KILIG Urban Anti-Polution Hydrating face mist - drėkinamoji veido dulksna, turinti oro taršos poveikį mažinančių savybių

Vietoje makiažo įrašo šį kart nusprendžiau pasidalinti veido dulksnos apžvalga, priemone, kurią naudoju vietoje makiažo fiksatoriaus. Iš ties makiažo fiksatorius arba jį atstojantis purškiklis jau spėjo tapti būtina mano makiažo rutinos dalimi: jei galiu praleisti tušą, šešėlius, skaistalus, tai birus ar skystas makiažo pagrindas, lengva fiksuojanti pudra, antakių priemonė ir makiažą suliejanti dulksna man yra kasdienis ketvirtukas, be kurio jau nebeišsiverčiu. Šį kart naudojau lietuviško prekinio ženklo Kilig veido dulksną.


Produktas: KILIG Urban Anti-Polution Hydrating face mist - drėkinamoji veido dulksna, turinti oro taršos poveikį mažinančių savybių
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilniaus raj., Lietuva
Paskirtis: suteikti spindesio, kovot su taršos poveikiu, atgaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin smulki dulksna
Labiausiai nepatiko: kvapai sudėtyje
Tūris: 100 ml
Kaina: 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: Biok Laboratorija, Rimi, Eurokos, Iki, Maxima, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Makiažas jau padarytas, tačiau odai trūksta spindesio? Ką daryti? Kilig žino paslaptį, kaip atgaivinti odą nesugadinus makiažo. Pasinerk į magišką veido dulksnos debesį. Ši drėkinanti dulksna turi savybių, kurios ne tik padeda kovoti su oro taršos sukeltomis odos problemomis, bet ir atgaivina odos išvaizdą, kada tik norisi, nesvarbu, esi su makiažu ar be jo.
Naudojimas: Užsimerk. Spustelk dozatorių: gal atrodys, kad jis veikia per lėtai, bet tai suteikia didesnį malonumą ir dulksna geriau padengia odą. Atsimerk ir pažvelk, kaip magiškai atrodo.


Pakuotė. Balto plastiko buteliukas su užsukta pompa su puškikliu. Buteliukas atkeliavo įdomioje dėžutėje be dviejų kraštinių. Apskritai reikia paminėti ir dizainą: šis gamintojas gamina kelis skirtingus lietuviškus prekinius ženklus ir kiekvieno jų dizainas labai skiriasi. Kaip suprantu Kilig orientuota į šiuolaikišką, miesto tempu gyvenantį žmogų, tačiau kartu ir jaunatvišką žmogų. Nežinau kodėl, tačiau Kilig pakuotės man pernelyg jaunatviškos, pridėliota bene vaikiškų paveiksliukų ar perkrauta spalvomis, neoninių užrašų imitacijomis - ne mano skoniui. Tačiau žvilgsnį patraukia. 
Bambėti dėl dizaino nesiruošiu - dėl skonio nesiginčijama, tačiau pagirsiu buteliuko pompą - purškia tiesiog idealaus smulkumo duksna - tai ne šiaip purškimas, o smulkutis drėgnas debesėlis su miniatiūriniais priemonės lašeliais.

Kvapas jaučiamas kosmetinis, unisex aromatas, kažkas tarp standartiško vyriško aromato ir sunkesnio moteriško. Jau vien iš kvapo aišku, kad produktas orientuojasi tiek į moteris, tiek į vyrus.

Konsistencija skysta, priemonė vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Acetamidoethoxyethanol, Propanediol, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhyzinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Acrylates/ Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Laureth-1, Phosphate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, drėkiklis, tirpiklis, kininių citrinvyčių ekstraktas, drėkiklis, hialurono rūgštis, rišiklis, PAM, pH reguliuojanti medžiaga, emulsiklis, konservantas ir minkštiklis. Priemonės sudėtis visai gera - sudėtinėse dalyse daug odą drėkinančių ir nuo aplinkos poveikio saugančių medžiagų. Nors konservantas parinktas nesaugus, o ir kvapiųjų medžiagų buvo galima išvengti. Tik ar produktas turėtų tokį pasisekimą, jei gardžiai nekvepėtų ir turėtų itin trumpą galiojimo laiką?

Veido dulksna tinkama naudoti tiek kaip veido tonikas, tiek ant makiažo, vietoje makiažo fiksatoriaus. Pirmuoju atveju priemonė atgaivina veido odą, šiek tiek padrėkina ir padeda geriau įsigerti veido serumams ir veido kremams. Visgi, dažniausiai šį produktą aš naudoju vietoje makiažo fiksatoriaus - pabaigusi makiažą užpurškiu dulksnos debesėlį ant veido ir leidžiu natūraliai nudžiūti. Priemonė labai dailiai sulieja makiažo priemones, suteikia veidui sveiko spindesio, tačiau makiažo nefiksuoja  - tam ji ir nėra skirta. 

Gamintojas dar žada, kad produktas apsaugos nuo neigiamo aplinkos poveikio. Sunku patikrinti ar tokio tipo purškikliai sugeba atlikti apsauginę funkciją? Kad apsaugoti nuo aplinkos, mažių mažiausiai reiktų nepralaidžios apsauginės plėvelės suformavimo ant odos paviršiaus. Gal būtų buvę visai naudinga ant pakuotės pateikti aprašymą, kaip veikia ta apsauga nuo taršos. Sunku patikėti vien tik pažadais. Kita vertus, šis produktas mane labiausiai džiugina labai gražiu makiažo suliejimo efektu, sveikai spindinčia veido oda, gaivinančiu efektu ir labai malonia, itin smulkia dulksna. Makiažas su šia dulksna visuomet atrodo ženkliai geriau, o ir vasarą priemone atgaivinti veidą labai patiko.




Ačiū, kad skaitote.
Gėlėta kosmetinė

Komentarai