RYOR Refreshing Mist with Hyaluronic Acid - gaivinanti veido dulksna su hialurono rūgštimi

Aš parsivežiau truputėlį kosmetikos iš Čekijos ir kai ką iš kart pradėjau naudoti, o anksčiausiai, dar net nepasiekus Lietuvos pradėjau naudoti veido toniką. Neplanuotas pirkinys, bet kai saviškį pamiršau pasiimti, tai radusi progą nusprendžiau nusipirkti vietoje. Iš visų apžiūrėtų paėmiau vietinės gamybos ir tokį, kurio sudėtis pasirodė geriausia iš visų variantų - Ryor su hialurono rūgštimi, kuris tinka ne tik veidui, kaklui, dekoltė, bet ir visam kūnui sudrėkinti bei atgaivinti.


Produktas: RYOR Refreshing Mist with Hyaluronic Acid - gaivinanti veido dulksna su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Ryor" a.s. Pagaminta Praha, Čekija
Paskirtis: intensyviai drėkinti, gaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli ingredientai sudėtyje
Tūris: 100 ml
Kaina: 189 Kr. (7,41 Eur)
Kur galima įsigyti: Čekijos parduotuvėse arba internetu ryor.cz

Ką žada gamintojas: Lengvas tonikas praktiškoje, kelionėms tinkamoje pakuotėje, pagamintas su hialurono rūgštimi, alaviju ir gaiviu aromatu. Po padengimo oda jaučiasi gaivi, švelni ir sudrėkinta.
Padenkite ant veido, kaklo ir dekoltė zonos ar kūno 20 cm atstumu.


Pakuotė. Skaidraus plastiko buteliukas su pompa. Ryški etiketė su geltona gėle vienintelis pakuotės akcentas, kuris greičiausiai ir patraukė mano akis. Pakuotės pompa patogi, nei akrt nestrigo, dozuoja daugiau mažiau vienodu kiekiu.

Kvapas stiprus, jaučiamas ir išlieka ilgokai. Aromatas kosmetinis, konkrečių asociacijų su gėlėmis ar produktais nekelia, tačiau labiausiai primena baltų gėlių aromatą.

Konsistencija vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Levulinate, Sodium Salicylate, Sodium Anisate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol Denat., Parfum, Butylphenyl Methylpropional.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, tirpiklis, glicerinas, hialurono rūgštis ir alavijai. Iš ties saugus pagrindas. Sudėtyje yra odą raminančių, drėkinančių, kondicionuojančių ir šviesinančių ingredientų. Mano akimis sudėtyje galėjo nebūti denatūruoto alkoholio, nesaugiai pasirinkti kvepalų ingredientai - priemonė be kvapiųjų medžiagų būtų buvusi ženkliai saugesnė.

Nepaisant kelių žalingų ingredientų, priemonė nepriekaištingai veikia. Aš ją naudojau vietoje veido toniko prieš kremą ir neretai ant makiažo atgaivinti odą dienos eigoje. Purškiklis maloniai vėsina (ne šaldo!) įkaitusią odą vasarą, suteikia gaivos efektą, drėkina odą. Puikus produktas, naudojosi skalsiai, maloniai jautėsi ant odos ir puikiai papildė mano veido priežiūros rutiną. Tiesą sakant ir kaina visai padori - mielai pakartočiau, tik vargu ar siųstis iš Čekijos į Lietuvą būtų pigu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai