#86/2021 Rugsėjo mėnesį baigiau

Kiekvieno mėnesio pirmą dieną standartiškai jums rodau savo mėnesio pabaigtus produktus ir kažkodėl šį mėnesį tuščių pakuočių neįtikėtinai daug - visa dėžė užpildyta iki viršaus, tad skubu jums rodyti, kokios priemonės baigėsi ir su kokiomis skubu atsisveikinti.


Kūnui

Saugios sudėties, puikiai odą drėkinantis kūno losjonas, kuris buvo pakankamai stiprus karštomis vasaros dienomis, o ir rudenį labai džiugino greitas susigėrimas. Jei jūsų oda nėra itin sausa, puikiai turėtų tikti ir žiemos metu. Esu labai patenkinta priemonėmis, o ir su kiekvienu išbandytu šios kompanijos produktu vis labiau pasitikiu šio prekinio ženklo gaminiais.
Būtinai pakartosiu.

Nesunaudoju likučių, o ir priemonei jau daugiau metų, nei derėtų, tad metu lauk. Anksčiau vazeliną naudodavau lūpoms, kūnui, tapdavau odeles aplink nagus. Tiesa ta, kad vazelinas nėra drėkinanti priemonė, tai šalutinis naftos produktas, tad prieš naudojant būtina žinoti, kad priemonė sukuria apsauginį barjerą, gali būti naudojama kaip barjeras tarp aplinkos ir odos. Visgi, drėkiklio jis neatstos - prieš tepant ant odos - būtina ją sudrėkinti geru drėkikliu ir tik tuomet tepti vazelinu. Ar produktą kartočiau? Šiuo metu jam nejaučiu jokio poreikio, tad ne, o ir įsigyčiau mažesnę, gal 50 ml pakuotę, nes 100 ml naudoju gerokai per ilgai, nespėju sunaudoti ir paskui va taip, tenka likučius mesti lauk.
Kaip apsauginį barjerą kuriančią priemonę - kartočiau, bet ne kaip drėkiklį, tiesa, ne šiuo metu. Šiai dienai vazelino man nereikia.

Mano paskutinis, specializuotas intymios higienos prausiklis. Švelniai prausė, nedirgino, sudėtis saugi, tačiau yra kvapiųjų medžiagų. Kodėl paskutinė? Manau intymios higienos prausiklis yra perteklinė priemonė, jei neturima jokių ginekologinių bėdų. Tokio prausiklio man realiai reikėjo tik po gimdymo, kol viskas gyja ir bet koks kitas tiesiog netinkamas. O šiuo metu - nereikalinga, visiškai pakanka vandens, o prireikus tinka ir paprastas kūno prausiklis.
Nebeatitinka mano poreikių, tad nekartočiau.

Veiksmingas ir efektyvus prieš prakaitavimą ir nemalonų kvapą, tačiau nėra pats sveikiausias pasirinkimas kūnui. Deja, natūralūs man netinka, prabangos smirdėti darbe neturiu, tad... renkuosi veiksmingumą. Šitas iš ties veiksmingas, tačiau apmaudu, tepa visus tamsius drabužius.
Vien dėl to tepimo nekartočiau, to paties gamintojo dezodorantas su vilkais toks pat veiksmingas, bet netepa.

Plaukams

Kažkada šitas prekinis ženklas buvo mano meilė, nes tai buvo brangiausia, ką leido įpirkti studentės kišenė. Aliejus suteikia plaukams blizgesio, suglotnina ir apsunkina. Jis riebus, lengva padauginti, tačiau kažkada būtent tokio man reikėjo. Prireikia ir kartais šiai dienai, bet nebe taip dažnai, kaip anksčiau. Šio aliejaus sudėtis nėra saugi, jis nedaro ko žada ir mano galva yra geresnių, kad ir silikono pagrindo aliejukų. Tad konkrečiai šito - nekartočiau.

Plaukų formavimo priemonė, kurios dar šiek tiek liko, bet jau nebenoriu naudoti. Tikėjausi, kad bus kažkas panašaus į nenuplaunamą kondicionierių, tačiau nieko panašaus, nedrėkina ir nekondicionuoja plaukų, o ir padauginti labai lengva. Jei saikingai naudojama ir formuojama su plaukų džiovintuvu, galima išgauti pakeltų plaukų nuo šaknų efektą. 
Ne, nepatinka man formavimo priemonės, naudoju retai, tad tiesiog nekartočiau.

Margarita aš pasitikiu, Margarita prekinis ženklas buvo pirmasis, kurį pamenu įsigijusi ir šį šampūną aš naudojau vaikystėje. Puikiai putoja, gerai plauna plaukus ir naudojant man regis šiokios tokios apimties (nors gal tik vizualiai) tikrai suteikdavo.
Kartosiu, patiko.

Balzamas buvo skirtas naudoti kartu su plaukų kauke, sumaišymui, tačiau ir pats vienas jis puikiai veikė plaukus, kiek silpniau, nei kaukė. Visgi ir balzamas plaukas suteikė daugiau paklusnumo, suteikė švelnumo ir purumo.
Labai patiko, kartočiau.

Didelė dėžutė 6 nedidelėms apmulėms ir visgi produktas fatastiškas: intensyviai veikianti kaukė suteikia neįtikėtino švelnumo,  daug paklusnumo plaukams, blizgesio, purumo. Plaukučiai atrodo puikūs. Visgi, kaukės sudėtis nėra labai gera, tad reiktų nenaudoti dažniau, nei nurodo gamintojas ir sausinamojo efekto nėra. Kaukė puiki, ilgai pakanka, lengva naudoti, efektu esu labai patenkinta.
Mielai kartočiau.

Veidui

Mano šių metų atradimas be abejonės yra Skinlovers kosmetika - ji puiki, oda su ja atrodo ne tik gražiai, tačiau ir jaučiasi sveika, patenkintas drėgmės poreikis. Tai paskutinis iš šiuo metu turimų produktų, baigėsi visa linija, bet nemanau kad ilgam. Emulsija puiki, nors iš visos linijos labiausiai myliu raminantį serumą. Emulsija gerai drėkina, vienam kartui pakanka mažo lašelio (ne iš karto, po kelių savaičių oda ima tenkintis lašeliu priemonės), tad emulsijos indelio pakanka labai ilgam laikui. Puikus produktas, o naudojant visą liniją - rezultatai labai džiugina.
Kartosiu.

Labai greit baigėsi ir manau buvo kiek per mažai, kad realiai įsitikinti priemonės nauda. Priemonė iš ties šviesina paakius, suteikia švelnumo, todėl oda atrodo jaunesnė, žvilgsnis žvalesnis. Labai patiko rytais, tačiau priemonėje yra silikonų (kurie sukuria apsauginę plėvelę), tad vakarui man norėjosi kito, labiau maitinančio/ drėkinančio kremo, nekuriančio tos plėvelės. Hmm... puikiai tiko rytams, tačiau nemanau, kad produktas atitinka dabartinius mano poreikius, man norisi universalaus kremo, tad paakių kremų pastaruoju metu nebeperku ir nebesižvalgau. 

Šito prausiklio sudėtis saugi ir jis labai skalsus, tačiau tai priemonė, kuri netinka mano poreikiams. Pirmiausia - prausikliu negalima plauti akių zonos, reiškia turiu turėti atskirą akių srities prausiklį, o tai ne man. Be to, prausiant veido odą, ji tampa džeržgiančiai švari, atrodo tuoj tuoj išsausės; kuo greičiau norisi teptis kremu... Nors niekad neišsausina, man tas jausmas nepatinka.
Tad ne, nepirkčiau pilnos pakuotės.


Pausiklis, supakuotas į vienkartinius paketėlius man nepatiko pirmiausia dėl tvarumo - tokios pakuotės labai teršia aplinką, po kiekvieno naudojimo atsiranda vis po šiukšlę, tad žinau, kad niekad nepirkčiau tokio pilno dydžio naudojimui. Tačiau jei pasižiūrėsime tik į efektą - jis geras, odą iš ties skaistina, tad ji atrodo jaunesnė ir sveikesnė. Efektas aišku trumpalaikis, tačiau malonus akiai.
Nekartočiau tik dėl pakuotės.

MĖGINYS.
Brangi kaukė, kurios mėginį išbandžiau. Turiu pasakyti, kad efektas man nepasirodė labai jau stebuklingas ar vertas tokios kainos. Taip, drėkina, minkština, skaistina odą, ji atrodo jaunesnė, atsigavusi, tačiau tik tiek. Nieko, ko nedarytų ir pigesnės veido kaukės.
Pilno kiekio nepirkčiau, vien dėl kainos ir kokybės santykio.

Burnos higienai

Iš pradžių bambukiniai šepetėliai mums atrodė puiki mintis, tačiau... visi jie mums tiesiog per kietų šerelių, labiau brėžia, nei valo dantis ir tai supratome, tik išbandę Curaprox dantų šepetėlius. Apmaudu, bet manuose dar turiu bent porą tokių šepetėlių, kurių nei vienas šeimos narys nenori naudoti. 
Nebekartosime, nepatinka.

Jau kuris laikas galvoju, gal verta papasakoti apie šituos dantų šepetėlius atskirame įraše? Puikūs dantų šepetėliai, patys geriausi, patys švelniausi ir patys efektyviausi.
Jau kartojame, šį kart visi.

Dantų pasta ženkliai saugesnės sudėties, natūralus saldiklis, natūralesnės sudedamosios dalys, tačiau ir valo efektyviai, ir gaivos pakanka, ir dantys kiek baltesni. Faina, kad jaučiamas vaisinis skonis, tad malonu, kai pavargsti nuo visų aštrių mėtinių kvapų. Gal ne geriausiai šalina apnašas ir gal ne efektyviausiai balina, bet sužavėjo būtent natūralumu.
Kartočiau.

Dekoratyvinė kosmetika

Labai gražiai dengia veido odą, vidutiniškai pamaskuoja, gražiai sulygina odos spalvą, suteikia sveikesnės odos išvaizdą. Patogus naudojimo būdas iš pradžių atrodė vertas aukso, tačiau priemonė pasibaigė per 3 savaites! 17 Eur už 3 savaites makiažo pagrindo? Nežinau kaip kitiems, bet man pasirodė per brangu ir neverta kainos - turime rinkoje pigesnių, efektyvesnių ir geresnių makiažo pagrindų, tad šitą gal tiesiog pasidžiaugsiu išbandžiusi ir tiek.
Nekartočiau, neprotingas kainos ir kokybės santykis.

Po metų laiko šitas tušas vis dar neuždiūvęs, vis dar juo galima dažytis, vis dar tinkamas naudojimui, nors kiek klampesnis, nei tik pradėjus naudoti. Aš realiai apstulbusi, nes matė jis visko, o vis dar geras. Ir visgi, po metų laiko jau nebenorėčiau juo naudotis dėl bakterijų viduje tikimybės - maža ką, nenoriu akių uždegimo. Tušas buvo puikus, ir efektą galima išraiškingą išgauti, ir išlieka tobulai visą dieną, ir nusivalo nesunkiai. Nuostabus tušas, verta bandyti.
Mielai pakartočiau.

Metu lauk nebaigusi, nes jau turiu gal kokius metus? Nebenaudoju maskuoklių, nematau reikalo kasdien dar vienai papildomai priemonei, o  progų be kasdienos nebėra tiek daug, kad baigčiau pilnai. Maskuoja puikiai, šiek tiek gali jaustis sausinamasis efektas, nors aš jo nejaučiu. Iš pigesnių maskuoklių - šitas pats geriausias kokį teko bandyti ir mano juodus paakius regis geba geriausiai užmaskuoti.
Kartočiau, bet ne dabar, dabar neturiu poreikio tokio tipo priemonei.

Naudojau daugiausiai vasarą ir nors dar kažkiek yra pakuotėje, tačiau jau nebenoriu krapštyti ir nebenoriu terliotis. Viskas būtų gerai, blizga intensyviai, spalva švelni, suteikia gražaus sveiko atspalvio, tačiau limpa, labai limpa ir dėl to aš jo niekad nesugalvočiau kartoti.

Man labai patinka šios kompanijos lūpų balzamai - visi jie nuostabūs, intensyviai kondicionuoja lūpas, sugeba pagydyti net ir labiausiai skaudančias, suskirdusias lūpas. Visi, išskyrus mėtinį. Tačiau mėtinis turi vieną savybę - jis vėsina lūpas vasarą. Drėkinimo nėra, bet vėsina lūpas. Pabaigiau, kol dar vasara ir žinau, kad būtent mėtinio nebekartočiau.

Vėsina lūpas, maloniai šaldo ir tas efektas smagus vasaros metu. Priemonė dar žadėjo suteikti putlumo efekto, tačiau jokio putlumo nėra, bent jau akivaizdaus putlumo. Suteikia spindesio, dėl ko lūpos atrodo kiek putlesnės, vizualiai. Mano galva tai tiesiog vėsinantis lūpas lūpų blizagesys.
Nemanau, kad kartočiau.

Aromatai

MĖGINYS.
Mėginėliai vienam kartui. Tiesą sakant man tokie nepatinka - nespėji nei normaliai išuostyti. Visa laimė, kad aš jau turėjau kiek didesnį mėginį ir buvau spėjusi susipažinti su šiuo aromatu. Kvepia labai maloniai, intensyvus saldus aromatas su balta gėlių puokšte. Intensyvi aromato versija kiek stipresnio kvapo. 
Visai gundausi pilno dydžio pakuotei. Patiko, tačiau mano skoniui tai labiau pavasario, o ne rudens aromatas.

Visai nieko tik pasikvėpinus, bet ant mano odos nudžiūdavo nemalonia muskuso ir pigių kvepalų nata. Ir kas kada sugalvojo, kad blizgučiai kvepaluose yra gera mintis? Tiesą pasakius man patiko tik šviežiai pasikvėpinus išryškėjusios natos, o visa kita pasirodė visai ne mano skonio, ne mano poreikiams. 
Ne, nepatiko ir negalvočiau apie pilno dydžio pakuotę.
--------------------------------
Viskas, mano baigtų priemonių krepšelis jau visiškai tušas. Šį kart priemonių daug ir kaip smagu matyti kiekvieną mėnesį po kelias dekoratyvinės kosmetikos pakuotes! Smagu, kai baigiasi naudojami dalykai, dar smagiau, kai jie pasiteisina ir atrandi naują mylimą produktą. 
O koks buvo jūsų mėnuo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai