CLINIQUE Moisture Surge Eye™ 96-Hour Hydro-Filler Concentrate - drėkinamasis paakių gelis

Šiuo metu labai intensyviai testuoju Clinique priemones ir labai noriu jei ne viską, tai bent veido priežiūros priemones iki gruodžio pilnai ištestuoti ir pabaigti. Nežinau ar šiais metais mano namuose bus naujas grožio advento kalendorius? Kol kas iš išleistų niekas nesudomino, tad sunku pasakyti, ar turėsiu. Visgi, jei kartais kažką išsirinkčiau, jau norėtųsi būti baigus su praeitų metų kalendoriais. Tai kokios tos Clinique priemonės? Šį kart blogo įrašas, skirtas paakių želė, kuri turėtų labai intensyviai drėkinti.


Produktas: CLINIQUE Moisture Surge Eye™ 96-Hour Hydro-Filler Concentrate - drėkinamasis paakių gelis
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta JAV
Paskirtis: intensyviai drėkinti paakių odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: manau, kad kainos ir kokybės santykis
Tūris: 5 ml. Galima nusipirkti 15 ml pakuotėje
Kaina: 15 ml - 34,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Paakių odos drėkinimas net 96 valandas! Ypač lengva vandens konsistencijos želė, kuri akimirksniu sudrėkina jautrią paakių sritį. Nuolatinis drėkinimas vyksta 96 valandas, o tuo metu kapsulėse esantys lipidų rutuliukai padeda atkurti ploną ir sausą paakių odą.
Naudojant drėgmę pritraukiančią Auto-Replenishing Lipid-Sphere technologiją, intensyvus ir gilus odos drėkinimas aplink akis. Stangrina. Akimirksniu suteikia stangresnės odos pojūtį, o paakių oda atrodo lygesnė ir gaivesnė. Skaistina. Niacinas (vitaminas B6), peptidai, lipidai ir žaliųjų mikrodumblių ekstraktas jaunina ir drėkina paakių odą.
Kofeinas ir aktyvuotas alavijų vanduo atkuria drėgmę, prisotina ja kiekvieną odos sluoksnį;
Drėgmę išlaikanti ypatinga matrica, kurią sudaro lankstūs polimerai, susipynę su vandenį surišančiomis drėkinamosiomis medžiagomis, plonu tinkleliu uždengia odą ir tarsi magnetas pritraukia drėgmę.
Lipidų lašeliai kapsulėse su alaviju ir antioksidantais, vitaminu C ir E padengia odą apsauginiu drėkinamuoju sluoksniu, atkuriančiu odos lipidų pusiausvyrą.
Patikrinta alergologų. Visiškai be kvapiųjų medžiagų. Patikrinta oftalmologų. Patikrinta dermatologų. Tinka visų tipų odai ir asmenims, nešiojantiems kontaktinius lęšius.
Naudojimas: Ryte ir/ar vakare išspauskite žirnio dydžio kiekį ant pirštų ir švelniai įmasažuokite priemonę aplink akių zoną. Gelis gali būti naudojamas vienas, kaip makiažo bazė ar kaip 3 minučių paakių kaukė. 
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano turima tūbelė miniatiūrinė, vos 5 ml minkšto, permatomo plastiko tūbelė su užsukamu dangteliu. Ne pats patogiausias naudojimo būdas, labai sunku dozuoti nedideliais kiekiais, dažnai išsispaudžia daugiau, nei realiai man reiktų. Tad smagu matyti, kad pilno dydžio pakuotė yra su dozavimo pompa ir tokiu pat skaidriu, permatomu dizainu, tad galima stebėti, kiek produkto liko viduje.


Kvapas gaivus, nestiprus, neutralus aromatas. Visiškai neerzina uoslės ir jei nesusikoncentruoji, visiškai nesijaučia.

Konsistencija želinė, kaip ir buvo žadėta. Jos tekstūroje yra spalvotų rutuliukų, kurie tarp pirštų lengvai sprogsta.


Sudėtis: Water\ Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Phenyl Trimethicone, Sucrose, Hydroxyethyl Urea, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Trehalose, Algae Extract, Alteromonas Ferment Extract, Acetyl Glucosamine, Gelidiella Acerosa Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Sorbitol, Cholesterol, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Sodium Polyaspartate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrolyzed Rice Extract, Caffeine, Acetyl Hexapeptide-8, Tocopheryl Acetate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Palmitoyl Hexapeptide-12, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Peg-7m, Dextrin Palmitate, Dehydroxanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Adipate/ Caprate/ Caprylate/ Heptanoate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Carbomer, Peg-8, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Triethoxycaprylylsilane, Disodium Edta, Sodium Citrate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, BHT, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 5 Lake (CI 19140), Iron Oxides (CI 77491).


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio priemonė pasirodė labai paprasta, tačiau sudedamųjų ingredientų sąrašas labai ilgas. Pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, drėkiklis, tirpiklis, antisatikas, dar keli drėkikliai. Sudėtyje yra augalinių ekstraktų ir aliejų, kurie drėkina, ramina, odą. hialurono rūgšties, niacinamido, vitamino E. Iš ties sudėtyje gausi drėkinamųjų ir odą kondicionuojančių medžiagų. 

Paakių želė labai lengva, jau patrynus tarp pirštų (kad susitrintų rutuliukai), dalis produktos susigera į rankų odą. Ir į paakių odą susigeria itin greitai, per kelias akimirkas produkto nelieka nė ženklo. Toks greitas susigėrimas labai šaunus vasaros metui, tačiau bijau, kad šaltuoju metų laiku tiesiog pritrūktų riebumo. Jau dabar man norėtųsi ant paakių papildomai užtepti kokio kremo. 

Savaime suprantama, turimi produkto lašeliai baigėsi greičiau nei norėjau, ir dėl mažo kiekio, ir dėl to, kad dozuoti buvo sudėtinga, neretai išspausdavau per daug želė. Tačiau pastebėjau, kad želė puikiai drėkina odą aplink akis, o sudrėkinta oda vizualiai visuomet atrodo jaunesnė, skaistesnė ir gražesnė. Manau, kad želė puikiai tiktų karštuoju metų laiku, labai smagu, kad labai greit susigeria, gerai drėkina odą ir visgi mano galva šiek tiek per brangi - greičiausiai iš ties galima rasti panašios sudėties, gerai drėkinančių paakių žele. Kaip manote?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai