2021/10 Spalio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Molinard, Tindi ir The Ordinary

Prabėgo dar vienas mėnuo ir dar vienas rudens mėnuo. Tiesą sakant nemėgstu rudens... pažliugę takeliai, nuolatinis lietus, pilkas dangus, pliki medžiai... Ruduo ne mano metas... jei rugsėjį dar dar, tai nuo spalio antro pusės - visiškai ne mano metas. Spalį apsipirkinėti laiko nebuvo, o ir nei kažko ypatingo reikėjo, nei labai norėjosi. Tad per ilgą mėnesį pasipildė vos trimis kosmetikos gaminiais.


Jau labai senai norėjau išbandyti šio gamintojo, būtent Habanita baltą norėjau nusipirkti jau labai ilgą laiką. Nusipirkau nedidelę pakuotę ir eina sau, kaip džiaugiuosi.
Douglas, 51,95 ml

Rinkausi šampūną vaikui ir tiesą pasakius jau kuris laikas neberandu mylimo Hipp nerandu jau kuris laikas. Reikėjo greit, tad permetusi akimis sudėtines dalis, išsirinkau Tindi - turėtų būti geras dalykas ir vaikui kol kas labai patinka. Gal tik kvapų kiek per daug.
Iki, 1,59 Eur

Pasiilgau retinolio ir šiam kartui nusipirkau stipresnį, tad tikiuosi ir efektyvesnio rezultato. Ar jums įdomu, kokie mano potyriai bus po stipresnio retinolio? Ar reikia įrašo?
Lookfantastic, £5.85 (6,95 Eur)

-------------------------
Viskas, daugiau nieko nenusipirkau šį mėnesį ir manau nieko nereikėjo. Nors... labai gundžiausi Simple veido priežiūros kosmetika, kurią esu naudojusi 2010 metais, gyvendama Anglijoje. Buvau užsisakiusi ir advento kalendorių, tačiau jį sulaikė muitinė dėl kažkokių apribojimų ir man jo paprasčiausiai neatvežė - išsiuntė atgal siuntėjui. Su nuotykiais, be advento kalendoriaus baigiu mėnesį ir tikiuosi, kad sekantį ką nors išsirinksiu gruodžio dienų skaičiavimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai