SCHWARZKOPF Gliss Kur Ultimate Repair Weekly Therapy - savaitinė atkuriamoji plaukų kaukė pažeistiems, sausiems plaukams

Nepatinka man mano kompleksai. Atrodo man nebe niolika ir tų kompleksų nebeturėtų būti, tačiau sielos gelmėje žinau, kad aš jų turiu, slepiu, bet turiu. Tarkim, kad ir nedidelis ūgis, dėl kurio vis tenka susidurti su vienokiomis ar kitokiomis problemomis. Norėčiau aš ir išraiškingesnio liemens, man patiktų trumpesnė nosis, o prie viso to dar prirašyčiau porėtus plaukus. Jei kalbėti tik apie išvaizdos aspektus, tikriausiai šie būtų visi, kuriais kartas nuo karto suabejoju, kyla lengvas nusivylimas pastebėjus kituose to, ko man pačiai atrodo trūksta. Bet iš ties taip ir yra - kituose mes pastebime tai, kas erzina mus pačius. Tarkim, visuomet atkreipiu dėmesį į žmonių plaukus - niekada nekritikuoju, bet dažnai pagalvojau, kad norėčiau turėti tokius, ar anokius, bet kokius, tik ne saviškius. Maniškiai porėti, linkę šiauštis ir nemanau, kad mane puošia. Bet, kaip ir su visais kompleksais, stumiu mintis lauk, kartais visai juos pamirštu iki kito nepasitikėjimo savimi akimirkos. Ir galbūt dėl to didesnio nepasitikėjimo aš nuolat ieškau ką čia dar išbandžius plaukams ir ką su jais galima padaryti. Šį kart išbandžiau Schwarzkopf Gliss Kur intensyviai veikiančią plaukų kaukę.

"Nesvarbu, kiek daug mes turime, svarbu, kaip mes džiaugiamės - tai ir sukuria laimę."
Charles Hadon Spurgeon


Produktas: SCHWARZKOPF Gliss Kur Ultimate Repair Weekly Therapy - savaitinė atkuriamoji plaukų kaukė pažeistiems, sausiems plaukams
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel", Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: atkurti pažeistus plaukus
Tinkamas tipas: stipriai pažeistiems, labai sausiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 50 ml
Kaina: 50 ml - 1,07 Eur (300 ml - 6,39 Eur)
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Eurokos, Rimi ir kt.

Ką žada gamintojas: Savaitinė atkuriamoji kaukė stipriai pažeistiems, labai sausiems plaukams. Su tris kartus didesnės koncentracijos skystuoju keratinu, kuris prisotina plaukus.
Naudojimas: paskirstykite ant plaukų iki pat galiukų. Palikite veikti 2-3 minutes ir išskalaukite. Naudokite kartą per savaitę.


Pakuotė. Plono plastiko maišelis su užsuktu plastikiniu dangteliu. Esu turėjusi veido ir plaukų kaukių tokiose pakuotėse. Jas labai patogu transportuoti, užima nedaug vietos, o naudojant palaipsniui "mažėja', tiksliau plonėja ir pakuotė. Schwarzkopf Gliss Kur linijos produktai turi labai panašios stilistikos pakuotes. Skiriasi tik pagrindinė spalva ar piešti akcentai, šiuo atveju pakuotė tamsiai juoda/ ruda. 

Kvapas labai malonus, sodrus kosmetinis aromatas, kuris man labai priminė plaukų kvepalus, kuriuos esu kažkada turėjusi. Aromatas ant plaukų išlieka ilgam ir iš ties maloniai džiugina.

Konsistencija tiršta, kreminė su smulkiomis rudomis dalelėmis.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Argania Spinosa Shell Powder, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Methylparaben, Cetrimonium Chloride, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai, emulsikliai, antistatikai ir drėkikliai. Schwarzkopf priemonių sudėtys nėra pačios saugiausios, bet plaukų priežiūros priemonėse dėl to nesuku galvos. Mano plaukams reikia ir silikonų ir plaukus glotninančių bei paklusnumo suteikiančių ingredientų. Galbūt tik daug ne itin saugių konservantų, daug kvapams skirtų medžiagų, kurios ieškantiems natūralumo greičiausiai nelabai patiks.

Ką daro kaukė? Plaukų kaukė suteikia plaukams neįtikėtino lengvumo ir paklusnumo, tačiau plaukai neskraido be tvarkos. Atvirkščiai, jie dailiai krenta, įgauna daug minkštumo, daug švelnumo ir labai maloniai kvepia. Retas atvejis, kad kaukė sugenėtų valdyti plaukus jų neapsunkinant. Tiesą sakant man labai patiko, džiaugiuosi išbandžiusi ir visai galimas daiktas - kartosiu, tik rinksiuosi didesnę pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Dėl tų kompleksų esu pastebėjusi tokį įdomų dalyką, kad niekada nereikia klausti patarimų žmonių, kurie natūraliai turi sveikus, stiprius ir žvilgančius plaukus arba odą be trūkumų. Tokie žmonės labai dažnai pasako, kad perka pigiausią šampūną, o veidą prausia muilu ir kartais, jei nepamiršta, pasitepia bet kokiu, dažniausiai universaliu, visam kūnui skirtu kremu. Daugiausiai žinių turi tie, kurie yra susidūrę su kokiomis nors problemomis ir ieškojo būdų, kaip jas išspręsti. Taigi, kartais tie kompleksai dėl išvaizdos gali būti ir naudingi... O grįžtant prie temos, šios linijos nesu bandžiusi, bet man visai patiko Gliss kur biotech restore (žalia) linija. Ten irgi yra panaši kaukė maišelyje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū tiesa, esu pastebėjusi - veidas su muilu, ypač ūkiniu, vietoj prausiklio man atrodo nesuderinama, bet yra kas naudoja.
      Ačiū, pasižiūrėsiu dėl žaliosios linijos :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą