvį nuo vos matomos iki gana ryškios rožinės spalvos. O norint intensyviau, priemonę galima dar ir sluoksniuoti. Koks atspalvis bus ant kiekvienos mūsų lūpų - labai individualu, mat viskas priklauso nuo lūpų odos pH.


Labai smagu, kad produktas beveik nesijaučia ant lūpų odos, visiškai neturi lipnumo pojūčio ir nesausina. Nors... kaip ir kiekvienas blizgesys, taip ir šis nusivalo ir nusivalgo itin greit, visiškai neturi jokio atsparumo aplinkos poveikiui ar kontaktui su bet kokiu fiziniu paviršiumi. 
Paprastas, bet neblogai sukurtas lūpų blizgesys su individualiu, nuo kiekvienos odos priklausančiu, efektu. Dar visai nesenai tokios priemonės buvo labai populiarios, o  dabar?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. Kažkaip "išaugau" iš lūpų blizgių, kažkada juos tikrai mėgau. O dabar ir dėl kaukių nešiojimo nepatogu dažytis blizgiais. O jei dar blizgis ant lūpų, vėjas ir palaidi plaukai - nieko gero :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, kaip pritariu. Apskritai šiuo kaukių nešiojimo periodu lūpų dažų, blisgesių ir net balzamų nelabai norisi, nepatogu o ir kaukę dedantis norisi nusivalyti lūpas, kad viskas neišsitepliotų aplink.
      Blizgesiai man labai patiko iki karantino. O va šiuo metu, net paprastais lūpų dažais prisiversti pasidažyti sunku.

      Panaikinti

Rašyti komentarą