NESTI DANTE "Paradiso Tropicale" Sweetening muilas su havajietiškos pasifloros ir guavos aromatu

Aš jau nebeįsivaizduoju ar yra geresnių muilų nei Nesti Dante kompanijos didžiuliai kietieji muilai? Mūsų šeimoje tai pats geriausias pasirinkimas, pirmiausia dėl to, kad toks gabalas tarnauja labai ilgą laiką, ženkliai ilgiau nei įprasti. Man labai patinka pakuotės, labai patinka kvapai ir sudėtys ir idėja... sunkiai randu kokių nors muilų trūkumų. Vasarą bandėme dar vieną, labai gardžiai kvepiantį, tropikų serijos muilą. Trumpai.

"Kalbėjimas apie problemas sukuria problemas, kalbėjimas apie sprendimus sukuria sprendimus."
Steve De Shazer


Produktas: NESTI DANTE "Paradiso Tropicale" Sweetening muilas su havajietiškos pasifloros ir guavos aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tik keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 g
Kaina: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai gaminami su kruopščiai atrinktais ingredientais. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Jis puoselėja odą ir suteikia atgaivą sielai. Tropinis gvajavos aromatas ir pasifloros aliejus atkuria ir atgaivina odą, suteikia jai glotnumo.

Sudėtis: SODIUM PALMATE (Aqua, Glycerin, Sodium Chloride), SODIUM COCOATE/ SODIUM PALMKERNELATE, PARFUM, TETRASODIUM ETIDRONATE, PENTASODIUM PENTETATE, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT.


Mano nuomonė. Šių muilų pakuotės pasakiškai gražios - kiekvieną kart grožiuosi ryškiomis etiketėmis, vis liečiu tekstūrinį florentietišką popierių, o išėmus muilą iš pakuotės dar kuris laikas palieku popieriuką, kuris kvepia muilu dar gerą mėnesį. Džiaugiuosi, kad muilo pakuotė popierinė, ją lengva perdirbti, tokia teršia mažiau, nei plastikinė.

Šį kart nepagirsiu platintojų, jie lietuvišką etiketę užklijavo ant sudėtinių dalių, tad šį kart aš nesu tikra ar tai pilna sudėtis? Ją nukopijavau iš Eurokos tinklaraščio, tačiau panašu, kad trūksta kai kurių veikliųjų medžiagų, kad muilas veiktų. Muilo sapnifikacija reiškia, kad gamybos procese naudojami natūralūs riebalai (sviestai ar aliejai). Vertinu gamintojus, kurie turi idėją, kurie produktą kuria žinodami, ką daro, laikosi tradicijų ir jas derina su dabartinio mokslo pasiekimais. Nesti Dante tuo pasižymi, žavi ir apžavi tokiu paprastu produktu, tokiu kasdieniu dalyku, kaip muilas.

Šis muilas kvepia nuostabiai saldžiu tropinių vaisių aromatu. Kadangi šviežias pasifloras ir guavas uostau retai, kvapas šiek tiek primena degintą krembriulė cukrų, kartu su gardžia egzotika. muilas putoja gerai, prausia švariai. Jokio odos sausinimo ar tuo labiau dirginimo nepastebėjau. Nuplovus rankas jos dar kuris laikas maloniai kvepia gardžiu muilo aromatu. Įsimylėjau dar kartą ir žinau, kad ateityje šios kompanijos muilus dar tikrai naudosiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Trūkumas vienas - tai kaina :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Perku su akcija, paskaičiuokim, moku maždaug 3,19 Eur už 250 g muilo, 1 kg kaina 12,79 Eur. Prekybcentrių muilai koks 0,70 Eur - 90 g, 1 kg - 7,78 Eur. Tiek kad prekybcentrių muilai dažniausiai neblogai pasausina odą, ypač šaltuoju metų laiku. Aš linkusi šiek tiek brangiau, bet geriau mano odai :)

      Panaikinti
    2. Perku smilė muilą (90g apie 0,36 cnt, dar būna -40 proc.nuolaida, rankoms puikiai tinka, kūno, veido ar plaukų muilu neplaunu :) Nepastebėjau, kad sausintų rankas, nuolat naudoju rankų kremą :) Be jo tikrai niekaip, ypač dažnai dezinfekuojant rankas.
      O šaltuoju metų laiku pastebėjau, kad odą neigiamai veikia ir žvarbus oras, ir sausas patalpų oras prasidėjus šildymo sezonui.
      Tiesa, ką tikrai esu pastebėjusi sausinant rankų odą - tai skysti muilai sudėtyje su SLES ir pan.

      Panaikinti

Rašyti komentarą