CATRICE Kohl Kajal akių pieštukas "110 blue I know you?"

Aš labai mažai kalbu apie akių kontūrų pieštukus ir plunksneles, nes jų mažai ir naudoju. Tik pradėjusi dažytis niekaip neišmokdavau dailių strėlyčių meno, o kai pramokau - supratau, kad toks akių pravedimas man visiškai netinka. Jei jau ryškinti, tai plonyte linija palei blakstienų augimo liniją, be jokio pratęsimo link smilkinių ar antakių. Tiesiog netinka, tad ir dažytis pieštuku ėmiau gerokai mažiau, o dažantis mažiau, įgyti įgūdžiai ima ir pasimiršta. Visgi retkarčiais to pravedimo norisi, o pastaruoju metu man norisi spalvoto. Šį kart jums pasakoju apie mėlyną akių pieštuką iš Catrice.


Produktas: CATRICE Kohl Kajal akių pieštukas "110 blue I know you?"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkšta, kreminė konsistencija
Labiausiai nepatiko: nėra atsparus
Tūris: 1,1 g
Kaina: apie 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Catrice Kohl Kajal Eye Pencil intensyviai pigmentuotas akių kontūro pieštukas. Kreminės konsistencijos be pastangų dengiasi ant odos ir tinka akių vokams ir vandens linijai. Išlieka nuo saulėtekio iki saulėlydžio. 


Pakuotė. Standartinės formos, medinis pieštuko korpusas su plastikiniu dangteliu. Visai smagu, kad pieštuko korpuso spalva beveik idealiai atitinka pieštuko spalvą, tad man visuomet labai lengva surasti būtent tą priemonę, kurios ieškau kosmetikos skyrelyje.

Kvapas natūralus ir neurtalus. Uostant iš pieštuko jaučiasi tik ryškesnis medienos aromatas.

Konsistencija minkšta, kreminė ir labai lengvai dengiasi ant odos.


Sudėtis: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Myristyl Lactate, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Mica, Olus Oil (Vegetable Oil), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Rhus Succedanea Fruit Wax, Sucrose Acetate Isobutyrate, Nylon-12, Cera Alba (Beeswax), Tocopheryl Acetate, Silica, Sorbic Acid, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis.  Greičiausiai galima pasidžiaugti priemonės saugiomis sudėtinėmis dalimis. Ir visgi, dekoratyvinės kosmetikos priemonių sudėčių aš netyrinėju ir greičiausiai nesu tam pasiruošusi, išskyrus kelis aspektus. Šiuo atveju ingredientai labai saugiai parinkti, tad turėtų nesukelti nepageidaujamų reakcijų, nedirginti net ir jautriausios odos. 

Akių kontūro pieštuką labai lengva padengti ant odos. Kreminė tekstūra tiesiog slysta odos paviršiumi padengdama intensyviai pigmentuotą spalvą. Pieštuką lengva valdyti ir išgauti tiek plonesnes, tiek storesnės linijas.

"110 blue I know you?" atspalvis intensyviai pigmentuotas, tamsiai mėlynas atspalvis be jokių blizgių detalių. Ant odos dengiasi nepalikdamas nenudažytų ruoželių. Dažant pieštuku, nereikia patempti odos, kad spalva užildytų smulkių raukšlelių tarpelius (tokių yra ant voko), tad visuomet išgaunamas ryškus, intensyvus rezultatas. Ta kreminė tekstūra man labai patinka.


Deja, tačiau kreminės tekstūros pieštukai turi vieną didesnį minusą - jie prasčiau išlieka ant odos. Tik vos vos patrynus odą šis pieštukas išsivaikšto į šalis, jį lengva nutrinti, lengva sugadinti, tad ir stebėti, ar netyčia nepatryniau akių vokų, ar neištepiau - tenka. Jei odos neliečiu, kontūras nepriekaištingai išsilaiko visą dieną, nesutrūkinėja ir neišsivaikšto į smulkias raukšleles.

Šaunus pieštukas, kurio sudėtis itin saugi, kreminė tekstūra maloniai ir lengvai dengiasi ant odos. O spalva - tiesiog tobula, klasikinė mėlyna, kuri tiks bet kuriam sezonui. Šiuo metu tai vienas mėgstamiausių makiažo akcentų, kuriuo pagyvinu jau imantį pabosti minimalų makiažą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai